NooR Posted March 13, 2015 Posted March 13, 2015 Man, Its not working. My game keep crashing :( I followed all the instructions well.
Po1son Posted March 13, 2015 Posted March 13, 2015 păcat că nu îţi apare /mdc-ul unui player când pui ţinta pe el şi te aflii într-o maşină
WEiHNACHTEN Posted March 28, 2015 Posted March 28, 2015 De unde pot descarca SAMPFUNCS 5.1? Un link va rog.
beLeSe Posted April 15, 2015 Posted April 15, 2015 Ma puteti ajuta? Am instalat mod-ul si inainte sa scriu pass la cont iau crash.
StoenescuAdrian Posted April 18, 2015 Posted April 18, 2015 Salut ! De ce nu imi mai arata HP de la toti playeri, e ceva din cauza modului ? Ajuta-ma te rog.
Cristi599 Posted April 18, 2015 Posted April 18, 2015 ATENTEI! NU functioneaza pe Samp 0.3Z R2, in caz ca nu stiati!
BlazKo Posted April 18, 2015 Posted April 18, 2015 Pacat ca nu mai face update-uri la mod, e fain.....dar fara update, nu prea e de folos, se opreste dupa un timp. @NUSUNTRASTA /restartmdc nu functioneaza. Se intampla asta pentru ca ajunge la limita de peds. E bine ca merge cu 4.3. O sa-l modific sa nu mai fie nevoie de asa ceva. Am solutia. Dar s-ar putea sa scada putin mai mult FPS-urile, desi eu nu am avut probleme. De la 100 tot la 100 raman. Dar la gramada s-ar putea simti. Cand testam pe jucatori la CNN ajungeam undeva pe la 30 FPS, desi mie imi merge constant cu 45. Pune solutia, ca asa degeaba il folosim.
Rykardo25 Posted April 26, 2015 Posted April 26, 2015 Ce c**** de mod, merge 5 minute apoi nu. Fix it. Modul functioneaza perfect nu stiu dc nu iti merge :))
ErikErykErik Posted May 6, 2015 Posted May 6, 2015 Salut, mie nu imi merge, cand bag totul imi da report crash. Ma poti ajuta si pe mine?
tiranian1 Posted May 6, 2015 Posted May 6, 2015 Imi da crash, intru pe samp si la connectare imi da crash! Ce are?
ErikErykErik Posted May 6, 2015 Posted May 6, 2015 Imi da crash, intru pe samp si la connectare imi da crash! Ce are? Si mie la fel. Dacă ne poate ajuta cineva pe skype, sau nu stiu.
Mishuu. Posted May 13, 2015 Posted May 13, 2015 (edited) Merge si pe noul update 0.3.7 ??? Edited May 13, 2015 by AIM.QUIT
Anghel Andronic Posted May 13, 2015 Posted May 13, 2015 Pe 0.3,7 NU mai functioneaza moduri cleo... (cel putin asa cred)... Fiindca eu am avut cateva moduri si acum nu imi mai citeste versiunea la samp... Tare dezamagit sunt de noul update facut la samp 0.3....
Mistery Posted May 13, 2015 Posted May 13, 2015 Pe 0.3,7 NU mai functioneaza moduri cleo... (cel putin asa cred)... Fiindca eu am avut cateva moduri si acum nu imi mai citeste versiunea la samp... Tare dezamagit sunt de noul update facut la samp 0.3.... Functioneaza modurile cleo pe 0.3.7, doar ca celelalte moduri care le aveai erau pentru versiunile anteriore de samp. Acest mod nu mai functioneaza pe 0.3.7.
Rexxo Posted May 23, 2015 Posted May 23, 2015 merge pe 0.3.7, trebuie doar versiunea de sampfuncs pentru 0.3.7 (evident), adica v5.2+
Wistler Posted May 27, 2015 Posted May 27, 2015 Merge perfect pe 0.3.7 daca ai in primul rand samp 0.3.7 R1 , sampfuncs 5.2 si cleo 4.1asta folosesc eu. Pe alt cleo nu am testat. Daca vrea cineva sa il ajut imi lasati un pm.
