alesu Posted August 5, 2014 Author Posted August 5, 2014 =)) N-am inteles, baga un video. Fa continutul fisierului SAMPFUNCS_SETTINGS.ini sa arate ca aici: 1
Tezeu-AIM Posted August 5, 2014 Posted August 5, 2014 Fa continutul fisierului SAMPFUNCS_SETTINGS.ini sa arate ca aici: Gata thx.
alesu Posted August 6, 2014 Author Posted August 6, 2014 POSIBIL UPDATE! Buguri rezolvate la target_mdc_auto: - nu mai apar warninguri cand jucatorul dispare brusc din tinta - nu se mai opreste modul dupa ce muriti de cateva ori (cred) Modificari la target_mdc_auto: - scoasa comanda /targetmdc - modul va retine ultimile 2 id-uri cu wanted pe care ati pus tinta Acesta va fi pus diseara, dupa ce ii voi mai face niste teste. target_mdc_key a ramas nemodificat, merge bine asa cum este acum.
descard Posted August 6, 2014 Posted August 6, 2014 Eu am urmat instructiunile de instalare , dar tot iau crash incontinu si imi da si o eroare cu dx3d9_43.dll , dau ok apoi intru pe sa:mp si imi da crash ...
alesu Posted August 6, 2014 Author Posted August 6, 2014 (edited) Eu am urmat instructiunile de instalare , dar tot iau crash incontinu si imi da si o eroare cu dx3d9_43.dll , dau ok apoi intru pe sa:mp si imi da crash ... Descarci DirectX, il instalezi si va merge bine dupa aceea. Bafta. LE: Update-ul va fi amanat, crashurile nu sunt rezolvate inca. Edited August 6, 2014 by AIM.Rasta
Sapilif Posted August 7, 2014 Posted August 7, 2014 Genial mod-ul. Chiar merita din plin sa-l folosesti daca esti politist. +1.
GoganPaul Posted August 7, 2014 Posted August 7, 2014 Rasta multumim pentru munca depusa si cand o sa incerc un departament de politie ma va ajuta foarte mult!Si faza cu BlackListul e tare de tot :> +1 si de la mine merita mult mai mult de un +1
alesu Posted August 7, 2014 Author Posted August 7, 2014 Cum se numeste melodia din primele 2 videoclipuri? http://forum.bugged.ro/topic/92514-mr-saik-saca-la-rakata/ 1
descard Posted August 7, 2014 Posted August 7, 2014 (edited) Perfect Ms frumos... genial ! Edited August 7, 2014 by descard
badboy111 Posted August 8, 2014 Posted August 8, 2014 Se poate cumva sa il faci fara cleo? Exe. De ex.? Iti dau vro 4 de +1 daca il faci pe exe. Sau fara cleo/asi.
alesu Posted August 8, 2014 Author Posted August 8, 2014 Se poate cumva sa il faci fara cleo? Exe. De ex.? Iti dau vro 4 de +1 daca il faci pe exe. Sau fara cleo/asi. Poti folosi cleo / asi in departament, nu imi este necesar sa-l fac altceva. De fapt, nici nu as reusi.
alesu Posted August 8, 2014 Author Posted August 8, 2014 (edited) Multumesc tuturor pentru pareri / sugestii, maine voi face update ambelor variante. Update target_mdc_auto: - crash / warninguri fixed (finally) - va retine ultimile 4 iduri pe care s-a dat /mdc cu ajutorul acestui mod, pentru a evita spamul - adaugata comanda /restartmdc; din cand in cand, nu am aflat de ce, dupa ce muriti de mai multe ori, modul va inceta sa functioneze, asadar, de fiecare data cand modul inceteaza sa functioneze, dati /restartmdc; ATENTE! Ca aceasta comanda sa functioneze, NU DATI RENAME LA FISIER! - comanda /targetmdc scoasa Update target_mdc_key: - crash / warninguri fixed - adaugata comanda /restartmdc, desi nu cred ca acest mod va pica; ATENTE! Ca aceasta comanda sa functioneze, NU DATI RENAME LA FISIER! E posibil ca aceasta varianta sa fie varianta finala. Daca intre timp, pana vin maine de la munca, aveti niste propuneri, sugestii, probleme, astept sa le postati aici. Edited August 8, 2014 by AIMRasta
Tackle Posted August 9, 2014 Posted August 9, 2014 GG +1 te-ai gandit mistoo un beneficiu pentru Departemente.
DelTroN. Posted August 9, 2014 Posted August 9, 2014 Un mod foarte bun si extrem de folositor multumim!
Shad0w Posted August 9, 2014 Posted August 9, 2014 Daca te hotarasti sa postezi modul fara a fi encriptat poti deschide un tichet si link-ul va fi adaugat in topic. Daca nu, nu. Ar putea fi orice in acel fisier .cs. Inclusiv un keylogger pentru SA:MP. Sau ar putea fi adaugat intr-un update viitor. Nu e ok sa descarci orice mod postat pe forum, apoi sa te plangi ca ti-a fost spart contul sau ca ai fost banat pentru cheat-uri (cum s-a intamplat in trecut). 1
EidriiaN Posted August 11, 2014 Posted August 11, 2014 Nu stiu ce sa cred despre fisierul asta Click1
Recommended Posts