K3nT.LoV3.Durex Posted July 29, 2014 Posted July 29, 2014 (edited) Spor la aplicatie ( Cerere K3nT. - Nickname ) (( START NEW TOPIC )) ||--------------||---------------------||---------------------||-----------------------||--------------------| Cerinte minime. Trebuie sa stii sa scrii cat de cat corect gramatical. Sa nu ai mai mult de 1/3 Warn-uri. Minim Level 5 & sa sti cat de cat despre servar ♣-------♦------------♦----------◘----------♦------------♠-----------•-------------☺-------------☻----------------♥ Model de aplicatie. Informaţii real-life. Nume : Vârstă (Reala): Auto-descriere : Din ce oraş sunteţi : Informatii in game. Nickname : Level : De cat timp joci pe BuGGed : Ai avut vreodata ban? (Daca da, dece)? : Link cu User Panel : Intrebări şi date de contact. De ce îţi doreşti să intri în clanul K3nT.? : De unde ai auzit de clanul K3nT.? : Cum consideri că poţi ajuta clanul? : Esti de acord sa iti schimbi numele in game? K3nT.Nick ? : Esti de acord sa iti schimbi numele pe forum? K3nT.Nick ? : Alte precizari : EU IN ACEST CLAN VREAU SA FIM CA O FAMILIE !!! Edited September 26, 2014 by K3nt.TymbarK Aplicati [inchise]
ProkiLL Posted July 29, 2014 Posted July 29, 2014 (edited) Informaţii real-life. Nume : Marian Vârstă (Reala): 16 Auto-descriere : Sunt un baiat linistit, cu cei 7 ani de acasa. Sunt genul de persoana gata sa-ti sara in ajutor. Din ce oraş sunteţi : Fetesti Informatii in game. Nickname : xProKiLL Level : 7 De cat timp joci pe BuGGed : De 2 luni Ai avut vreodata ban? (Daca da, dece)? : Nu Link cu User Panel : http://bluepanel.bugged.ro/profile/xProKiLL Intrebări şi date de contact. De ce îţi doreşti să intri în clanul K3nT.? : Este un clan nou si vreau sa imi fac prieteni. De unde ai auzit de clanul K3nT.? : Din /ad de la insusi LoV3.King.Durex Cum consideri că poţi ajuta clanul? : Pot sa aduc foarte multii membrii, voi fii la mana liderului, daca are nevoie de ceva sa nu ezite sa-mi ceara. Esti de acord sa iti schimbi numele in game? K3nT.Nick ? :Da Esti de acord sa iti schimbi numele pe forum? K3nT.Nick ? : Desigur Alte precizari : Sper as fiu acceptat. Edited August 2, 2014 by K3nT.LoV3.Durex 1
KeidiZ Posted July 29, 2014 Posted July 29, 2014 (edited) Informaţii real-life. Nume : Andrei Mihai. Vârstă (Reala): 21 ani. Auto-descriere : Sunt un baiat glumet caruia ii plac mult iesirile pe afara la ''un pahar de vorba'', petrec mult timp pe la bar dar dedic si SAMP-ului o parte din timp. Din ce oraş sunteţi : Galati. Informatii in game. Nickname : Kdstx Level : 37 De cat timp joci pe BuGGed : 6 luni. Ai avut vreodata ban? (Daca da, dece)? : Nu. Link cu User Panel : http://bluepanel.bugged.ro/profile/kdstx Intrebări şi date de contact. De ce îţi doreşti să intri în clanul K3nT.? : Ca are membri valorosi. De unde ai auzit de clanul K3nT.? : Din ziare. Cum consideri că poţi ajuta clanul? : Cu orice e nevoie. Esti de acord sa iti schimbi numele in game? K3nT.Nick ? : Da. Esti de acord sa iti schimbi numele pe forum? K3nT.Nick ? : Da. Alte precizari : Va :* Kdstx. K3nT.LoV3.Durex ---> Proo Edited July 29, 2014 by K3nT.LoV3.Durex PRO
MaryusK Posted July 29, 2014 Posted July 29, 2014 (edited) Informaţii real-life. Nume :Marius Vârstă (Reala):14 Auto-descriere :Ma numesc Marius am 14 ani sunt din Prahova, sat Urleta, sunt un baiat cinstit. Din ce oraş sunteţi :Sat Urleta. Informatii in game. Nickname :MarYusXXL Level : 30 De cat timp joci pe BuGGed :De 1 an. Ai avut vreodata ban? (Daca da, dece)? :Nu. Link cu User Panel :http://bluepanel.bugged.ro/profile/MarYusXXL Intrebări şi date de contact. De ce îţi doreşti să intri în clanul K3nT.? :Deoarece este un clan frumos cinstit. De unde ai auzit de clanul K3nT.? :De la lider. Cum consideri că poţi ajuta clanul? :Cu mats etc. Esti de acord sa iti schimbi numele in game? K3nT.Nick ? :Da. Esti de acord sa iti schimbi numele pe forum? K3nT.Nick ? :Da. K3nT.LoV3.Durex ----> PROOOO Edited July 29, 2014 by K3nT.LoV3.Durex
Flaviu Bumbar Posted August 11, 2014 Posted August 11, 2014 (edited) Informaţii real-life. Nume :Bumbar Flaviu Vârstă (Reala):17 ani Auto-descriere :Sunt un baiat de treaba, imi place lucru in echipa imi place gluma Din ce oraş sunteţi :Satu Mare Informatii in game. Nickname :miesomn112 Level : am lvl 15 si 67/47 respect point De cat timp joci pe BuGGed :din data de 2014-06-12 19:19:10 Ai avut vreodata ban? (Daca da, dece)? :nu am avut Link cu User Panel :http://bluepanel.bugged.ro/profile/miesomn112 Intrebări şi date de contact. De ce îţi doreşti să intri în clanul K3nT.? :Pentru ca imi place De unde ai auzit de clanul K3nT.? :De pe forum Cum consideri că poţi ajuta clanul? :Cu ce trebe Esti de acord sa iti schimbi numele in game? K3nT.Nick ? :Da Esti de acord sa iti schimbi numele pe forum? K3nT.Nick ? :Da Alte precizari :Sper sa iau Prooo Durex. ---> PROOO Edited August 13, 2014 by K3nT.LoV3.Durex
Alberto Posted August 21, 2014 Posted August 21, 2014 (edited) Informaţii real-life. Nume :Alberto Vârstă (Reala):16 Auto-descriere :Un baiat de treaba, cu simtul umorului si cateodata foarte nebun.Imi place sa fac glume si misto cu prietenii si sa rad foarte mult :)). Din ce oraş sunteţi :Craiova Informatii in game. Nickname :TheWhiteMan Level : 17 De cat timp joci pe BuGGed :De 1 luna cred, dar am contul de mult Ai avut vreodata ban? (Daca da, dece)? :Nu Link cu User Panel :http://bluepanel.bugged.ro/profile/TheWhiteMan Intrebări şi date de contact. De ce îţi doreşti să intri în clanul K3nT.? :Pentru ca imi place mult.Mai ales numele :)) De unde ai auzit de clanul K3nT.? :De la maestrul Durex! Cum consideri că poţi ajuta clanul? :Cum este nevoie.Chiar si prin simpla prezenta. Esti de acord sa iti schimbi numele in game? K3nT.Nick ? :Da Esti de acord sa iti schimbi numele pe forum? K3nT.Nick ? :Nu pot schimba deocamdata Crezi ca poti sa aduci 15.000 mats (15k) pe saptamana ?:Da Alte precizari :Salut ACCEPTAT Edited August 21, 2014 by K3nT.LoV3.Durex ACCEPTAT
Bogdan Ionut Posted August 21, 2014 Posted August 21, 2014 (edited) Nume :BogdanVârstă (Reala):12Auto-descriere :Ochi caprui,Parul negru,generos,bunDin ce oraş sunteţi :Drobeta turnul severinNickname :WileLevel :15De cat timp joci pe BuGGed :aproape 1 anAi avut vreodata ban? (Daca da, dece)? :WarnLink cu User Panel :http://bluepanel.bugged.ro/profile/WileDe ce îţi doreşti să intri în clanul K3nT.? :Sa fim ca o familie Si sa ne ajutam intre noiDe unde ai auzit de clanul K3nT.? :De la niste prieteniCum consideri că poţi ajuta clanul? :Sa le dau matsuriEsti de acord sa iti schimbi numele in game? K3nT.Nick ? :DaEsti de acord sa iti schimbi numele pe forum? K3nT.Nick ? :DaCrezi ca poti sa aduci 15.000 mats (15k) pe saptamana?:Da Edited August 21, 2014 by K3nT.LoV3.Durex ACCEPTAT
CmPunkBITW Posted August 22, 2014 Posted August 22, 2014 (edited) Informaţii real-life. Nume :Eduard Vârstă (Reala):14 Auto-descriere :Sunt un om cu capul pe umeri ,cooperant , amuzant si amabil Din ce oraş sunteţi :Drobeta-Turnu-Severin Informatii in game. Nickname :CmPunkBITW Level : 11 De cat timp joci pe BuGGed :de 3 luni Ai avut vreodata ban? (Daca da, dece)? :nu Link cu User Panel :http://bluepanel.bugged.ro/profile/CmPunkBITW Intrebări şi date de contact. De ce îţi doreşti să intri în clanul K3nT.? :Deoarece sunt prieten cu Durex si cred ca este un clan cu multe asteptari De unde ai auzit de clanul K3nT.? :De la LoV3.Durex Cum consideri că poţi ajuta clanul? :cu tot ce imi sta in putinta si ce imi este cerut Esti de acord sa iti schimbi numele in game? K3nT.Nick ? :Da Esti de acord sa iti schimbi numele pe forum? K3nT.Nick ? :Da Alte precizari :Multumesc. Edited August 22, 2014 by K3nT.LoV3.Durex ACCEPTAT
IonBoghean Posted August 24, 2014 Posted August 24, 2014 (edited) Informaţii real-life. Nume : Ion Vârstă (Reala): 14 Auto-descriere : Sunt un baiat bun am ce 7 ani de acasa Din ce oraş sunteţi : Chisinau. Moldova Informatii in game. Nickname :extremer Level : 14 De cat timp joci pe BuGGed : de 6 luni Ai avut vreodata ban? (Daca da, dece)? : nu Link cu User Panel : http://bluepanel.bugged.ro/profile/extremer Intrebări şi date de contact. De ce îţi doreşti să intri în clanul K3nT.? : Findca vreau sa imi fac multi prieteni De unde ai auzit de clanul K3nT.? : De la un ad Cum consideri că poţi ajuta clanul? :sa le dau mats Esti de acord sa iti schimbi numele in game? K3nT.Nick ? :da Esti de acord sa iti schimbi numele pe forum? K3nT.Nick ? :da Edited August 31, 2014 by K3nT.LoV3.Durex RESPINS 1
JulYan2WoW2 Posted August 24, 2014 Posted August 24, 2014 (edited) Informaţii real-life. Nume : Iulian Vârstă (Reala): 16 ani Auto-descriere : Sunt un baiat cu simtul umorului, responsabil, care stie sa repecte si ii place sa progreseze. Din ce oraş sunteţi : Ploiesti. Informatii in game. Nickname :JulYan2WoW2 Level : 22 De cat timp joci pe BuGGed : 1 an. Ai avut vreodata ban? (Daca da, dece)? :Nu. Link cu User Panel :http://bluepanel.bugged.ro/profile/JulYan2Wow2 Intrebări şi date de contact. De ce îţi doreşti să intri în clanul K3nT.? : Clanul K3nt, valoare, Albert seful. De unde ai auzit de clanul K3nT.? : De la Albert boss. Cum consideri că poţi ajuta clanul? :Mats, money, valoare, perseverenta, de toate. Esti de acord sa iti schimbi numele in game? K3nT.Nick ? :Normal. Esti de acord sa iti schimbi numele pe forum? K3nT.Nick ? :Normal. Alte precizari : Sa ai viata Albert. Edited August 31, 2014 by K3nT.LoV3.Durex ACCEPTAT
FiSoFt Posted September 1, 2014 Posted September 1, 2014 (edited) Informaţii real-life. Nume :Daniel Vârstă (Reala):16 Auto-descriere :Sunt un tip modest, respectuos, intelegator pe care te poti baza oricand. Din ce oraş sunteţi :Iasi Informatii in game. Nickname :Fisoft.Eschimos Level : 6-7 De cat timp joci pe BuGGed :de 5 zile, sunt activ cel putin 3-4 ore pe zi Ai avut vreodata ban? (Daca da, dece)? : Nu, nu am avut Link cu User Panel :http://bluepanel.bugged.ro/profile/Fisoft.Eschimos Intrebări şi date de contact. De ce îţi doreşti să intri în clanul K3nT.? :Este un clan serios, unit, cu membri de treaba. De unde ai auzit de clanul K3nT.? :De pe forum. Cum consideri că poţi ajuta clanul? : Cu tot ce imi sta in putinta. mats, bani.. daca este nevoie. Esti de acord sa iti schimbi numele in game? K3nT.Nick ? : Bineinteles ca Da! Alte precizari :Va multumesc anticipat pentru bunavointa de care dati dovada! Edited September 26, 2014 by K3nt.TymbarK ACCEpTAT
Bogdan Tudosie Posted September 4, 2014 Posted September 4, 2014 (edited) Informaţii real-life. Nume :Bogdan Vârstă (Reala):14 ani Auto-descriere :Sunt bun ager intelegator generos etc. Din ce oraş sunteţi :Drobeta Turnu Severin Informatii in game. Nickname :bogdantudosie Level : 16 De cat timp joci pe BuGGed :1 an Ai avut vreodata ban? (Daca da, dece)? :Nu Link cu User Panel :http://bluepanel.bugged.ro/group/list Intrebări şi date de contact. De ce îţi doreşti să intri în clanul K3nT.? :Pentru ca e un clan bun si frumos De unde ai auzit de clanul K3nT.? :Lam vazut pe forum Cum consideri că poţi ajuta clanul? :cum mats si altele Esti de acord sa iti schimbi numele in game? K3nT.Nick ? :Da sunt Esti de acord sa iti schimbi numele pe forum? K3nT.Nick ? :Da Alte precizari :Vreau sa intru foarte mult in clan acum depinde de voi daca ma acceptati Edited September 26, 2014 by K3nt.TymbarK ACCEPTAT
Recommended Posts