Anghel Andronic Posted May 27, 2015 Posted May 27, 2015 Merge perfect pe 0.3.7 daca ai in primul rand samp 0.3.7 R1 , sampfuncs 5.2 si cleo 4.1asta folosesc eu. Pe alt cleo nu am testat. Daca vrea cineva sa il ajut imi lasati un pm. Tie iti merge? Daca am si modul anti-lag al lui Justinian, are ceva?
Camila1337 Posted June 25, 2015 Posted June 25, 2015 (edited) Am rezolvat, GG Rasta! +1 Edited June 25, 2015 by Thor.
Skiper GREEN Posted September 13, 2015 Posted September 13, 2015 Tie iti merge? Daca am si modul anti-lag al lui Justinian, are ceva?Da, funcționează pe versiunea 0.3.7.Ce mod anti-lag ai?
BuLLe7zOfficial Posted September 14, 2015 Posted September 14, 2015 Nume mod: Target /mdc Descrierea modului: De cand sunt in departament, am observat ca e foarte nasol cand mergi dupa un robber si dai de 10 cu wanted. De ce zic ca-i foarte nasol? Nu poti sa-i vezi pe toti si nici nu ai timp sa dai /mdc pentru fiecare, fara ca tu sa mori. Cum am zis, NASOL! Asadar, m-am decis sa fac un mod ca atunci cand ai tinta pe un jucator cu wanted, sa-ti apara automat /mdc-ul acestuia. Exista doua variante, una cu buton, iar alta fara. Veti vedea mai jos diferentele. /mdc-ul apare doar daca jucatorul pe care aveti tinta are wanted (numele roz). Video: Download: target_mdc_auto - functioneaza fara a mai apasa pe alte butoane; se poate activa/dezactiva prin comanda /targetmdc target_mdc_key - acesta functioneaza prin apasarea unei taste in plus; tasta se poate modifica din fisierul target_mdc.ini; nu trebuie dat restart la joc dupa ce modificati tasta, doar salvati fisierul; implicit e setat pe ALT; aveti lista cu tastele in target_mdc.ini SAMPFUNCS v3.2.asi - fara SAMPFUNCS, modul nu va fucntiona; s-ar putea ca antivirusul sa-l detecteze ca virus (e false positive), asa ca adaugati-l la exceptii; daca nu aveti incredere in fisierul asta, il puteti lua de pe Google (neaparat versiunea 3.2.); in curand voi incerca sa fac o versiune fara SAMPFUNCS Intrusctiuni de instalare: Este necesar sa aveti minim CLEO 4.1 si un ASI Loader. Copiati fisierul SAMPFUNCS v3.2.asi in directorul principal al jocului (unde e si gta_sa.exe) si copiati fisierul target_mdc_auto.cs (daca alegeti varianta asta) sau fisierele target_mdc_key.cs si target_mdc.ini in folderul CLEO al jocului. Alte precizari: Distanta maxima la care poti afla /mdc-ul unui jucator cand pui tinta pe acesta este de 50 de unitati. Practic, distanta la care dispare numele. Acest mod functioneaza si fara arma, daca dai click dreapta si tintesti un jucator cu wanted (daca nimeresti), iti va aparea /mdc-ul acestuia. Merge si din masina, ca sofer, daca dai click-dreapta si-l tintesti. Daca sunteti pe G in masina, cu arma scoasa pe geam, trebuie sa apasati si click-dreapta ca acesta sa functioneze. Daca aveti vreo intrebare / problema / sugestie, acestea sunt bine-venite aici. Sa nu uitam, avem si un blacklist. Ce se intampla daca esti pe blacklist? Simplu, primesti crash. Jucatorii de pe blacklist sunt: Bluu., DriveR, clanul King. (ii puteti multumi lui driver pentru onoarea asta). Insa daca cei din King. doresc sa foloseasca modul, atunci vor trebui sa-si scoata tagul sau sa iasa din clan. //UPDATE! target_mdc_auto - daca pui tinta pe un jucator cu wanted, apoi pe unul fara wanted, apoi iar pe jucatorul cu wanted mai devreme mentionat, nu va mai face SPAM cu /mdc-ul acestuia. target_mdc_key - poti sa aflii /mdc-ul aceluiasi jucator de fiecare data cand apesi pe tasta, inainte trebuia sa schimbi 'targetul' si sa te intorci inapoi. Linkurile de download au ramas neschimbate. Nume mod: Target /mdc Descrierea modului: De cand sunt in departament, am observat ca e foarte nasol cand mergi dupa un robber si dai de 10 cu wanted. De ce zic ca-i foarte nasol? Nu poti sa-i vezi pe toti si nici nu ai timp sa dai /mdc pentru fiecare, fara ca tu sa mori. Cum am zis, NASOL! Asadar, m-am decis sa fac un mod ca atunci cand ai tinta pe un jucator cu wanted, sa-ti apara automat /mdc-ul acestuia. Exista doua variante, una cu buton, iar alta fara. Veti vedea mai jos diferentele. /mdc-ul apare doar daca jucatorul pe care aveti tinta are wanted (numele roz). Video: Download: target_mdc_auto - functioneaza fara a mai apasa pe alte butoane; se poate activa/dezactiva prin comanda /targetmdc target_mdc_key - acesta functioneaza prin apasarea unei taste in plus; tasta se poate modifica din fisierul target_mdc.ini; nu trebuie dat restart la joc dupa ce modificati tasta, doar salvati fisierul; implicit e setat pe ALT; aveti lista cu tastele in target_mdc.ini SAMPFUNCS v3.2.asi - fara SAMPFUNCS, modul nu va fucntiona; s-ar putea ca antivirusul sa-l detecteze ca virus (e false positive), asa ca adaugati-l la exceptii; daca nu aveti incredere in fisierul asta, il puteti lua de pe Google (neaparat versiunea 3.2.); in curand voi incerca sa fac o versiune fara SAMPFUNCS Intrusctiuni de instalare: Este necesar sa aveti minim CLEO 4.1 si un ASI Loader. Copiati fisierul SAMPFUNCS v3.2.asi in directorul principal al jocului (unde e si gta_sa.exe) si copiati fisierul target_mdc_auto.cs (daca alegeti varianta asta) sau fisierele target_mdc_key.cs si target_mdc.ini in folderul CLEO al jocului. Alte precizari: Distanta maxima la care poti afla /mdc-ul unui jucator cand pui tinta pe acesta este de 50 de unitati. Practic, distanta la care dispare numele. Acest mod functioneaza si fara arma, daca dai click dreapta si tintesti un jucator cu wanted (daca nimeresti), iti va aparea /mdc-ul acestuia. Merge si din masina, ca sofer, daca dai click-dreapta si-l tintesti. Daca sunteti pe G in masina, cu arma scoasa pe geam, trebuie sa apasati si click-dreapta ca acesta sa functioneze. Daca aveti vreo intrebare / problema / sugestie, acestea sunt bine-venite aici. Sa nu uitam, avem si un blacklist. Ce se intampla daca esti pe blacklist? Simplu, primesti crash. Jucatorii de pe blacklist sunt: Bluu., DriveR, clanul King. (ii puteti multumi lui driver pentru onoarea asta). Insa daca cei din King. doresc sa foloseasca modul, atunci vor trebui sa-si scoata tagul sau sa iasa din clan. //UPDATE! target_mdc_auto - daca pui tinta pe un jucator cu wanted, apoi pe unul fara wanted, apoi iar pe jucatorul cu wanted mai devreme mentionat, nu va mai face SPAM cu /mdc-ul acestuia. target_mdc_key - poti sa aflii /mdc-ul aceluiasi jucator de fiecare data cand apesi pe tasta, inainte trebuia sa schimbi 'targetul' si sa te intorci inapoi. Linkurile de download au ramas neschimbate. Nu merge SAMPFUNCS v3.2.aso
Recommended Posts