Jump to content

Recommended Posts

Posted

INFORMATII DESPRE VIATA REALA:

Nume: Catalin Romeo
Varsta: Chiar astazi fac 17 ani.
Autodescriere (~ 30 cuvinte): Salut! Sunt un baiat glumet, sociabil, cu simtul raspunderii, imi plac lucrurile dificile, desi nu imi place sa ma complic, imi plac oamenii sinceri, detest foarte mult minciuna, sunt o fire stabila, din punct de vedere al temperamentului, am destul de multa rabdare in unele situatii, imi plac senzatiile tari, lucrurile bine facute, am mici momente de inmodestie si sunt omul de care ai nevoie la suparare, asa ma consider.

STATISTICI ONLINE:

San Andreas - Multiplayer:

Nick : HoffMann
Nivel : 32
Nume folosite anterior: SebastianZEW ; Sebastian. ; HoffmanZEW 
Vechime pe server: Ianuarie 2013
Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): Pe blue, nu.

Poza cu invitatie: http://i.imgur.com/uRaQsST.jpg

Link cu faction history: http://bluepanel.bugged.ro/profile/Hoffmann

CONTACT/ETC.:

Contact skype/yahoo messenger: Skype : catalinromeo97 -> Messenger nu prea mai folosesc.
De ce iti doresti sa faci parte din clan?: Imi doresc sa fac parte din acest clan deoarece m-am reapucat de cateva zile, sincer spun ca ma simt putin singur, nu mai cunosc foarta multa lume, imi place acest clan deoarece este mai mult decat un clan, din cate am vauzut, este o familie, trag bine, accept orice test si in joc si TW daca este nevoie, am prieteni in acest clan, vreau sa fiu mai aproape de ei, vreau sa imi fac prieteni noi si vreau sa raman  mult timp aici.
Cum consideri ca poti ajuta clanul?: Consider ca pot ajuta acest clan si prin reputatie sa zic asa, sa se vada ca in acest clan sunt playeri activi, seriosi, poate voi reusi sa iau si o functie, tot la reputatie se pune si asta. Am simtul umorului  bine dezvoltat, am idei, desi nu sunt idiot! :)) Mai pe scurt pot fi un nou membru demn de [AIM].
Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?: Da, absolut, m-as mandri sa fiu in [AIM].
Esti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server? : Da, normal, dupa cum am spus, m-as mandri sa fiu in [AIM].

Posted

Neutru...ai un rank 6 frumos...in rest doar 1 si 2

Imi pare rau pentru acest post, dar vroiam sa ii explic un lucru lui Zown.

Zown, in primul rand, am si rank 3 LSPD, ultimul chiar :) 

In al doilea rand, am fost lider la News Reporter, inainte sa existe faction History.

In al treilea rand, vreau sa iti dau un citat : " Clanul AIM nu a fost creat pentru playerii cu FUNCTIE, nu trebuie sa ai level 6969 si 5 leaderi & 1 admin sa faci parte din acest clan. Iti trebuie : -Seriozitate -Cunoastrea artei de caterinca la timpul ei. -Skill de a comunica cu alt nab. -Nu este o varsta minima (atat timp cat te duce capul). "

:)

Posted

In al doilea rand, am fost lider la News Reporter, inainte sa existe faction History.

In al treilea rand, vreau sa iti dau un citat : " Clanul AIM nu a fost creat pentru playerii cu FUNCTIE, nu trebuie sa ai level 6969 si 5 leaderi & 1 admin sa faci parte din acest clan. Iti trebuie : -Seriozitate -Cunoastrea artei de caterinca la timpul ei. -Skill de a comunica cu alt nab. -Nu este o varsta minima (atat timp cat te duce capul). "

Nu ne pasa :):):):):):):):):):):)

Neutru.

Posted

Pro.

Nu mai face off-topic aiurea cand cineva iti da neutru/contra

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp