Jump to content

Recommended Posts

Posted

//off: r1vers dă reply la mod, de la prima pagină, are vreo 10 reply-uri din care nici unul nu e interesat, sau încearcă să fie amuzant.

//on: când dormeai pe skype ţi-a venit ideea de mod?

bun modul, gege.

Posted

//off: r1vers dă reply la mod, de la prima pagină, are vreo 10 reply-uri din care nici unul nu e interesat, sau încearcă să fie amuzant.

//on: când dormeai pe skype ţi-a venit ideea de mod?

bun modul, gege.

stai usor ca nu e chiar asa

ps: ti-am dat quote doar sa fac +1.

Posted

Singurii de pe blacklist sunt cei de pe prima pagina. Daca primiti crash, primiti din alte motive.

Posted

Super modul :D. Pacat ca imprumut valoare de la King. :(

Shaorma 4 LIFE!

Poti sa-i multumesti lui driver :d
Posted (edited)

@,  Felicitari, un mod destul de frumos.

Dar in acelasi timp este si periculos ..

Adica :

Citez "Sa nu uitam, avem si un blacklist. Ce se intampla daca esti pe blacklist? Simplu, primesti crash. Jucatorii de pe blacklist sunt: Bluu.DriveR, clanul King. (ii puteti multumi lui driver pentru onoarea asta). Insa daca cei din King. doresc sa foloseasca modul, atunci vor trebui sa-si scoata tagul sau sa iasa din clan. " 

Daca folosesc acest mod, tu de unde iti vei da seama ? :o 

Edited by Deniis.
Posted

Dar macar poti sa ne impartasesti problema ta cu DriveR? Ca sa nu mor prost.

Intreaba-l pel el. El stie ce are cu noi.

Posted

Mda..crash..am windows xp sp2

Daca pun versiunea 1,1 ma scoate din joc cand ma conectez la server !

Posted (edited)

@, nu am cum sa aflu asta. Daca te gandesti asa, Google e mai periculos :(.

Ce are cu "noi"?

Clanul AIM, implicit cu mine. Lipsa de respect costa.

Mda..crash..am windows xp sp2

Daca pun versiunea 1,1 ma scoate din joc cand ma conectez la server !

Am uitat sa mentionez, SAMPFUNCS e posibil sa mearga de la XP SP 3 in sus. Edited by AIMRasta.VALUARE
Posted

@AIMRasta.VALUARE  ON : Sincer cred ca va fi interzis pentru ca poti vedea /mdc unui hitman care este /undercover ... deci !

OFF : Prea smecher modul,+1 

Posted

De cand sunt membru in departamente nu am vazut pe cineva cu o idee asa de buna, te felicit Rasta si ai primit +1 de la mine.  :o

Posted

@AIMRasta.VALUARE  ON : Sincer cred ca va fi interzis pentru ca poti vedea /mdc unui hitman care este /undercover ... deci !

OFF : Prea smecher modul,+1 

Daca e undercover si te duci si il somezi, hitmanul e obligat de regulament ca sa dea /undercover, sa renute la contract si sa vina sa se predea.

Asa ca problema cu un /mdc pe hitman nu e grava, pana la urma doar cei din departamente o pot folosi.

Posted (edited)

@AIMRasta.VALUARE ON : Sincer cred ca va fi interzis pentru ca poti vedea /mdc unui hitman care este /undercover ... deci ![/size]

OFF : Prea smecher modul,+1 [/size]

Oricum poti vedea /mdc-ul unui hitman undercover daca stii cine e (cauti pe /wanted si tot aflii cine e), dar daca intr-adevar afecteaza, voi cauta sa rezolv treaba asta. Daca hitmanul nu are wanted, nu vei stii cine este. Poate nici daca are, nu am testat inca. Edited by AIMRasta.VALUARE
Posted

Oricum poti vedea /mdc-ul unui hitman undercover daca stii cine e, dar daca intr-adevar afecteaza, voi cauta sa rezolv treaba asta.

Tocmai ca nu stii cine e , sper sa nu fie asta o problema , THE BEST CLEO MOD ! GG !

Posted

Pentru colormod te duci la profilul meu, About Me si apesi pe Rainbow Chrome Weapons. In topicul respectiv am postat colormodul. Armele actuale nu le-am postat nicaieri, le poti folosi pe acelea postate insa, sunt asemanatoare.

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp