iKevin Posted August 15, 2014 Posted August 15, 2014 Informatii despre tine din viata reala: Nume: Andrei Varsta: 18 Autodescriere(10 cuvinte):: Sunt un baiat caruia ii place foarte mult fotbalul si sa:mp-ul Orasul in care locuiesti: Titu. Informatii din joc: Nickname: Andrei254 Level: 18 Ai primit vreodata ban?(Daca da,de ce?): Nu. Poza cu /stats(Obligatoriu): http://i.imgur.com/5mKjcZG.png Nume folosite in trecut: - Cateva mici intrebari: Ai citit regulamentul si informatiile despre clan?: Da. Cu ce crezi ca poti ajuta clanul?: cu Mats. De ce doresti sa faci parte din acest clan?: Pentru ca sunt membri respectosi , si este un clan cu multi membri. Esti de acord sa porti tag-ul [sTR] in joc?: Da. Vei respecta lider-ul si membrii cu rank superior tie?: Da. Date de contact: Skype(Daca ai): N-am Yahoo Messenger(Daca ai): Mihaitjg@yahoo.com. id de mess Acceptat te asteptam sa ne contactezi in joc, @Nicky, @LorenTs, @iKevin ! Quote
Cr4zy_Killer Posted August 18, 2014 Posted August 18, 2014 (edited) Nume: cristi Varsta: 15 Autodescriere(10 cuvinte): Un baiat cum se cade de incredere si istet !!! Orasul in care locuiesti: galati Informatii din joc: Nickname:xXCr1styXx Level:10 Ai primit vreodata ban?(Daca da,de ce?):nam primit Poza cu /stats(Obligatoriu): http://imgur.com/5LLp1qJ Nume folosite in trecut: nu am avut Cateva mici intrebari: Ai citit regulamentul si informatiile despre clan?: da Cu ce crezi ca poti ajuta clanul?: sa ajut la recrutari de membri si sale fiu de folos cand doresc !! De ce doresti sa faci parte din acest clan?: am auzit cai un clan bun si de incredere !! Esti de acord sa porti tag-ul [sTR] in joc?: da Vei respecta lider-ul si membrii cu rank superior tie?: da Date de contact: Skype(Daca ai): Yahoo Messenger(Daca ai): Edited August 18, 2014 by Cr4zy_Killer Quote
iKevin Posted August 18, 2014 Posted August 18, 2014 Nume: cristi Varsta: 15 Autodescriere(10 cuvinte): Un baiat cum se cade de incredere si istet !!! Orasul in care locuiesti: galati Informatii din joc: Nickname:xXCr1styXx Level:10 Ai primit vreodata ban?(Daca da,de ce?):nam primit Poza cu /stats(Obligatoriu): http://imgur.com/5LLp1qJ Nume folosite in trecut: nu am avut Cateva mici intrebari: Ai citit regulamentul si informatiile despre clan?: da Cu ce crezi ca poti ajuta clanul?: sa ajut la recrutari de membri si sale fiu de folos cand doresc !! De ce doresti sa faci parte din acest clan?: am auzit cai un clan bun si de incredere !! Esti de acord sa porti tag-ul [sTR] in joc?: da Vei respecta lider-ul si membrii cu rank superior tie?: da Date de contact: Skype(Daca ai): Yahoo Messenger(Daca ai): Acceptat ! Quote
Stoianandrei Posted August 20, 2014 Posted August 20, 2014 Nume:Andrei StoianVarsta:14-15Autodescriere(10 cuvinte):Sunt un baiat destul de politicos dar daca sunt ispitit sa fiu nebun chiar sunt,un baiat serios,respect pe oricine LorenTs si Nicky ma cunosc. ;)Orasul in care locuiesti:TulceaInformatii din joc:Nickname:HeLLScreaMLevel:11Ai primit vreodata ban?(Daca da,de ce?):3/3 warnsPoza cu /stats(Obligatoriu):Uitati lnk catre panelu meu http://bluepanel.bugged.ro/profile/HeLLScreaMNume folosite in trecut:N-am avut.Cateva mici intrebari:Ai citit regulamentul si informatiile despre clan?:Desigur.Cu ce crezi ca poti ajuta clanul?:Mats am 71 k si acum 4 zile eram arms dealerul :(De ce doresti sa faci parte din acest clan?:Liderul e foarte de treaba cred ca cel mai tare om pe care il cunosc la fel si LorenTsEsti de acord sa porti tag-ul [sTR] in joc?:Da.Vei respecta lider-ul si membrii cu rank superior tie?:Da pe Nicky.,Lorents,Kevin.... etcDate de contact:Skype(Daca ai):cosmin24magYahoo Messenger(Daca ai):cosmin24mag Quote
