Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nu mai posta aiurea aici. Server-ul nu se va vinde si nici nu se va inchide.

serverul are o peroada lunga de cand este deschis.. 10k masini in DS din fiecare clasa, eu zic ca sunt prea multe.. motive nu ar fi sa fie adaugate atatea.. asta este strategia donatiilor, cand se baga masini, apar si donatorii, care vror ca o masina, motoreta cautata sa aibe hidd..

Posted

serverul are o peroada lunga de cand este deschis.. 10k masini in DS din fiecare clasa, eu zic ca sunt prea multe.. motive nu ar fi sa fie adaugate atatea.. asta este strategia donatiilor, cand se baga masini, apar si donatorii, care vror ca o masina, motoreta cautata sa aibe hidd..

Nu are relevanta ceea ce spui. Nu auzi sa nu mai postezi aici?! Asta e un topic facut doar pentru intrebari, nu pt. altfel de speculatii.

Posted

Salut! Am si eu o problema.Am revenit in tara dupa un an si daca tot sunt acasa am zis sa ma mai joc si eu jocul meu preferat din copilarie. Am cont de level 19 dar se pare ca nu mai merge sa ma loghez. Server didn't respond. Precizez ca nu am luat ban si din cate imi aduc aminte nu am facut nimic pentru a primi ban. O mana de ajutor se poate?

Posted

Salut! Am si eu o problema.Am revenit in tara dupa un an si daca tot sunt acasa am zis sa ma mai joc si eu jocul meu preferat din copilarie. Am cont de level 19 dar se pare ca nu mai merge sa ma loghez. Server didn't respond. Precizez ca nu am luat ban si din cate imi aduc aminte nu am facut nimic pentru a primi ban. O mana de ajutor se poate?

Verifica daca ai instalat versiunea de samp 0.3.7. Daca nu, o gasesti aici

• 2 weeks later...
Posted

Am si eu o intrebare ,as putea sa imi transfer contul de pe Blue pe Green ? Ca vreau sa joc pe Green dar nu prea as dori sa o iau de la capat cu contu ! Multumesc ! Astept raspuns .

Posted

Am si eu o intrebare ,as putea sa imi transfer contul de pe Blue pe Green ? Ca vreau sa joc pe Green dar nu prea as dori sa o iau de la capat cu contu ! Multumesc ! Astept raspuns .

Nu, nu poti.

pana la data de 12/09/2015 la ora 23:59 poti schimba hidden gratis pe masini ?

Deja nu se mai poate schimba de mult, scuze de intarziere!

Posted (edited)

Vreau sa imi iau cont premium si la formular scrie sa imi bag numarul de telefon. Problema e ca nu vreau sa primesc mesaje pe telefon in legatura cu donatia pentru ca am Digi nelimitat si tata poate vedea toate mesajele pe care le primesc eu cu tot cu continut. Nu e de acord sa bag bani in joc.

Intrebarea ar fi:

Primesc mesaj in legatura cu donatia pe telefon inainte\dupa ce imi iau cont premium?

Edited by FlorinXtreme
Posted

Salut! sunt nou pe forum si cat pe server..

Am o nelamurire: Cand intru pe server imi cere o parola "bolow" bag o parola oarecare si degeaba ma da afara sau mi s-a intamplat sa nu pot iesi din casa in care ma da la inceput..ma puteti ajuta?

• 2 weeks later...
Posted (edited)

Cum ma pot inregistra pe joc ?,ca intru si imi apare sa bag parola si dupa imi zice ca e gresita .

Probabil numele cu care ai incercat sa te loghezi este deja inregistrat. Incearca sa-ti schimbi numele, iar cand o sa intri pe server trebuie sa iti apara ''register''.

Edited by Dom
Posted

Salut,cineva mi-a spart contul de samp si panelul si tot si a injurat stafull si pe absolut oricine si eu am primit ban,nu stiu cine e si de ce face asa ceva. Va rog din suflet sa imi rezolvati problema,sunt suspendat de pe panel o luna si am ban 6 zile. Va rog sa rezolvati problema! VA MULTUMESC DIN SUFLET!

http://imgur.com/hTIXqD1

http://imgur.com/w3eB9CI

http://imgur.com/k0tcwlW

Posted

Am o problema, foarte grava si nu numai eu! Am observat ca toti cei cu pile au intrat in factiuni, iar ceilalti fie cu level mai mare sau chiar si mai mic, n-au intrat de ce? Ba frate lamuritine!!!!!!! De fiecare data cand am aplicat intr-o factiune am fost respins, si nu in una doua 3.. in toate!.. Am level 23 cont premium No warn ce imi mai trebuie sa fim si noi.. aplicati? Pe aia cu pile ii bagti repede dar pe noi..? Ganditi-va suntem 1000 de player...... Am realizat ca degeaba am muncit pe server .....

Posted (edited)

Am o problema, foarte grava si nu numai eu! Am observat ca toti cei cu pile au intrat in factiuni, iar ceilalti fie cu level mai mare sau chiar si mai mic, n-au intrat de ce? Ba frate lamuritine!!!!!!! De fiecare data cand am aplicat intr-o factiune am fost respins, si nu in una doua 3.. in toate!.. Am level 23 cont premium No warn ce imi mai trebuie sa fim si noi.. aplicati? Pe aia cu pile ii bagti repede dar pe noi..? Ganditi-va suntem 1000 de player...... Am realizat ca degeaba am muncit pe server .....

Fiecare lider alege pe cine vrea.....normal ca in primul rand isi alege prietenii din realitate apoi pe altii... + ca aplica foarte multi..e concurenta mare. Edited by AIM.qPanda