Jump to content

Recommended Posts

Posted

Subiectul video-ului: Putina distractie cu Nrg-ul.

O scurta prezentare:Sunt incepator, iar aceste stunt-uri nu sunt unele foarte grele, daca v-au placut voi continua sa-mi fac noua 'meserie'. In viitor voi invata sa editez putin videoclipurile..

Link catre filmulet: Stunt 1:

Stunt 2:

Stunt 3:

Stunt 4:

Stunt 5:

Daca va placut nu ezitati un rep_up.png

• Upvote 5
Posted

Mane, le stiu pe toate, le-am si facut. 

Ce-i cu grafica aia mane  <_<..

Oricum, bravo pentru efort. Incearca sa , faci filmulete mai mari, cu mai multe stunt-uri . Succes !

Posted

Mane, le stiu pe toate, le-am si facut. 

Ce-i cu grafica aia mane  <_<..

Oricum, bravo pentru efort. Incearca sa , faci filmulete mai mari, cu mai multe stunt-uri . Succes !

Multumesc, mai bine grafica slaba si fps-uri mai multe, parerea mea.

O  sa fac mult, mult mai multe videoclipuri cu stunt-uri, dar mai intai sa invat sa le editez.. sa pot face un videoclip cu toate.

Posted

Bravo Para, e chiar bine, nu-i lua in seama pe cei ce zic 'sunt usoare, le-am mai facut etc', sa faca ei video si sa le posteze daca sunt mari zmei. Inca o data felicitari, te asteptam cu mai multe stunturi. Spor!

Posted

Bravo Para, e chiar bine, nu-i lua in seama pe cei ce zic 'sunt usoare, le-am mai facut etc', sa faca ei video si sa le posteze daca sunt mari zmei. Inca o data felicitari, te asteptam cu mai multe stunturi. Spor!

Frumoase Stunt-uri, felicitari.

Baieti, multumesc pentru incurajari.

Toate sunt locuri perfecte pentru DM, gg.

Normal, 915 crime, wtf :X

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp