Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Subiectul video-ului: Ridian vs Alexander.capone

O scurta prezentare: Dupa ce il enervez putin, ma provoaca la duel.

Link catre filmulet:

Aici duelul cu el:

P.S: El m-a rugat sa postez ca sa se dea mare *joke.

Scorul a fost: Alexander.Capone (10) - Ridian (5).

Edited by Ridian
  • Upvote 2
Posted (edited)

Nu e cine stie ce, la primul duel ai ratat "cu suta", gloantele.

Mai exista si "bulan" si ce e asa mare lucru ca l-ai batut, nimeni nu este perfect. :D.

Edited by W 1 N N d
Posted

Nu e cine stie ce, la primul duel ai ratat "cu suta", gloantele.

Mai exista si "bulan" si ce e asa mare lucru ca l-ai batut la 2-3 duele, nimeni nu este perfect. :D.

Ps.: Al doilea duel, din partea intai, ti-a iesit frumoasa acea intoarcere in rest, nu e mare lucru.

Si cand mai faci topicuri ala vs ala pune si tu un video cu 10 duele macar, ca nu arati nimic in 2-3 duele:X.

Bafta! Ia-le ca pe niste sfaturi.

Men, tu esti cam chior presupum, 

'Si aici duelul, castigat de el...'

Pana la 10, e greu sa citesti?

Sa nu faci off-topic.

P.S: Ar trebui sa invat de la tine?

https://www.youtube.com/watch?v=nhyR2dhrXU0

Numai m4, din cate vad la toate topicurile lasi comentarii gen acesta.

Posted (edited)

Scuze pentru greseala mea, m-am grabit si si nu am vazut acel video.., daca te uiti mai sus dupa ce am vazut, am dat edit. :D.

Edited by W 1 N N d
Posted (edited)

Îmi place prima melodie. 

Cred că e primul video în care eu sunt cel filmat, este ceva nou şi pot spune că arăt destul de sexy şi codat când trag.

Nu te descuraja pentru că mi-ai luat doar 5 runde, nu oricine este în stare să facă asta. Cu timpul vei progresa şi cine ştie. Dai finuţ, bravo.

Edited by Alexander.Capone
  • Upvote 1
Posted

Îmi place prima melodie. 

Cred că e primul video în care eu sunt cel filmat, este ceva nou şi pot spune că arăt destul de sexy şi codat când trag.

Nu te descuraja pentru că mi-ai luat doar 5 runde, nu oricine este în stare să facă asta. Cu timpul vei progresa şi cine ştie. Dai finuţ, bravo.

iti dau sa plangi

Posted

Scuze pentru greseala mea, m-am grabit si si nu am vazut acel video.., daca te uiti mai sus dupa ce am vazut, am dat edit. :D.

Check here:

Posted (edited)

@@Ridian,aia e, :D, bravo, si asa nu ma consideram cine stie ce tragator cu deagle, dar trag destul de bine, conteaza si cum ma simt pe moment, si am vrut sa iti arat ca nu sunt asa de slab precrum credea-i tu. 

//edit: Zi-mi si mie numele la melodie:X

Edited by W 1 N N d
Posted

@@Ridian,aia e, :D, bravo, si asa nu ma consideram cine stie ce tragator cu deagle, dar trag destul de bine, conteaza si cum ma simt pe moment, si am vrut sa iti arat ca nu sunt asa de slab precrum credea-i tu. 

//edit: Zi-mi si mie numele la melodie:X

De talie mondiala.

• 2 months later...
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp