deleted-inactive account Posted April 8, 2015 Posted April 8, 2015 @Bl0oD Te rog sa nu o iei in nume de rau, dar nu mai raspunde la intrebarile care au primit deja raspuns. Orice ajutor este bine-primit, dar nu are sens sa raspunzi la intrebari la care s-a mai raspuns. Quote
Alecsei69 Posted April 9, 2015 Posted April 9, 2015 Am instalat si dezinstalat sa mp de atatea ori, inainte intram pe joc, scriam ceva, nu mergea, asteptam putin, toti oamenii erau cu clepsidra cum ar fi AFK. Cand am vrut sa mai intru in joc spune ca anumite file lipsesc ( missing ) si am downloadat toate filele si nu merge. Am incercat sa mai dezinstalez si sa instalez sa mp dar acum cand vreau sa-l dezinstalez nu mă lasă. O sugestie vă rog ! Quote
Perfect4Ever Posted April 9, 2015 Posted April 9, 2015 Cand se baga masini in ds? s-au bagat deja. Am instalat si dezinstalat sa mp de atatea ori, inainte intram pe joc, scriam ceva, nu mergea, asteptam putin, toti oamenii erau cu clepsidra cum ar fi AFK. Cand am vrut sa mai intru in joc spune ca anumite file lipsesc ( missing ) si am downloadat toate filele si nu merge. Am incercat sa mai dezinstalez si sa instalez sa mp dar acum cand vreau sa-l dezinstalez nu mă lasă. O sugestie vă rog ! Reformateaza windows , nu stiu ce sa zic .. Quote
deleted-inactive account Posted April 10, 2015 Posted April 10, 2015 (edited) @Alecsei Aveai o conexiunea foarte proasta la internet. Nu era nevoie sa dezinstalezi SA-MP-ul, trebuia doar sa rezolvi problema cu conexiunea. Incearca sa-l dezinstalezi din Control Panel, dupa care sterge toate ramasitele inclusiv cele din My Documents. @Marius0709 Stocurile de la DealerShip sunt innoite odata la cateva luni. Niciodata nu se va sti o data exacta. Edited April 10, 2015 by AiRdr0p Quote
Staicu Geo Posted April 10, 2015 Posted April 10, 2015 (edited) Se vor bune bonusuri la joburi , ca la Craciun ? Edited April 10, 2015 by Staicu.InvaliduL Quote
deleted-inactive account Posted April 10, 2015 Posted April 10, 2015 (edited) @Staicu.Invalidul Nu, nu se vor pune. Ai toate detaliile aici: http://forum.bugged.ro/topic/130414-event-uri-paste-reduceri-modificare-preturi-clanuri/page-1?do=findComment&comment=1527573 Edited April 10, 2015 by AiRdr0p Quote
Litt Posted April 12, 2015 Posted April 12, 2015 In ce consta testarea de cheat-uri? E adevarat ca trebuie sa intre cu teamviewer in pc? 1 Quote
deleted-inactive account Posted April 12, 2015 Posted April 12, 2015 In ce consta testarea de cheat-uri? E adevarat ca trebuie sa intre cu teamviewer in pc? Da, este adevarat. Chiar in asta consta testarea de cheat-uri. Esti teleportat de catre un admin in Virtual World, iar acolo ti se cer datele de la TeamViewer. 1 Quote
Postolache Iulian Posted April 14, 2015 Posted April 14, 2015 Salut am si eu o intrebare.am level 5 cum as putea sa ma fac taximetrist ? Quote
TGX Posted April 14, 2015 Posted April 14, 2015 Daca mi-a furat cineva contul, pot sa mai fac ceva sa-l recuperez? e setata adresa lui de mail in panel... Quote
AlexIonut Posted April 14, 2015 Posted April 14, 2015 (edited) Salut am si eu o intrebare.am level 5 cum as putea sa ma fac taximetrist ? Leve-ul minim pentru a putea aplica pentru o factiune de tip ''Taxi'' este 10. Pentru a aplica la o factiune intre pe panel:http://panel.bugged.ro/, alege serverul Red.buged.ro / blue.bugged.ro apoi ''Factions'' si in dreapta ai intr-un chenar butonul ''APLICA'' daca ai fost respins poti re-aplica dupa 3 zile, daca ai FP nu poti face o aplicatie. O zi buna! Edited April 14, 2015 by Mark.ZEW Quote
deleted-inactive account Posted April 14, 2015 Posted April 14, 2015 Daca mi-a furat cineva contul, pot sa mai fac ceva sa-l recuperez? e setata adresa lui de mail in panel... Nu, administratia nu se mai ocupa de conturile sparte. Quote
aRaBuLe Posted April 19, 2015 Posted April 19, 2015 nu ar fi mai bine si mai frumos sa fie mai multe eventuri pe srv... ? adminii,scripterii,helperii sasi dea interesu mai mult pt server ca deja devine plictisitor... ? nu vreau sa mai zic ca politia doarme pd. fbi . etc... trebuie sa te rogi de ei sa te bage la jail, sau sa te duci sa te predai singur... wtf ? 80% din playeri nu respecta regulile merg pe contrasens face dm, injura si etc... noi trebuie sa stam mereu cu printuri pe forum, parca noi am fi adminii... OMG Quote
BattMann Posted April 20, 2015 Posted April 20, 2015 De ce nu merge nici unul dintre cele 3 servere?Nici blue,red si nici betta....Cand va reveni? 1 Quote
Blinky1337 Posted April 20, 2015 Posted April 20, 2015 E din cauza la host, bugged/staff-ul bugged nu are nici o vina. Quote
GBZ Posted April 20, 2015 Posted April 20, 2015 De ce nu merge nici unul dintre cele 3 servere?Nici blue,red si nici betta....Cand va reveni?A picat host-ul. Quote
xJack Posted April 20, 2015 Posted April 20, 2015 De ce imi arata Blue Bugged offline " the server not responding "  :(( cand nu e full si vrea si omu sa se joace atunci pica hostul , CAND VA REVENI ?  Quote
BogdanSnaKe Posted April 20, 2015 Posted April 20, 2015 (edited) De ce imi arata Blue Bugged offline " the server not responding "  :(( cand nu e full si vrea si omu sa se joace atunci pica hostul , CAND VA REVENI ? Au fost mici probleme la host cel mai probabil, de aceea. Globul de cristal imi spune cu toata increderea sa ca serverul va reveni cand o sa-si revina hostul. Nici noi nu stim cand, nici globul, din pacate.  O mica pauza nu va strica. Buna dimineata! Edited April 20, 2015 by BogdanSnaKe Quote
SrN17 Posted April 20, 2015 Posted April 20, 2015 Nu imi merge server blue bugged nu stiu care este motivul.Imi apare mereu 0/0.Va rog ajutati-ma Quote
xJack Posted April 20, 2015 Posted April 20, 2015 Am inteles ca a picat Zero Ping , dar atunci RED.Bugged cum de este ON? nu era hostat de aceeasi firma ? Â Quote
xJack Posted April 20, 2015 Posted April 20, 2015 Are cineva habar la cat se deschide Blue Bugged ? Quote
msnzalau11 Posted April 20, 2015 Posted April 20, 2015 (edited) Are cineva habar la cat se deschide Blue Bugged ? S a deschis Edited April 20, 2015 by CalvinHarris. Quote
deleted-inactive account Posted April 20, 2015 Posted April 20, 2015 De ce imi arata Blue Bugged offline " the server not responding " Â :(( cand nu e full si vrea si omu sa se joace atunci pica hostul , CAND VA REVENI ? Â Nu este vina administratiei ca pica host-ul. Asta chiar nu depinde de nimeni din conducerea comunitatii.Nu imi merge server blue bugged nu stiu care este motivul.Imi apare mereu 0/0.Va rog ajutati-maPentru ca a fost picat server-ul. Acum te poti juca linistit. nu ar fi mai bine si mai frumos sa fie mai multe eventuri pe srv... ? adminii,scripterii,helperii sasi dea interesu mai mult pt server ca deja devine plictisitor... ? nu vreau sa mai zic ca politia doarme pd. fbi . etc... trebuie sa te rogi de ei sa te bage la jail, sau sa te duci sa te predai singur... wtf ? 80% din playeri nu respecta regulile merg pe contrasens face dm, injura si etc... noi trebuie sa stam mereu cu printuri pe forum, parca noi am fi adminii... OMG Plangerile nu se fac aici, deasemenea, nici propunerile nu se fac aici.De ce nu merge nici unul dintre cele 3 servere?Nici blue,red si nici betta....Cand va reveni?Acum merg. Principalele motive pentru care nu merg uneori serverele sunt:-Se adauga chestii noi.-Este picat host-ul -Trebuie reparate anumit bug-uri. Quote
sateauatoni Posted April 20, 2015 Posted April 20, 2015 Dc nu merge serveru am stat 1 ora si zice ca nu raspunde ce sa fac? Â Quote
Recommended Posts