Jump to content

Recommended Posts

Posted

Am si eu o intrebare si o nelamurire. Mi-a fost spart contu eram in San Fierro Paramedic Departament si acel nabb care mi-a spart contu a dat /quitgroup si a injurat pe /report am luat ban 7 zile Insulte la adresa serverului.. mai am sansa la vreo factiune sau ceva .. dar stiu ca totul s-a intamplat din vina mea.. si regret si o sa fiu mai atent .. va rog dati-va cu parerile ! 

Posted

Am si eu o intrebare si o nelamurire. Mi-a fost spart contu eram in San Fierro Paramedic Departament si acel nabb care mi-a spart contu a dat /quitgroup si a injurat pe /report am luat ban 7 zile Insulte la adresa serverului.. mai am sansa la vreo factiune sau ceva .. dar stiu ca totul s-a intamplat din vina mea.. si regret si o sa fiu mai atent .. va rog dati-va cu parerile ! 

Nu are rost sa pui intrebarea asta aici. Vei avea sanse, dar sa nu te astepti sa mai primesti vreo functie pe server...

Posted

Nu imi merge serverul.Intru si imi spune:Server didn't respond s.a.m.d.Ce se intampla?Ultima data cand am intrat nu tim minte sa fi avut ban....imi apre cat playeri sunt intrati,ping-ul ,etc...Ajutor!

Posted

Nu imi merge serverul.Intru si imi spune:Server didn't respond s.a.m.d.Ce se intampla?Ultima data cand am intrat nu tim minte sa fi avut ban....imi apre cat playeri sunt intrati,ping-ul ,etc...Ajutor!

Probabil nu ai instalat versiunea de samp 0.3.7, incearca si vezi daca rezolvi ceva.

Posted

Cum poti face bani mai usor ? :  DIn mats , sau din farming ? 

De exemplu  termin farmul , merg la fish ,si dupa merg la Burger  si 24/7 . In 2-3 saptamani pot strange aproximativ 20-30kk daca stau zilnic cate 5 ore ? 

Posted

Like + share + subscribe !

Nu mai posta asa ceva in sectiunea aceasta.

Cum poti face bani mai usor ? :  DIn mats , sau din farming ? 

De exemplu  termin farmul , merg la fish ,si dupa merg la Burger  si 24/7 . In 2-3 saptamani pot strange aproximativ 20-30kk daca stau zilnic cate 5 ore ? 

Cel mai bine vei castiga la toate job-urile cu profit in functie de skill.

Salut, am si eu o intrebare, mi-am luat premium si acum vreau si pe forum, unde trebuie sa ma duc?

Multumesc.

Ti-l setezi din panel.

Posted

Salut! De ce nu imi merge server-ul blue? Daca il bag la favorite, in lista de servere, nu imi merge, se comporta ca si cum nu ar exista server-ul. Daca intru pe Bugged.ro, imi apare chestia asta 350x20_FFFFFF_FFFFFF_000000_000000.png. Ce pot sa fac? Ajutati-ma va rog! Multumesc!

Posted (edited)

.

Salut! De ce nu imi merge server-ul blue? Daca il bag la favorite, in lista de servere, nu imi merge, se comporta ca si cum nu ar exista server-ul. Daca intru pe Bugged.ro, imi apare chestia asta 350x20_FFFFFF_FFFFFF_000000_000000.png. Ce pot sa fac? Ajutati-ma va rog! Multumesc!

Incearca sa introduci doar IP-ul, fara DNS. Edited by AiRdr0p
Posted

Daca am dat foc la o masina de politie aveam w1 si un cop m.a omorat are voie stiam ca de la w4 in sus ai voie sa omori.

Daca aveai wanted fara drept de predare a procedat corect, dar daca aveai drept de predare respectivul politist va fi dat afara din factiune in cazul unei reclamatii.

Posted (edited)

Dom69 am zis ma predau dar st sa parchez masina pacat ca nu am poze..

Din moment ce nu ai dovezi, nu poti face o reclamatie.

Edited by Dom
Posted

Daca am dat foc la o masina de politie aveam w1 si un cop m.a omorat are voie stiam ca de la w4 in sus ai voie sa omori.

Are voie daca ai in /mdc cop-attack, cop-kill, runner, armed robbery, complice rob.

Dom69 am zis ma predau dar st sa parchez masina pacat ca nu am poze..

Daca nu nu te predai la 3 somatii are voie sa te omoare, iar daca fugi cu in vehicul iti poate acorda wanted 6 runner, ceea ce nu iti mai ofera dreptul de a te preda.

Posted

Am o problema.Eu miam schimbat parola de curand iar sampul nu a mai mers ia dupa 2 zile ma informat prin email ca cineva vrea sa imi sparga contul acum ca imi merge sampul nu mai stiu parola .Ce sa fac?