Jump to content

Recommended Posts

Posted

M-am gandit sa ma apuc de creat arme, am mai facute niste arme in trecut,

dar nu prea v-au placut.

Asa ca am luat un deagle simplu, doar  putin alungit, chrome-uri, le-am combinat, le-am dat 2 culori care se potrivesc, si gata.

Sper sa va placa.

Poze:Deagle-ul cu colormod:4jVu5FM.png

Poze:Deagle-ul fara colormod:zXnZ5w3.png

Inca nu am realizat celelalte arme, m4, mp5, dar promit ca daca o sa le cereti o sa le fac imediat.

Adaugat nou deagle Verde+Mov la cerere:iTAWpxC.png

NTU7R1m.png

Link download:http://ge.tt/5ZXPRPp1/v/0

Download:http://ge.tt/68G2GPp1/v/0

Astept pareri/ critici/ sfaturi.

O SA FAC UN PACK CU TOATE CULORILE + M4, VREAU DOAR SA SPUNETI CE CULORI DORITI.

nus cine stie ce , dar iti dau  +1  de incurajare

Posted

@Benquletz OP GG REPORT, :)) gg bro fain deagleu pe rosu fa un intreaga gama cu rosu respect albastru si iti dau 1+ sau chiar 2+

Posted

@Benqletz. nu o lua in nume de rau, dar daca le-ai schimbat chromul si le-ai pus alte culori nu inseamna [edited 100%]

@Benqletz. nu o lua in nume de rau, dar daca le-ai schimbat chromul si le-ai pus alte culori nu inseamna [edited 100%]

. Ba exact asta inseamna. E facut tot de mine, doar ca nu l-am alungit in 3d max.
Posted

Shits dupa parerea mea  :ph34r: 

Ba, nu or fi ele grozave, dar sa te vad pe tine cum faci niste arme bai "shits".

ON:Bravo Benq, tot asa, iti dau +1.

Posted

Shits dupa parerea mea  :ph34r: 

Prietene, nu comenta daca habar nu ai cum se fac, nici sa deschizi PC nu sti, el a muncit, dar tu crezi ca e ca si cum tragi o linie? Sa te vad cum faci tu de-astea, dupa comenteaza -_-

ON:Frumos, incearca sa faci un verde cu albastru.

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp