CarpeDiem Posted August 1, 2014 Author Posted August 1, 2014 Trebuie sa sti daca placa ta de baza suporta Am precizat mai sus, nu ma pricep deloc in IT de unde avea sa stiu, abea am stiut sa dau jos procesorul. Quote
.Gabriel Posted August 1, 2014 Posted August 1, 2014 @@Wake, Nu este nicio problema, asa am patit si eu cu procesorul si acum trebuie sa il inlocuiesc. Quote
Cristi Muntean Posted August 1, 2014 Posted August 1, 2014 Man din cate stiu procesorul care vrei sa il achiztionez este ff bun , eu am un intel core 2 e8400 :D Quote
CarpeDiem Posted August 2, 2014 Author Posted August 2, 2014 L-am achizitionat deja dar nu se potriveste cu placa de baza, am so iau aceea de pe tocmai.ro insa am "Fonduri Insuficiente" :)) mai strang ceva si o cumpar. Quote
.Gabriel Posted August 2, 2014 Posted August 2, 2014 @@Wake, Dupa ce termini cumparaturile sa ne spui si noi cum se misca pc. Quote
CarpeDiem Posted August 2, 2014 Author Posted August 2, 2014 @@Wake, Dupa ce termini cumparaturile sa ne spui si noi cum se misca pc. Sigur, dar o sa dureze vreo 2-3 saptamani pana le cupar, iti dau PM daca nu. Quote
Alberto Posted August 6, 2014 Posted August 6, 2014 Din ce-am citit pe aici...ai facut multe complicatii :)) Puteai pur si simplu sa iti strangi din prima banii,bagai aici un topic sa iti faca si tie cineva o configuratie de pc pe bucati spuneai banii care ii ai si nu aveai nici o problema :)) In fine asa ii place romanului sa se complice Quote
Recommended Posts