alesu Posted August 3, 2014 Author Posted August 3, 2014 Atentie, folositi anticrasher cu target_mdc_auto. iau niste warning-uri aiurea, probabil din cauza distantei, dar nu stiu de ce.
RemixX Posted August 3, 2014 Posted August 3, 2014 Atentie, folositi anticrasher cu target_mdc_auto. iau niste warning-uri aiurea, probabil din cauza distantei, dar nu stiu de ce. Dar nu inteleg de ce nu imi merge, ma poti ajuta te rog, deci am bagat Sampfuncs 3.2, am bagat asi loader, am bagat cleo 4.1 si am pus target_mdc_auto.asi in folderul cleo, imi arata cand dau /targetmdc on sau off dar tot nu apare mdc... Apropo ai +1, chiar de nu-mi merge, asa ceva e super tare.
PeRnuTza Posted August 3, 2014 Posted August 3, 2014 Nope, nu are treaba. //UPDATE! target_mdc_auto - daca pui tinta pe un jucator cu wanted, apoi pe unul fara wanted, apoi iar pe jucatorul cu wanted mai devreme mentionat, nu va mai face SPAM cu /mdc-ul acestuia. target_mdc_key - poti sa aflii /mdc-ul aceluiasi jucator de fiecare data cand apesi pe tasta, inainte trebuia sa schimbi 'targetul' si sa te intorci inapoi. Linkurile de download au ramas neschimbate. Rasta, daca poti si te rog eu, poti sa il faci si fara SAMPFUNCS, ca mie nu imi merge imi da niste erori, te rog eu frumos.
alesu Posted August 3, 2014 Author Posted August 3, 2014 Dar nu inteleg de ce nu imi merge, ma poti ajuta te rog, deci am bagat Sampfuncs 3.2, am bagat asi loader, am bagat cleo 4.1 si am pus target_mdc_auto.asi in folderul cleo, imi arata cand dau /targetmdc on sau off dar tot nu apare mdc... Apropo ai +1, chiar de nu-mi merge, asa ceva e super tare. Trebuie sa faci parte dintr-un departament, sa fii duty on si sa pui tinta pe cineva care are wanted (numele roz). Rasta, daca poti si te rog eu, poti sa il faci si fara SAMPFUNCS, ca mie nu imi merge imi da niste erori, te rog eu frumos. Ce Windows ai?
PeRnuTza Posted August 3, 2014 Posted August 3, 2014 (edited) Trebuie sa faci parte dintr-un departament, sa fii duty on si sa pui tinta pe cineva care are wanted (numele roz). Ce Windows ai? XP, mie lene sa il mai schimb, o sa imi fac un timp sa il schimb.. Edited August 3, 2014 by St.PeRnuTza
alesu Posted August 3, 2014 Author Posted August 3, 2014 (edited) XP, mie lene sa il mai schimb, o sa imi fac un timp sa il schimb.. Momentan chiar nu am in plan sa-l fac fara sampfuncs, intai sa rezolv problemele la el. La _auto mai apar niste warrninguri, probabil cand moare un jucator sau cand se schimba distanta brusc (interiorul). Edited August 3, 2014 by AIMRasta.VALUARE
RemixX Posted August 3, 2014 Posted August 3, 2014 Trebuie sa faci parte dintr-un departament, sa fii duty on si sa pui tinta pe cineva care are wanted (numele roz). Ce Windows ai? A clar.. eu puneam tinta pe cei care nu aveau wanted, e bestial modul, mersi mult.
alesu Posted August 3, 2014 Author Posted August 3, 2014 Sfat, la paint, daca il aveti pe cel auto, scrieti /targetmdc sa-l opriti.
Nicolae Ceausescu Posted August 3, 2014 Posted August 3, 2014 @AIMRasta.VALUARE, da-mi te rog un link de downloade pt Cleo 4.1
alesu Posted August 3, 2014 Author Posted August 3, 2014 Din pacate, a picat siteul rghost.net. Pentru sampfuncs 3.2, v-as sugera sa cautati pe Google pana revine.
gAZAh. Posted August 3, 2014 Posted August 3, 2014 Din pacate, a picat siteul rghost.net. Pentru sampfuncs 3.2, v-as sugera sa cautati pe Google pana revine. eu inca astept ca benqulasdsada fsafa (iubesc ungurii) sa posteze modul zicand ca seamana cu al tau :>
alesu Posted August 3, 2014 Author Posted August 3, 2014 (edited) Update! Jucand cateva ture de paint, am descoperit un mic bug care poate afecta bunastarea jocului: - daca puneti tinta pe un jucator fix inainte ca acesta sa-si dea respawn / sa se ascunda dupa zid / sa intre intr-un interior (practic, sa dispara din tinta), veti primi crash / warninguri; dupa aceste warninguri, e posibil ca modul sa dea fail si sa nu mai functioneze. Prin urmare, pana voi gasi o solutie, va recomand sa folositi varianta pe buton. Varianta pe buton nu va citi datele jucatorilor (id-ul, culoarea numelui) fara sa apasati pe butonul secundar, asadar, sansele sa primiti warninguri / crash sunt aproape infime. Edited August 3, 2014 by AIM.Rasta 1
Miatoris15 Posted August 4, 2014 Posted August 4, 2014 Ai un + 1 de la mine, modul este perfect. Fara crash, fara lag.. sampfuncs nu are virusi.
hammy. Posted August 4, 2014 Posted August 4, 2014 (edited) Fain mod alesule, +1, tare partea cu blacklistul. Edited August 4, 2014 by hammy.
SHEiN.exe Posted August 4, 2014 Posted August 4, 2014 Nu-l folosesc, dar mi se pare prea bun modul. Felicitari.
Krugger.Capone Posted August 4, 2014 Posted August 4, 2014 cand o sa intru intr-un departament o sa-l folosesc. gg m3n
Ldvon Posted August 4, 2014 Posted August 4, 2014 (edited) Felicitari pentru munca depusa. Este un mod foarte folositor pentru membrii departamentelor. //ai + de la mine. Edited August 4, 2014 by St.LdvoN
Tezeu-AIM Posted August 4, 2014 Posted August 4, 2014 @AIM.Rasta , am bagat si eu modu' si uite ce se intampla.. https://www.youtube.com/watch?v=hxzJ_Q_BcBg&feature=youtu.be
alesu Posted August 4, 2014 Author Posted August 4, 2014 (edited) sampfuncs_settings.ini din folderul principal, DrawInfoBar, schimbi din true in false. Asta da: Edited August 4, 2014 by AIM.Rasta 1
quiRy Posted August 4, 2014 Posted August 4, 2014 (edited) Ce c**** e asta -1. @AIM.Rasta Edited August 4, 2014 by quiRy.Magnat
Tezeu-AIM Posted August 5, 2014 Posted August 5, 2014 sampfuncs_settings.ini din folderul principal, DrawInfoBar, schimbi din true in false. Asta da: =)) N-am inteles, baga un video.
Recommended Posts