Miatoris15 Posted July 23, 2014 Posted July 23, 2014 Subiectul video-ului: Putina distractie cu Nrg-ul. O scurta prezentare:Sunt incepator, iar aceste stunt-uri nu sunt unele foarte grele, daca v-au placut voi continua sa-mi fac noua 'meserie'. In viitor voi invata sa editez putin videoclipurile.. Link catre filmulet: Stunt 1: Stunt 2: Stunt 3: Stunt 4: Stunt 5: Daca va placut nu ezitati un 5
Deniis. Posted July 23, 2014 Posted July 23, 2014 Mane, le stiu pe toate, le-am si facut. Ce-i cu grafica aia mane <_<.. Oricum, bravo pentru efort. Incearca sa , faci filmulete mai mari, cu mai multe stunt-uri . Succes !
Miatoris15 Posted July 23, 2014 Author Posted July 23, 2014 Mane, le stiu pe toate, le-am si facut. Ce-i cu grafica aia mane <_<.. Oricum, bravo pentru efort. Incearca sa , faci filmulete mai mari, cu mai multe stunt-uri . Succes ! Multumesc, mai bine grafica slaba si fps-uri mai multe, parerea mea. O sa fac mult, mult mai multe videoclipuri cu stunt-uri, dar mai intai sa invat sa le editez.. sa pot face un videoclip cu toate.
iShoTz.. Posted July 23, 2014 Posted July 23, 2014 Bravo Para, e chiar bine, nu-i lua in seama pe cei ce zic 'sunt usoare, le-am mai facut etc', sa faca ei video si sa le posteze daca sunt mari zmei. Inca o data felicitari, te asteptam cu mai multe stunturi. Spor!
Miatoris15 Posted July 23, 2014 Author Posted July 23, 2014 Bravo Para, e chiar bine, nu-i lua in seama pe cei ce zic 'sunt usoare, le-am mai facut etc', sa faca ei video si sa le posteze daca sunt mari zmei. Inca o data felicitari, te asteptam cu mai multe stunturi. Spor! Frumoase Stunt-uri, felicitari. Baieti, multumesc pentru incurajari. Toate sunt locuri perfecte pentru DM, gg. Normal, 915 crime, wtf :X
Vlad Gribincea Posted July 28, 2014 Posted July 28, 2014 Bravo,frumos.Ti-as recomanda sa schimbi grafica ;)
Recommended Posts