Assas1N Posted August 8, 2014 Posted August 8, 2014 Informatii despre tine din viata reala: Nume: Arsin Denis Otniel. Varsta: 14 ani. Autodescriere(10 cuvinte): Buna, ma numesc Denis, sunt un baiat de treaba, serios, sunt foarte prietenos, imi place sa ma distrez, am cei 7 ani de acasa si imi place sa glumesc in limita bunului simt. Orasul in care locuiesti: Arad. Informatii din joc: Nickname: Assas1N Level: 8 Ai primit vreodata ban?(Daca da,de ce?): N-am primit [/ban] si cu siguranta nici nu voi primii. Poza cu /stats(Obligatoriu): [/stats] Nume folosite in trecut: E singurul Nickname pe care-l am. Cateva mici intrebari: Ai citit regulamentul si informatiile despre clan?: Da, le-am citit. Cu ce crezi ca poti ajuta clanul?: Cu orisice ar dorii conducatorii acestui clan, am minima experienta pentru toate lucruriile. De ce doresti sa faci parte din acest clan?: Deoarece sunt in cautarea unui clan serios si m-am decis sa aplic la clanul [sTR] niste jucatori m-au indrumat sa aplic aici asa ca am decis sa aplic aici. Esti de acord sa porti tag-ul [sTR] in joc?: Da, complet deacord. Date de contact: Skype(Daca ai): Nu am. Yahoo Messenger(Daca ai): d_denis69@yahoo.com Quote
Nicky. Posted August 8, 2014 Author Posted August 8, 2014 (edited) Informatii despre tine din viata reala: Nume: Arsin Denis Otniel. Varsta: 14 ani. Autodescriere(10 cuvinte): Buna, ma numesc Denis, sunt un baiat de treaba, serios, sunt foarte prietenos, imi place sa ma distrez, am cei 7 ani de acasa si imi place sa glumesc in limita bunului simt. Orasul in care locuiesti: Arad. Informatii din joc: Nickname: Assas1N Level: 8 Ai primit vreodata ban?(Daca da,de ce?): N-am primit [/ban] si cu siguranta nici nu voi primii. Poza cu /stats(Obligatoriu): [/stats] Nume folosite in trecut: E singurul Nickname pe care-l am. Cateva mici intrebari: Ai citit regulamentul si informatiile despre clan?: Da, le-am citit. Cu ce crezi ca poti ajuta clanul?: Cu orisice ar dorii conducatorii acestui clan, am minima experienta pentru toate lucruriile. De ce doresti sa faci parte din acest clan?: Deoarece sunt in cautarea unui clan serios si m-am decis sa aplic la clanul [sTR] niste jucatori m-au indrumat sa aplic aici asa ca am decis sa aplic aici. Esti de acord sa porti tag-ul [sTR] in joc?: Da, complet deacord. Date de contact: Skype(Daca ai): Nu am. Yahoo Messenger(Daca ai): d_denis69@yahoo.com Respins Edited August 11, 2014 by Nicky. Quote
klaudiu Posted August 9, 2014 Posted August 9, 2014 Informatii despre tine din viata reala: Nume: Claudiu Varsta: 14 ani Autodescriere(10 cuvinte): Sunt un baiat oarecare care ii place sa se joace SA:MP,fotbalu si iesitu cu pretenii Orasul in care locuiesti: Brasov Informatii din joc: Nickname: klau. Level: 12 aprope 13 Ai primit vreodata ban?(Daca da,de ce?): Nu,nu am primit ban Poza cu /stats(obligatoriu): http://www28.zippyshare.com/v/79422099/file.html Nume folosite in trecut: Nam Cateva mici intrebari: Ai citit regulamentul si informatiile despre clan?: Da le-am citit Cu ce crezi ca poti ajuta clanul?: Vreau sa ajut clanul cu ce pot si ce-i pe cei de rank mai mic De ce doresti sa faci parte din acest clan?: Deoarece e un clan bun,serios si activ Esti de acord sa porti tag-ul [sTR] in joc?: Da sunt de acord Date de contact: Yahoo Messenger(Daca ai): claudiu_quest@yahoo.com Quote
iKevin Posted August 9, 2014 Posted August 9, 2014 Informatii despre tine din viata reala: Nume: Claudiu Varsta: 14 ani Autodescriere(10 cuvinte): Sunt un baiat oarecare care ii place sa se joace SA:MP,fotbalu si iesitu cu pretenii Orasul in care locuiesti: Brasov Informatii din joc: Nickname: klau. Level: 12 aprope 13 Ai primit vreodata ban?(Daca da,de ce?): Nu,nu am primit ban Poza cu /stats(obligatoriu): http://www28.zippyshare.com/v/79422099/file.html Nume folosite in trecut: Nam Cateva mici intrebari: Ai citit regulamentul si informatiile despre clan?: Da le-am citit Cu ce crezi ca poti ajuta clanul?: Vreau sa ajut clanul cu ce pot si ce-i pe cei de rank mai mic De ce doresti sa faci parte din acest clan?: Deoarece e un clan bun,serios si activ Esti de acord sa porti tag-ul [sTR] in joc?: Da sunt de acord Date de contact: Yahoo Messenger(Daca ai): claudiu_quest@yahoo.com Acceptat te astept sa ne contactezi:Nicky, Lorents sau iKevin! Quote
Daniel007 Posted August 9, 2014 Posted August 9, 2014 Informatii despre tine din viata reala: Nume:Daniel Varsta:17ani Autodescriere(10 cuvinte):eu sunt un baiat serios,dar pe deoparte si glumet,ador jocurile la calculator,sa ies cu prietenii, si sa joc basket. Orasul in care locuiesti:Chisinau Informatii din joc: Nickname:Daniel007 Level:8 Ai primit vreodata ban?(Daca da,de ce?):nu Poza cu /stats(Obligatoriu):http://imgur.com/z52utFd Nume folosite in trecut:niciunul Cateva mici intrebari: Ai citit regulamentul si informatiile despre clan?:da Cu ce crezi ca poti ajuta clanul?:pot ajuta clanul sa aiba mai multi playeri,sa fie recunoscut. De ce doresti sa faci parte din acest clan?:fiindca e cel mai bun Esti de acord sa porti tag-ul [sTR] in joc?:da Date de contact: Skype(Daca ai):n-am Yahoo Messenger(Daca ai):n-am Quote
Nicky. Posted August 9, 2014 Author Posted August 9, 2014 Informatii despre tine din viata reala: Nume:Daniel Varsta:17ani Autodescriere(10 cuvinte):eu sunt un baiat serios,dar pe deoparte si glumet,ador jocurile la calculator,sa ies cu prietenii, si sa joc basket. Orasul in care locuiesti:Chisinau Informatii din joc: Nickname:Daniel007 Level:8 Ai primit vreodata ban?(Daca da,de ce?):nu Poza cu /stats(Obligatoriu):http://imgur.com/z52utFd Nume folosite in trecut:niciunul Cateva mici intrebari: Ai citit regulamentul si informatiile despre clan?:da Cu ce crezi ca poti ajuta clanul?:pot ajuta clanul sa aiba mai multi playeri,sa fie recunoscut. De ce doresti sa faci parte din acest clan?:fiindca e cel mai bun Esti de acord sa porti tag-ul [sTR] in joc?:da Date de contact: Skype(Daca ai):n-am Yahoo Messenger(Daca ai):n-am Acceptat,astept sa contactezi unul din acestia: iKevin,LorenTs,Nicky. Quote
Ferko Posted August 9, 2014 Posted August 9, 2014 Nume:Daniel Alexandru Varsta:13 Autodescriere(10 cuvinte):Salutare, eu sunt Alex si am 13 ani.Locuiesc in Bucuresti.Imi place sa ma joc samp precum si fifa2014,sa ies cu prietenii,sa joc fotball , sunt prietenos,intelegator , atragator,inteligent,stiu de gluma,sunt respectuos. Orasul in care locuiesti:Bucuresti Informatii din joc: Nickname:CRiSTYMC Level:26 Ai primit vreodata ban?(Daca da,de ce?):Acumulare 3/3 warns Poza cu /stats(Obligatoriu):http://oi58.tinypic.com/2egbdd5.jpg Nume folosite in trecut:- Cateva mici intrebari: Ai citit regulamentul si informatiile despre clan?:Da. Cu ce crezi ca poti ajuta clanul?:Cu DEAGLE si sa mai ridic cat de cat clanul. De ce doresti sa faci parte din acest clan?:Pentru ca sunt membrii respectuosi si capabili. Esti de acord sa porti tag-ul [sTR] in joc?:Dap. Date de contact: Skype(Daca ai):nesquik.666 Yahoo Messenger(Daca ai):Fiskyotzskyptqk.diavolitzz Quote
Nicky. Posted August 10, 2014 Author Posted August 10, 2014 (edited) Nume:Daniel Alexandru Varsta:13 Autodescriere(10 cuvinte):Salutare, eu sunt Alex si am 13 ani.Locuiesc in Bucuresti.Imi place sa ma joc samp precum si fifa2014,sa ies cu prietenii,sa joc fotball , sunt prietenos,intelegator , atragator,inteligent,stiu de gluma,sunt respectuos. Orasul in care locuiesti:Bucuresti Informatii din joc: Nickname:CRiSTYMC Level:26 Ai primit vreodata ban?(Daca da,de ce?):Acumulare 3/3 warns Poza cu /stats(Obligatoriu):http://oi58.tinypic.com/2egbdd5.jpg Nume folosite in trecut:- Cateva mici intrebari: Ai citit regulamentul si informatiile despre clan?:Da. Cu ce crezi ca poti ajuta clanul?:Cu DEAGLE si sa mai ridic cat de cat clanul. De ce doresti sa faci parte din acest clan?:Pentru ca sunt membrii respectuosi si capabili. Esti de acord sa porti tag-ul [sTR] in joc?:Dap. Date de contact: Skype(Daca ai):nesquik.666 Yahoo Messenger(Daca ai):Fiskyotzskyptqk.diavolitzz Respins-Nu acceptam noobs. Edited August 10, 2014 by Nicky. Quote
Alex Danaila Posted August 10, 2014 Posted August 10, 2014 (edited) Nume:Alex Varsta:17 Autodescriere(10 cuvinte):Serios, descurcaret si cu simtulumorului. Orasul in care locuiesti:Oltenita Informatii din joc: Nickname:ChocoLovee Level:8 Ai primit vreodata ban?(Daca da,de ce?):Nu Poza cu /stats(Obligatoriu):http://i.imgur.com/i5ekxeu.jpg?1 Nume folosite in trecut:Nu am mai avut alt nume. Cateva mici intrebari: Ai citit regulamentul si informatiile despre clan?:Da Cu ce crezi ca poti ajuta clanul?:Voi face tot ce imi veti cere De ce doresti sa faci parte din acest clan?:Deoarece nu am mai facut parte din niciun clan si cred ca asta este potrivit. Esti de acord sa porti tag-ul [sTR] in joc?:Da Date de contact: Skype(Daca ai):alexu_9797 Yahoo Messenger(Daca ai):alexu_9797 Edited August 10, 2014 by alexu9797 Quote
Nicky. Posted August 10, 2014 Author Posted August 10, 2014 Nume:Alex Varsta:17 Autodescriere(10 cuvinte):Serios, descurcaret si cu simtulumorului. Orasul in care locuiesti:Oltenita Informatii din joc: Nickname:ChocoLovee Level:8 Ai primit vreodata ban?(Daca da,de ce?):Nu Poza cu /stats(Obligatoriu):http://i.imgur.com/i5ekxeu.jpg?1 Nume folosite in trecut:Nu am mai avut alt nume. Cateva mici intrebari: Ai citit regulamentul si informatiile despre clan?:Da Cu ce crezi ca poti ajuta clanul?:Voi face tot ce imi veti cere De ce doresti sa faci parte din acest clan?:Deoarece nu am mai facut parte din niciun clan si cred ca asta este potrivit. Esti de acord sa porti tag-ul [sTR] in joc?:Da Date de contact: Skype(Daca ai):alexu_9797 Yahoo Messenger(Daca ai):alexu_9797 Acceptat,contacteaza-l pe iKevin sau LorenTs in joc. Quote
s3v3n Posted August 11, 2014 Posted August 11, 2014 (edited) Informatii despre tine din viata reala: Nume: Sergiu Varsta: 16,5 ani ( :) ) Autodescriere(10 cuvinte): Sunt un baiat ce doreste sa isi faca prieteni noi . Orasul in care locuiesti: Mures Informatii din joc: Nickname: s3v3n Level: 10 (aproape 11) Ai primit vreodata ban?(Daca da,de ce?): Nu Poza cu /stats: http://i.imgur.com/D2hyTFL.png Nume folosite in trecut: Nu Cateva mici intrebari: Ai citit regulamentul si informatiile despre clan?: Da Cu ce crezi ca poti ajuta clanul?: Cu materiale si cu abilitatile mele de tragere De ce doresti sa faci parte din acest clan?: Deoarece este un clan deosebit fata de celelalte, si este un clan care mi se portiveste Esti de acord sa porti tag-ul [sTR] in joc?: Da Date de contact:Skype:mottor909Yahoo: Nu detin Edited August 11, 2014 by s3v3n Quote
Mihai Cristy Al Posted August 11, 2014 Posted August 11, 2014 Informatii despre tine din viata reala: Nume: Sergiu Varsta: 16,5 ani ( :) ) Autodescriere(10 cuvinte): Sunt un baiat ce doreste sa isi faca prieteni noi . Orasul in care locuiesti: Mures Informatii din joc: Nickname: s3v3n Level: 10 (aproape 11) Ai primit vreodata ban?(Daca da,de ce?): Nu Poza cu /stats: http://i.imgur.com/D2hyTFL.png Nume folosite in trecut: Nu Cateva mici intrebari: Ai citit regulamentul si informatiile despre clan?: Da Cu ce crezi ca poti ajuta clanul?: Cu materiale si cu abilitatile mele de tragere De ce doresti sa faci parte din acest clan?: Deoarece este un clan deosebit fata de celelalte, si este un clan care mi se portiveste Esti de acord sa porti tag-ul [sTR] in joc?: Da Date de contact: Skype:mottor909 Yahoo: Nu detin De la mine ai un mare PRO Quote
iKevin Posted August 11, 2014 Posted August 11, 2014 Informatii despre tine din viata reala: Nume: Sergiu Varsta: 16,5 ani ( :) ) Autodescriere(10 cuvinte): Sunt un baiat ce doreste sa isi faca prieteni noi . Orasul in care locuiesti: Mures Informatii din joc: Nickname: s3v3n Level: 10 (aproape 11) Ai primit vreodata ban?(Daca da,de ce?): Nu Poza cu /stats: http://i.imgur.com/D2hyTFL.png Nume folosite in trecut: Nu Cateva mici intrebari: Ai citit regulamentul si informatiile despre clan?: Da Cu ce crezi ca poti ajuta clanul?: Cu materiale si cu abilitatile mele de tragere De ce doresti sa faci parte din acest clan?: Deoarece este un clan deosebit fata de celelalte, si este un clan care mi se portiveste Esti de acord sa porti tag-ul [sTR] in joc?: Da Date de contact: Skype:mottor909 Yahoo: Nu detin Acceptat, te astept sa contactezi pe unul dintre acestia: Nicky, LorenTs, iKevin ! Quote
SpArTaN1FTW Posted August 12, 2014 Posted August 12, 2014 Nume: Liviu Varsta: 13 Autodescriere(10 cuvinte): Un on cu inteligenta mare si frumoasa. Orasul in care locuiesti: Bucuresti Informatii din joc: Nickname: SpArTaN1FTW Level: 5 Ai primit vreodata ban?(Daca da,de ce?): nu Poza cu /stats(Obligatoriu): http://imgur.com/OBVUUX3 Nume folosite in trecut: MajestikQue Cateva mici intrebari: Ai citit regulamentul si informatiile despre clan?: da Cu ce crezi ca poti ajuta clanul?: Playeri De ce doresti sa faci parte din acest clan?: Ca e frumos numele. Esti de acord sa porti tag-ul [sTR] in joc?: da Vei respecta lider-ul si membrii cu rank superior tie?: da Date de contact: Skype(Daca ai): the.spider10 Yahoo Messenger(Daca ai): m.metin85 Quote
Samp111 Posted August 12, 2014 Posted August 12, 2014 Informatii despre tine din viata reala: Nume:Catalin Varsta:14 Autodescriere(10 cuvinte):Sunt un baiat energic care isi vede de treaba lui ,ma respecti,te respect. Orasul in care locuiesti:Brasov Informatii din joc: Nickname:PureHeroin Level:10 Ai primit vreodata ban?(Daca da,de ce?):Nu Poza cu /stats(Obligatoriu):http://bluepanel.bugged.ro/profile/PureHeroin am pus pannel pentru ca F8 are o problema Nume folosite in trecut:- Cateva mici intrebari: Ai citit regulamentul si informatiile despre clan?:Da si sunt de acord Cu ce crezi ca poti ajuta clanul?:Pot sa ajut in mai multe feluri,de la materiale la transporturi intre orase. De ce doresti sa faci parte din acest clan?:Pentru ca am observat in timp ca se merita. Lider activ,membri prietenosi,management minunat,ce mai poti vrea? Esti de acord sa porti tag-ul [sTR] in joc?:Cu siguranta Vei respecta lider-ul si membrii cu rank superior tie?:Da Quote
Mihai Cristy Al Posted August 12, 2014 Posted August 12, 2014 Nume: Liviu Varsta: 13 Autodescriere(10 cuvinte): Un on cu inteligenta mare si frumoasa. Orasul in care locuiesti: Bucuresti Informatii din joc: Nickname: SpArTaN1FTW Level: 5 Ai primit vreodata ban?(Daca da,de ce?): nu Poza cu /stats(Obligatoriu): http://imgur.com/OBVUUX3 Nume folosite in trecut: MajestikQue Cateva mici intrebari: Ai citit regulamentul si informatiile despre clan?: da Cu ce crezi ca poti ajuta clanul?: Playeri De ce doresti sa faci parte din acest clan?: Ca e frumos numele. Esti de acord sa porti tag-ul [sTR] in joc?: da Vei respecta lider-ul si membrii cu rank superior tie?: da Date de contact: Skype(Daca ai): the.spider10 Yahoo Messenger(Daca ai): m.metin85 Doresti sa faci parte din clan ca e frumos numele =)) =)) ce sa mai zic :| , si lvl 5 CONTRA Informatii despre tine din viata reala: Nume:Catalin Varsta:14 Autodescriere(10 cuvinte):Sunt un baiat energic care isi vede de treaba lui ,ma respecti,te respect. Orasul in care locuiesti:Brasov Informatii din joc: Nickname:PureHeroin Level:10 Ai primit vreodata ban?(Daca da,de ce?):Nu Poza cu /stats(Obligatoriu):http://bluepanel.bugged.ro/profile/PureHeroin am pus pannel pentru ca F8 are o problema Nume folosite in trecut:- Cateva mici intrebari: Ai citit regulamentul si informatiile despre clan?:Da si sunt de acord Cu ce crezi ca poti ajuta clanul?:Pot sa ajut in mai multe feluri,de la materiale la transporturi intre orase. De ce doresti sa faci parte din acest clan?:Pentru ca am observat in timp ca se merita. Lider activ,membri prietenosi,management minunat,ce mai poti vrea? Esti de acord sa porti tag-ul [sTR] in joc?:Cu siguranta Vei respecta lider-ul si membrii cu rank superior tie?:Da Pro Quote
Pardau Emanuel Posted August 12, 2014 Posted August 12, 2014 Informatii despre tine din viata reala: Nume:Manu Varsta:15 Autodescriere(10 cuvinte):Sunt sociabil,lucrez bine in echipa si ma integrez repede. Orasul in care locuiesti:Sibiu Informatii din joc: Nickname:SmoKep Level:8 Ai primit vreodata ban?(Daca da,de ce?):Nu Poza cu /stats(Obligatoriu):http://i61.tinypic.com/4pwcw0.png Nume folosite in trecut:TheAnghel Cateva mici intrebari: Ai citit regulamentul si informatiile despre clan?:Da. Cu ce crezi ca poti ajuta clanul?:Cu orice. De ce doresti sa faci parte din acest clan?:Pentru ca am auzit ca este un clan foarte bun cu membri seriosi si de treaba. Esti de acord sa porti tag-ul [sTR] in joc?:Desigur. Vei respecta lider-ul si membrii cu rank superior tie?:Da. Date de contact: Skype(Daca ai):pardauemanuel Yahoo Messenger(Daca ai):pardauemanuel@yahoo.com Quote
iKevin Posted August 13, 2014 Posted August 13, 2014 Nume: Liviu Varsta: 13 Autodescriere(10 cuvinte): Un on cu inteligenta mare si frumoasa. Orasul in care locuiesti: Bucuresti Informatii din joc: Nickname: SpArTaN1FTW Level: 5 Ai primit vreodata ban?(Daca da,de ce?): nu Poza cu /stats(Obligatoriu): http://imgur.com/OBVUUX3 Nume folosite in trecut: MajestikQue Cateva mici intrebari: Ai citit regulamentul si informatiile despre clan?: da Cu ce crezi ca poti ajuta clanul?: Playeri De ce doresti sa faci parte din acest clan?: Ca e frumos numele. Esti de acord sa porti tag-ul [sTR] in joc?: da Vei respecta lider-ul si membrii cu rank superior tie?: da Date de contact: Skype(Daca ai): the.spider10 Yahoo Messenger(Daca ai): m.metin85 Imi pare rau level-ul tau este prea mic te astept sa revi dupa ce indeplinesti level-ul necesar, pace ! Informatii despre tine din viata reala: Nume:Catalin Varsta:14 Autodescriere(10 cuvinte):Sunt un baiat energic care isi vede de treaba lui ,ma respecti,te respect. Orasul in care locuiesti:Brasov Informatii din joc: Nickname:PureHeroin Level:10 Ai primit vreodata ban?(Daca da,de ce?):Nu Poza cu /stats(Obligatoriu):http://bluepanel.bugged.ro/profile/PureHeroin am pus pannel pentru ca F8 are o problema Nume folosite in trecut:- Cateva mici intrebari: Ai citit regulamentul si informatiile despre clan?:Da si sunt de acord Cu ce crezi ca poti ajuta clanul?:Pot sa ajut in mai multe feluri,de la materiale la transporturi intre orase. De ce doresti sa faci parte din acest clan?:Pentru ca am observat in timp ca se merita. Lider activ,membri prietenosi,management minunat,ce mai poti vrea? Esti de acord sa porti tag-ul [sTR] in joc?:Cu siguranta Vei respecta lider-ul si membrii cu rank superior tie?:Da Vrem /stats din joc, imi pare rau, te astept sa revii cu o poza cu /stats din joc, pace ! Informatii despre tine din viata reala: Nume:Manu Varsta:15 Autodescriere(10 cuvinte):Sunt sociabil,lucrez bine in echipa si ma integrez repede. Orasul in care locuiesti:Sibiu Informatii din joc: Nickname:SmoKep Level:8 Ai primit vreodata ban?(Daca da,de ce?):Nu Poza cu /stats(Obligatoriu):http://i61.tinypic.com/4pwcw0.png Nume folosite in trecut:TheAnghel Cateva mici intrebari: Ai citit regulamentul si informatiile despre clan?:Da. Cu ce crezi ca poti ajuta clanul?:Cu orice. De ce doresti sa faci parte din acest clan?:Pentru ca am auzit ca este un clan foarte bun cu membri seriosi si de treaba. Esti de acord sa porti tag-ul [sTR] in joc?:Desigur. Vei respecta lider-ul si membrii cu rank superior tie?:Da. Date de contact: Skype(Daca ai):pardauemanuel Yahoo Messenger(Daca ai):pardauemanuel@yahoo.com Acceptat, te astept sa contactezi in joc pe unul dintre acestia ( Nicky, LorenTs, iKevin ) pentru a sustine un test ! Quote
Samp111 Posted August 13, 2014 Posted August 13, 2014 Hey,Am revenit cu stats Informatii despre tine din viata reala: Nume:Catalin Varsta:14 Autodescriere(10 cuvinte):Sunt un baiat energic care isi vede de treaba lui ,ma respecti,te respect. Orasul in care locuiesti:Brasov Informatii din joc: Nickname:PureHeroin Level:10 Ai primit vreodata ban?(Daca da,de ce?):Nu Poza cu /stats(Obligatoriu):http://imgur.com/pUFe7Aq Nume folosite in trecut:- Cateva mici intrebari: Ai citit regulamentul si informatiile despre clan?:Da si sunt de acord Cu ce crezi ca poti ajuta clanul?:Pot sa ajut in mai multe feluri,de la materiale la transporturi intre orase. De ce doresti sa faci parte din acest clan?:Pentru ca am observat in timp ca se merita. Lider activ,membri prietenosi,management minunat,ce mai poti vrea? Esti de acord sa porti tag-ul [sTR] in joc?:Cu siguranta Vei respecta lider-ul si membrii cu rank superior tie?:Da Quote
Lorents Posted August 13, 2014 Posted August 13, 2014 Acceptat , /call 81888 pentru test . Succes! Quote
IonutSeby Posted August 14, 2014 Posted August 14, 2014 (edited) Informatii despre tine din viata reala: Nume: Seby Varsta: 15 Autodescriere(10 cuvinte): Mă consider un baiat glumet , dar foarte descurcăret si cu spirit de echipă. Orasul in care locuiesti: Constanta Informatii din joc: Nickname: SebyIonut Level:10 Ai primit vreodata ban?(Daca da,de ce?):nu Poza cu /stats(Obligatoriu): http://imgur.com/mzoaCb5 Nume folosite in trecut: Nu am avut. Cateva mici intrebari: Ai citit regulamentul si informatiile despre clan?: Da Cu ce crezi ca poti ajuta clanul?: Pot ajuta clanul cu sipirtul mea de echipa. De ce doresti sa faci parte din acest clan?: Pentru ca imi place numele si coechipieri. Esti de acord sa porti tag-ul [sTR] in joc?:da Vei respecta lider-ul si membrii cu rank superior tie?:da Date de contact: Skype(Daca ai): dorinta221 Yahoo Messenger(Daca ai):star.boss89 Edited August 14, 2014 by IonutSeby Quote
Pop Eric Valentin Posted August 14, 2014 Posted August 14, 2014 Informatii despre tine din viata reala: Nume: Eric Varsta: 15 Autodescriere(10 cuvinte): Sunt un baiat muncitor,cu cei 7 ani de acasa. Orasul in care locuiesti: Timisoara Informatii din joc: Nickname: MaitreGims Level: 21 Ai primit vreodata ban?(Daca da,de ce?): Nu Poza cu /stats(Obligatoriu): http://imgur.com/fS9AEpC Nume folosite in trecut: ItachiGaming Cateva mici intrebari: Ai citit regulamentul si informatiile despre clan?: Da Cu ce crezi ca poti ajuta clanul?: Cu ce pot De ce doresti sa faci parte din acest clan?: Deoarece este un clan bun,si vreau sa imi fac noi prieteni. Esti de acord sa porti tag-ul [sTR] in joc?: Da Vei respecta lider-ul si membrii cu rank superior tie?: Da Date de contact: Skype(Daca ai): pop.eric.valentin Yahoo Messenger(Daca ai): Am,dar nu il stiu :D Quote
BlwMix Posted August 14, 2014 Posted August 14, 2014 Informatii despre tine din viata reala: Nume:Mihai Varsta: 11 Autodescriere(10 cuvinte): Ma joc SA-MP zilnic si sunt dispus sa ajut acest clan minunat Orasul in care locuiesti: Craiova Informatii din joc: Nickname: xBlwMix Level:9 Ai primit vreodata ban?(Daca da,de ce?):Nu am primit Poza cu /stats(Obligatoriu):http://imgur.com/TXxP9MV Nume folosite in trecut: Nu am avut Cateva mici intrebari: Ai citit regulamentul si informatiile despre clan?: Da Cu ce crezi ca poti ajuta clanul?: Pot fi un Mini-HitMan De ce doresti sa faci parte din acest clan?: Pentru ca este un clan minunat si cu membri de treaba Esti de acord sa porti tag-ul [sTR] in joc?: Da Vei respecta lider-ul si membrii cu rank superior tie?: Da Date de contact: Skype(Daca ai): Nu am Yahoo Messenger(Daca ai): Nu am Quote
iKevin Posted August 14, 2014 Posted August 14, 2014 (edited) Informatii despre tine din viata reala: Nume: Eric Varsta: 15 Autodescriere(10 cuvinte): Sunt un baiat muncitor,cu cei 7 ani de acasa. Orasul in care locuiesti: Timisoara Informatii din joc: Nickname: MaitreGims Level: 21 Ai primit vreodata ban?(Daca da,de ce?): Nu Poza cu /stats(Obligatoriu): http://imgur.com/fS9AEpC Nume folosite in trecut: ItachiGaming Cateva mici intrebari: Ai citit regulamentul si informatiile despre clan?: Da Cu ce crezi ca poti ajuta clanul?: Cu ce pot De ce doresti sa faci parte din acest clan?: Deoarece este un clan bun,si vreau sa imi fac noi prieteni. Esti de acord sa porti tag-ul [sTR] in joc?: Da Vei respecta lider-ul si membrii cu rank superior tie?: Da Date de contact: Skype(Daca ai): pop.eric.valentin Yahoo Messenger(Daca ai): Am,dar nu il stiu :D Acceptat, contacteaza unul dintre testeri: Nicky, LorenTs sau iKevin ! Informatii despre tine din viata reala: Nume:Mihai Varsta: 11 Autodescriere(10 cuvinte): Ma joc SA-MP zilnic si sunt dispus sa ajut acest clan minunat Orasul in care locuiesti: Craiova Informatii din joc: Nickname: xBlwMix Level:9 Ai primit vreodata ban?(Daca da,de ce?):Nu am primit Poza cu /stats(Obligatoriu):http://imgur.com/TXxP9MV Nume folosite in trecut: Nu am avut Cateva mici intrebari: Ai citit regulamentul si informatiile despre clan?: Da Cu ce crezi ca poti ajuta clanul?: Pot fi un Mini-HitMan De ce doresti sa faci parte din acest clan?: Pentru ca este un clan minunat si cu membri de treaba Esti de acord sa porti tag-ul [sTR] in joc?: Da Vei respecta lider-ul si membrii cu rank superior tie?: Da Date de contact: Skype(Daca ai): Nu am Yahoo Messenger(Daca ai): Nu am Acceptat, contacteaza unul dintre testeri: Nicky, LorenTs sau iKevin ! Informatii despre tine din viata reala: Nume: Seby Varsta: 15 Autodescriere(10 cuvinte): Mă consider un baiat glumet , dar foarte descurcăret si cu spirit de echipă. Orasul in care locuiesti: Constanta Informatii din joc: Nickname: SebyIonut Level:10 Ai primit vreodata ban?(Daca da,de ce?):nu Poza cu /stats(Obligatoriu): http://imgur.com/mzoaCb5 Nume folosite in trecut: Nu am avut. Cateva mici intrebari: Ai citit regulamentul si informatiile despre clan?: Da Cu ce crezi ca poti ajuta clanul?: Pot ajuta clanul cu sipirtul mea de echipa. De ce doresti sa faci parte din acest clan?: Pentru ca imi place numele si coechipieri. Esti de acord sa porti tag-ul [sTR] in joc?:da Vei respecta lider-ul si membrii cu rank superior tie?:da Date de contact: Skype(Daca ai): dorinta221 Yahoo Messenger(Daca ai):star.boss89 Acceptat, contacteaza unul dintre testeri: Nicky, LorenTs sau iKevin ! Edited August 14, 2014 by iKevin Quote
Georgyan Bucur Posted August 14, 2014 Posted August 14, 2014 Informatii despre tine din viata reala: Nume: Andrei Varsta: 18 Autodescriere(10 cuvinte):: Sunt un baiat caruia ii place foarte mult fotbalul si sa:mp-ul Orasul in care locuiesti: Titu. Informatii din joc: Nickname: Andrei254 Level: 18 Ai primit vreodata ban?(Daca da,de ce?): Nu. Poza cu /stats(Obligatoriu): http://i.imgur.com/5mKjcZG.png Nume folosite in trecut: - Cateva mici intrebari: Ai citit regulamentul si informatiile despre clan?: Da. Cu ce crezi ca poti ajuta clanul?: cu Mats. De ce doresti sa faci parte din acest clan?: Pentru ca sunt membri respectosi , si este un clan cu multi membri. Esti de acord sa porti tag-ul [sTR] in joc?: Da. Vei respecta lider-ul si membrii cu rank superior tie?: Da. Date de contact: Skype(Daca ai): N-am Yahoo Messenger(Daca ai): Mihaitjg@yahoo.com. id de mess Quote
Recommended Posts