Mike Posted July 30, 2015 Posted July 30, 2015 Am si eu o intrebare si o nelamurire. Mi-a fost spart contu eram in San Fierro Paramedic Departament si acel nabb care mi-a spart contu a dat /quitgroup si a injurat pe /report am luat ban 7 zile Insulte la adresa serverului.. mai am sansa la vreo factiune sau ceva .. dar stiu ca totul s-a intamplat din vina mea.. si regret si o sa fiu mai atent .. va rog dati-va cu parerile ! Quote
deleted-inactive account Posted July 30, 2015 Posted July 30, 2015 Am si eu o intrebare si o nelamurire. Mi-a fost spart contu eram in San Fierro Paramedic Departament si acel nabb care mi-a spart contu a dat /quitgroup si a injurat pe /report am luat ban 7 zile Insulte la adresa serverului.. mai am sansa la vreo factiune sau ceva .. dar stiu ca totul s-a intamplat din vina mea.. si regret si o sa fiu mai atent .. va rog dati-va cu parerile ! Nu are rost sa pui intrebarea asta aici. Vei avea sanse, dar sa nu te astepti sa mai primesti vreo functie pe server... Quote
Th3Boss Posted August 2, 2015 Posted August 2, 2015 Vrem donatii cat mai rpd O sa se anunte pe forum cand se vor redeschide donatiile. Quote
deleted-inactive account Posted August 2, 2015 Posted August 2, 2015 Vrem donatii cat mai rpd Se vor deschide in cel mai scurt timp posibil. Nu este vina lui Shad0w ca nu este functionabil inca sistemul de plati. Quote
Medi Posted August 3, 2015 Posted August 3, 2015 Nu imi merge serverul.Intru si imi spune:Server didn't respond s.a.m.d.Ce se intampla?Ultima data cand am intrat nu tim minte sa fi avut ban....imi apre cat playeri sunt intrati,ping-ul ,etc...Ajutor! Quote
Th3Boss Posted August 4, 2015 Posted August 4, 2015 Nu imi merge serverul.Intru si imi spune:Server didn't respond s.a.m.d.Ce se intampla?Ultima data cand am intrat nu tim minte sa fi avut ban....imi apre cat playeri sunt intrati,ping-ul ,etc...Ajutor! Probabil nu ai instalat versiunea de samp 0.3.7, incearca si vezi daca rezolvi ceva. Quote
GRN Driver Posted August 10, 2015 Posted August 10, 2015 Cum poti face bani mai usor ? : DIn mats , sau din farming ? De exemplu termin farmul , merg la fish ,si dupa merg la Burger si 24/7 . In 2-3 saptamani pot strange aproximativ 20-30kk daca stau zilnic cate 5 ore ? Quote
mTw.AMD Posted August 10, 2015 Posted August 10, 2015 Salut, am si eu o intrebare, mi-am luat premium si acum vreau si pe forum, unde trebuie sa ma duc? Multumesc. Quote
deleted-inactive account Posted August 11, 2015 Posted August 11, 2015 Like + share + subscribe ! Nu mai posta asa ceva in sectiunea aceasta. Cum poti face bani mai usor ? : DIn mats , sau din farming ? De exemplu termin farmul , merg la fish ,si dupa merg la Burger si 24/7 . In 2-3 saptamani pot strange aproximativ 20-30kk daca stau zilnic cate 5 ore ? Cel mai bine vei castiga la toate job-urile cu profit in functie de skill. Salut, am si eu o intrebare, mi-am luat premium si acum vreau si pe forum, unde trebuie sa ma duc? Multumesc. Ti-l setezi din panel. Quote
RoboGGaby Posted August 11, 2015 Posted August 11, 2015 Salut! De ce nu imi merge server-ul blue? Daca il bag la favorite, in lista de servere, nu imi merge, se comporta ca si cum nu ar exista server-ul. Daca intru pe Bugged.ro, imi apare chestia asta . Ce pot sa fac? Ajutati-ma va rog! Multumesc! Quote
deleted-inactive account Posted August 12, 2015 Posted August 12, 2015 (edited) . Salut! De ce nu imi merge server-ul blue? Daca il bag la favorite, in lista de servere, nu imi merge, se comporta ca si cum nu ar exista server-ul. Daca intru pe Bugged.ro, imi apare chestia asta . Ce pot sa fac? Ajutati-ma va rog! Multumesc!Incearca sa introduci doar IP-ul, fara DNS. Edited August 12, 2015 by AiRdr0p Quote
AIM RevoN RETiRED Posted August 20, 2015 Posted August 20, 2015 Daca am dat foc la o masina de politie aveam w1 si un cop m.a omorat are voie stiam ca de la w4 in sus ai voie sa omori. Quote
Th3Boss Posted August 20, 2015 Posted August 20, 2015 Daca am dat foc la o masina de politie aveam w1 si un cop m.a omorat are voie stiam ca de la w4 in sus ai voie sa omori. Daca aveai wanted fara drept de predare a procedat corect, dar daca aveai drept de predare respectivul politist va fi dat afara din factiune in cazul unei reclamatii. Quote
AIM RevoN RETiRED Posted August 20, 2015 Posted August 20, 2015 Dom69 am zis ma predau dar st sa parchez masina pacat ca nu am poze.. Quote
Th3Boss Posted August 20, 2015 Posted August 20, 2015 (edited) Dom69 am zis ma predau dar st sa parchez masina pacat ca nu am poze.. Din moment ce nu ai dovezi, nu poti face o reclamatie. Edited August 20, 2015 by Dom Quote
deleted-inactive account Posted August 21, 2015 Posted August 21, 2015 Daca am dat foc la o masina de politie aveam w1 si un cop m.a omorat are voie stiam ca de la w4 in sus ai voie sa omori. Are voie daca ai in /mdc cop-attack, cop-kill, runner, armed robbery, complice rob. Dom69 am zis ma predau dar st sa parchez masina pacat ca nu am poze.. Daca nu nu te predai la 3 somatii are voie sa te omoare, iar daca fugi cu in vehicul iti poate acorda wanted 6 runner, ceea ce nu iti mai ofera dreptul de a te preda. Quote
Miron Bogdan Posted August 28, 2015 Posted August 28, 2015 Am o problema.Eu miam schimbat parola de curand iar sampul nu a mai mers ia dupa 2 zile ma informat prin email ca cineva vrea sa imi sparga contul acum ca imi merge sampul nu mai stiu parola .Ce sa fac? Quote
deleted-inactive account Posted August 28, 2015 Posted August 28, 2015 O poti recupera direct de pe panel. Verifica sa nu ai cumva CAPS LOCK ON atunci cand iti introduci parola. Quote
Daniel Andy Posted September 1, 2015 Posted September 1, 2015 Shad0w cateva momente sau cateva ore ? Quote
Vldu Iulian Posted September 1, 2015 Posted September 1, 2015 Inca astept :angry: :angry: :angry: Quote
hApY.eNd Posted September 1, 2015 Posted September 1, 2015 Shad0w cateva momente sau cateva ore ? Ore :)) Quote
Daniel Andy Posted September 1, 2015 Posted September 1, 2015 (edited) Da... ore... ! Edited September 1, 2015 by Hunter96 Quote
deleted-inactive account Posted September 2, 2015 Posted September 2, 2015 Da... ore... ! Ore :)) Shad0w cateva momente sau cateva ore ? Inca astept :angry: :angry: :angry: Server-ul a revenit. Quote
Recommended Posts