Jump to content

Recommended Posts

Posted

2431.jpg

Asta face! Acesta este un mouse driver care permite folosirea de valori diferite pe X-axis & Y-axis.

Ei bine, dacă aveţi mouse-uri mai puţin performante, nu aveţi această oportunitate de a egala valorile x,y-axis sensitivity în San Andreas, pentru a mişca ţinta precum în Counter-Strike, de exemplu, sau Desktop. Iar acest TOPIC încearcă să vă ajute.

Nu este singurul joc care suferă această „problemă”... Aceste mouse drivers sunt soluţia. :)

Mă certam acum câtea zile cu un coleg în legătură cu numărul de dpi, cu cât acesta este mai mare, cu atât mouse-ul se mişcă mai precis (un atu pentru jocurile „Shooter”, dar nu numai).

Puteţi testa în Paint/Photoshop această acurateţe. :)

Link pls :'(

Posted

Dami iarasi link-ul de la sensitivy prin al program de upload ca nu'mi merge fisier'ul meu sau ce ai tu acolo

• 4 months later...
Posted

Sensivity FIX by RAVI.

Astazi va voi arata cum sa rezolvati problema sensivitati Axei Y.

Copiezi ce e in arhiva(sensfix) in folderul GTA.Pentru a mari-miscora sensivitatea intri in sensfix.txt.(Dar eu cred ca sunt bune asa si nu mai trb. modificate)

Dupa deschizi Auto DLL Injector si faci ca in imagine:

http://i.cubeupload.com/WIqXGR.png

Pui Auto DLL Injector pe bara si gata,poti aprinde GTA

Sper ca ati inteles si ca v-am ajutat, ;) [don't forget +1]

Un alt link de download ? Dau +2

• 3 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

Sensivity FIX by RAVI.

Astazi va voi arata cum sa rezolvati problema sensivitati Axei Y.

Copiezi ce e in arhiva(sensfix) in folderul GTA.Pentru a mari-miscora sensivitatea intri in sensfix.txt.(Dar eu cred ca sunt bune asa si nu mai trb. modificate)

Dupa deschizi Auto DLL Injector si faci ca in imagine:

http://i.cubeupload.com/WIqXGR.png

Pui Auto DLL Injector pe bara si gata,poti aprinde GTA

Sper ca ati inteles si ca v-am ajutat, ;) [don't forget +1]

Nu merge link , il poti posta din nou ?

• 3 months later...
Posted

2431.jpg

Asta face! Acesta este un mouse driver care permite folosirea de valori diferite pe X-axis & Y-axis.

Ei bine, dacă aveţi mouse-uri mai puţin performante, nu aveţi această oportunitate de a egala valorile x,y-axis sensitivity în San Andreas, pentru a mişca ţinta precum în Counter-Strike, de exemplu, sau Desktop. Iar acest TOPIC încearcă să vă ajute.

Nu este singurul joc care suferă această „problemă”... Aceste mouse drivers sunt soluţia. :)

Mă certam acum câtea zile cu un coleg în legătură cu numărul de dpi, cu cât acesta este mai mare, cu atât mouse-ul se mişcă mai precis (un atu pentru jocurile „Shooter”, dar nu numai).

Puteţi testa în Paint/Photoshop această acurateţe. :)

Cum se numeste, un link de download ceva?

• 2 months later...
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp