Playnion Posted September 10, 2017 Posted September 10, 2017 "Salutare, cauti un server serios de SA:MP pe care sa joci? Vrei sa ai garantia ca nu se va da wipe dupa wipe la fiecare 2 saptamani? Te-ai saturat de serverele fantoma pe care iti este promisa seriozitatea, dar care lipseste sa iti fie oferita? Te asteptam pe comunitatea Playnion. -> Sistem de rob ca pe GTA V (Heist : Consta in formarea unei echipe de 4 membri si anume (Tactician , Demolition, Pilot si Sniper) fiecare avand rolul sau special in constituirea jafului. La ora actuala este un sistem de rob unic in tara. -> Recent a fost construit un sistem de tip 'Jail Breakout' pentru a putea evada din inchisoare (merita vazut)-> S-a trecut recent la modernizarea panelului , apliatiile la factiuni / cererile unban , etc. se fac pe panel.-> Este oferit un bonus special pentru playerii noi de level 1 prin comanda /getbonus (Level 2 + 50k + 5 RP + job boost de 4 ore + o masina Regina pentru inceput)-> Detinem un DealerShip avansat, se poate teste timp de 1 minut orice tip de masina.-> Sesiunea de gift-uri disponibila-> Server cu vechime de peste 6 ani-> Update-uri zilnice Va asteptam pe server pentru mai multe detalii: RPG.PLAYNION.RO:7777 sau 93.119.26.11:7777 Quote
Mikey. Posted October 15, 2017 Posted October 15, 2017 salut dc nu pot da respect pe forum pe bulinuta verde? Quote
Mikey. Posted November 18, 2017 Posted November 18, 2017 Am o intrbare pt autoclicker se poate lua ban permanent?? Quote
Grigore Bijiga Posted November 20, 2017 Posted November 20, 2017 Am o intrbare pt autoclicker se poate lua ban permanent?? Nu se ia permanent.. se ia max. de ban Quote
CDC Posted November 20, 2017 Posted November 20, 2017 De ce nu merge serverul? In cat timp isi revine? Quote
RoberttM1 Posted December 4, 2017 Posted December 4, 2017 Am luat ban fara motiv de la PhenomeN, in ban scrie insulte admin dar nu am vb cu niciun admin Quote
Albert Vizitiu Posted December 7, 2017 Posted December 7, 2017 Salut!Este o limita de bani pe care o poti avea in joc? Quote
tibaa2001 Posted December 9, 2017 Posted December 9, 2017 Dc nu mai e comanda /members era de folos in multe privinte... ? Quote
Andrei Panti Posted December 13, 2017 Posted December 13, 2017 (edited) Am rezolvat problema cu hud-ul in caz ca a vazut cineva comentariul , bani si hp si cam tot hud ul nu se schimbau cand bagam mod Rezolvare (win10): Intrati pe This PC ,click dreapta, propietati, advanced system settings , la tabul advanced pe performance apoi Data Execution Prevention , da ti Turn on si apoi adaugati gta_sa cu add acolo si apply, doamne ajuta ca am gasit pe net ca o cautam de mult :). Edited December 13, 2017 by 21.Savage Quote
Yustecillo112 Posted December 18, 2017 Posted December 18, 2017 https://imgur.com/vwYlNpI Saalut baietii..putin ajutor ?? incerc de cateva zile sa rezolv problema asta..nu inteleg de ce de fiecare data cand intru pe SAMP la 1 minute maxim ma scoate si primesc.. Unacceptable Nickname...numele l am schimbat de 25 de ori minim..nimic vulgar sau alte chestii...un cred ca din cauzza numelui...aveti link mai sus sa vedeti ce primesc..putin ajutor :( Quote
foreverX Posted December 23, 2017 Posted December 23, 2017 Ce sunt cu punctele bugged? Ce pot face cu ele si unde vad cate am? Quote
PROCURORUL1337 Posted January 3, 2018 Posted January 3, 2018 O sa adaugati arene noi la paintball?Poți face o sugestie in legătură cu acest subiect!Am luat ban fara motiv de la PhenomeN, in ban scrie insulte admin dar nu am vb cu niciun adminPoți posta o cerere de unban pe panel-ul corespunzător server-ului pe care ai fost banat, dacă consideri că s-au comis o eroare de către administrația server-ului.Salut!Este o limita de bani pe care o poti avea in joc?Nu, nu există o astfel de limita.Cum ma numesc ? :)Cred că poți verifica chiar tu acest lucru, accesandu-ti profilul.Dc nu mai e comanda /members era de folos in multe privinte... ?Toate deciziile luate în legătură cu server-ul sunt luate de către deținătorii acestuia. Cu siguranță, toate au in spate un anumit raționament. Am rezolvat problema cu hud-ul in caz ca a vazut cineva comentariul , bani si hp si cam tot hud ul nu se schimbau cand bagam mod Rezolvare (win10): Intrati pe This PC ,click dreapta, propietati, advanced system settings , la tabul advanced pe performance apoi Data Execution Prevention , da ti Turn on si apoi adaugati gta_sa cu add acolo si apply, doamne ajuta ca am gasit pe net ca o cautam de mult :). Acest topic are ca subiect strict întrebările legate de modul în care funcționează server-ul. Modurile nu fac parte din aceasta categorie. Poți posta pe forum întrebarea ta la categoria potrivită.Ce sunt cu punctele bugged? Ce pot face cu ele si unde vad cate am?După cum sugerează și denumirea acestora, sunt puncte pe care le primești în anumite circumstanțe (bonusuri/quest-uri/payday-uri in anumite intervale orare etc.). Pentru a vedea cate astfel de puncte deții, tastează in joc comanda /shop și uite-te la al doilea rând. Pentru a vedea ce poți achiziționa cu ele, accesează al doilea dialog din meniul "/shop". Punctele din paranteză reprezintă prețul în primul caz cate puncte deții, iar în al doilea caz, valoarea bunurilor/facilităților in puncte buGGed . https://imgur.com/vwYlNpI Saalut baietii..putin ajutor ?? incerc de cateva zile sa rezolv problema asta..nu inteleg de ce de fiecare data cand intru pe SAMP la 1 minute maxim ma scoate si primesc.. Unacceptable Nickname...numele l am schimbat de 25 de ori minim..nimic vulgar sau alte chestii...un cred ca din cauzza numelui...aveti link mai sus sa vedeti ce primesc..putin ajutor :( Urmează indicațiile apărute în chat atunci când îți este afișat dialogul cu "UNACCEPTABLE NICKNAME" și creeaza-ti un nickname care sa corespunda cerințelor. Quote
Tudor018 Posted January 11, 2018 Posted January 11, 2018 Salut , unde pot dona sau lua puncte pe server ? Se pot lua bani in joc cu bani reali ? Quote
Mihai-George Muat Posted January 13, 2018 Posted January 13, 2018 Am primit inchisoare si mi-a luat permisul 2 ore cand mergeam regulamentar pe strada cu o masina cu 120 km la ora TL.Astriel abuzeaza de comenzi si se crede smeker Nu merge serevrul . cand intru : server didn't respond . s-a schimbat ip ? ceva . ce sa fac NU pot sa scriu nicaieri asa ca iti zic tie TL.Astriel abuzeaza de comenzi mi-a luat permisul 2 ore si ma bagat la inchisoare tin sa mentionez ca eram cu o masina cu 120 km/h Am primit inchisoare si mi-a luat permisul 2 ore cand mergeam regulamentar pe strada cu o masina cu 120 km la ora TL.Astriel abuzeaza de comenzi si se crede smeker NU pot sa scriu nicaieri asa ca iti zic tie TL.Astriel abuzeaza de comenzi mi-a luat permisul 2 ore si ma bagat la inchisoare tin sa mentionez ca eram cu o masina cu 120 km/h Ma cheama Gainusa116 in joc Ce sunt cu punctele bugged? Ce pot face cu ele si unde vad cate am? Am primit inchisoare si mi-a luat permisul 2 ore cand mergeam regulamentar pe strada cu o masina cu 120 km la ora TL.Astriel abuzeaza de comenzi si se crede smeker Am primit inchisoare si mi-a luat permisul 2 ore cand mergeam regulamentar pe strada cu o masina cu 120 km la ora TL.Astriel abuzeaza de comenzi si se crede smeker NU pot sa scriu nicaieri asa ca iti zic tie TL.Astriel abuzeaza de comenzi mi-a luat permisul 2 ore si ma bagat la inchisoare tin sa mentionez ca eram cu o masina cu 120 km/h NU pot sa scriu nicaieri asa ca iti zic tie TL.Astriel abuzeaza de comenzi mi-a luat permisul 2 ore si ma bagat la inchisoare tin sa mentionez ca eram cu o masina cu 120 km/h Quote
An0niMuS.. Posted January 15, 2018 Posted January 15, 2018 Vreau un link pt. a raporta un bug va rog. Quote
Meloman Posted February 4, 2018 Posted February 4, 2018 SALUT ... Am Si eu o problema ..cineva mi a apart contul de pe blue.bugged.ro cu numele meloman asociat adressei de email cs.lentii@yahoo.com ... Am toate email urile de schimbare adresa email cont .. Dat nu am fost eu persoana care a facut schimbarea ... Mai pot face ceva in privinta asta pentru recuperarea contului ?... Multumesc anticipat !! Quote
Danny Mky Posted February 18, 2018 Posted February 18, 2018 Salut, imi poate spune cineva cum il pot contacta ? Inafara de PM, e vorba de o donatie mare. Quote
Milmoooii. Posted February 19, 2018 Posted February 19, 2018 Cum imi pot recupera contul de SAMP pe care am jucat în vara? Deoarece imi spune că e-mail-ul nu este validat pe cont când incerc sa recuperez parola.. Quote
ForWwWarD Posted February 28, 2018 Posted February 28, 2018 Salut sunt cam nou aici pe comunitate cat si pe joc nah.. nu stiu daca pot pune intrebarea aceasta aici dar daca am gresit va rog sa ma iertati.. Am incercat sa imi bag cateva moduri care sa ma ajute pe SA:MP m-am uitat la n tutorial pe YT si tot nu am reusit... daca poate cineva sa ma ajute va rog PM. Quote
Pavel Radulescu Posted March 1, 2018 Posted March 1, 2018 salut,am si eu o intrebare cum pot sa imi recuerez contul cu nick-name-ul "pavii",pentru ca un baiat pe nume ionut,mi-a schimbat parola si email-ul Quote
AndreyRoLK Posted March 12, 2018 Posted March 12, 2018 Cand isi revine panel ? incep sa imi fac grij. Quote
Ilie Narcis Posted March 14, 2018 Posted March 14, 2018 Salut tibi am luat unban pe nedrept doar pentru ca am extrem de mult lag cateodata ca de vecinu nu prea mai are net :)) unul din admini mia dat ban pentru utilizare de nu stiu ce recording ma poti ajuta te rog? Quote
Chowder03 Posted March 15, 2018 Posted March 15, 2018 Cand dati drumu la panel sa donez si eu sa iau unban sa ma pot juca, rezolvati azi pana la ora 20:00? Rog sa raspunda Shad0w, Tibi sau un alt admin de lev mare 4-5. Quote
Recommended Posts