iKevin Posted August 20, 2014 Posted August 20, 2014 Nume:Andrei Stoian Varsta:14-15 Autodescriere(10 cuvinte):Sunt un baiat destul de politicos dar daca sunt ispitit sa fiu nebun chiar sunt,un baiat serios,respect pe oricine LorenTs si Nicky ma cunosc. ;) Orasul in care locuiesti:Tulcea Informatii din joc: Nickname:HeLLScreaM Level:11 Ai primit vreodata ban?(Daca da,de ce?):3/3 warns Poza cu /stats(Obligatoriu):Uitati lnk catre panelu meu http://bluepanel.bugged.ro/profile/HeLLScreaM Nume folosite in trecut:N-am avut. Cateva mici intrebari: Ai citit regulamentul si informatiile despre clan?:Desigur. Cu ce crezi ca poti ajuta clanul?:Mats am 71 k si acum 4 zile eram arms dealerul :( De ce doresti sa faci parte din acest clan?:Liderul e foarte de treaba cred ca cel mai tare om pe care il cunosc la fel si LorenTs Esti de acord sa porti tag-ul [sTR] in joc?:Da. Vei respecta lider-ul si membrii cu rank superior tie?:Da pe Nicky.,Lorents,Kevin.... etc Date de contact: Skype(Daca ai):cosmin24mag Yahoo Messenger(Daca ai):cosmin24mag Vreau de la tine o poza cu /stats din joc, re-apply ! Quote
George Havale Posted August 20, 2014 Posted August 20, 2014 (!) Nu poti folosi link-uri catre postimage. Foloseste un site ca imgur.com, cubeupload sau min.us pentru uploadarea imaginilor. Informatii despre tine din viata reala: Nume: George Varsta: 18 Autodescriere(10 cuvinte): Sunt un baiat linistit , la locul lui , muncitor , ascultator . Orasul in care locuiesti: Constanta Informatii din joc: Nickname: wkN Level: 7 Ai primit vreodata ban?(Daca da,de ce?): Nu Poza cu /stats(Obligatoriu): http://imgur.com/xp9Ubkp Nume folosite in trecut: - Cateva mici intrebari: Ai citit regulamentul si informatiile despre clan?: Da Cu ce crezi ca poti ajuta clanul?: Pai o sa ajut cu tot ce e nevoie. De ce doresti sa faci parte din acest clan?: Sa devenim cei mai buni de pe server . Esti de acord sa porti tag-ul [sTR] in joc?: Da Vei respecta lider-ul si membrii cu rank superior tie?: Da Date de contact: Skype(Daca ai): Yahoo Messenger(Daca ai): makke_george@yahoo.com Quote
iKevin Posted August 20, 2014 Posted August 20, 2014 (!) Nu poti folosi link-uri catre postimage. Foloseste un site ca imgur.com, cubeupload sau min.us pentru uploadarea imaginilor. Informatii despre tine din viata reala: Nume: George Varsta: 18 Autodescriere(10 cuvinte): Sunt un baiat linistit , la locul lui , muncitor , ascultator . Orasul in care locuiesti: Constanta Informatii din joc: Nickname: wkN Level: 7 Ai primit vreodata ban?(Daca da,de ce?): Nu Poza cu /stats(Obligatoriu): http://imgur.com/xp9Ubkp Nume folosite in trecut: - Cateva mici intrebari: Ai citit regulamentul si informatiile despre clan?: Da Cu ce crezi ca poti ajuta clanul?: Pai o sa ajut cu tot ce e nevoie. De ce doresti sa faci parte din acest clan?: Sa devenim cei mai buni de pe server . Esti de acord sa porti tag-ul [sTR] in joc?: Da Vei respecta lider-ul si membrii cu rank superior tie?: Da Date de contact: Skype(Daca ai): Yahoo Messenger(Daca ai): makke_george@yahoo.com Acceptat te astept in joc ! Quote
Daniel Ciobanu Posted August 22, 2014 Posted August 22, 2014 Informatii despre tine din viata reala: Nume:Daniel. Varsta:13 ani. Autodescriere(10 cuvinte): Sunt baiat glumet si cuminte.Iubesc sportul si joc fotbal. Orasul in care locuiesti:Vaslui. Informatii din joc: Nickname:Daniel_SV Level:10. Ai primit vreodata ban?(Daca da,de ce?):Nu. Poza cu /stats(Obligatoriu):http://imgur.com/p1jmhMN Nume folosite in trecut: torentino. Cateva mici intrebari: Ai citit regulamentul si informatiile despre clan?:Da. Cu ce crezi ca poti ajuta clanul?:Cu tot ce am mai bun. De ce doresti sa faci parte din acest clan?: Deoarece este un clan prieteos. Esti de acord sa porti tag-ul [sTR] in joc?: Desigur. Vei respecta lider-ul si membrii cu rank superior tie?: Da. Date de contact: Skype(Daca ai):cioban.daniel32 Yahoo Messenger(Daca ai): Quote
Nicky. Posted August 22, 2014 Author Posted August 22, 2014 Informatii despre tine din viata reala: Nume:Daniel. Varsta:13 ani. Autodescriere(10 cuvinte): Sunt baiat glumet si cuminte.Iubesc sportul si joc fotbal. Orasul in care locuiesti:Vaslui. Informatii din joc: Nickname:Daniel_SV Level:10. Ai primit vreodata ban?(Daca da,de ce?):Nu. Poza cu /stats(Obligatoriu):http://imgur.com/p1jmhMN Nume folosite in trecut: torentino. Cateva mici intrebari: Ai citit regulamentul si informatiile despre clan?:Da. Cu ce crezi ca poti ajuta clanul?:Cu tot ce am mai bun. De ce doresti sa faci parte din acest clan?: Deoarece este un clan prieteos. Esti de acord sa porti tag-ul [sTR] in joc?: Desigur. Vei respecta lider-ul si membrii cu rank superior tie?: Da. Date de contact: Skype(Daca ai):cioban.daniel32 Yahoo Messenger(Daca ai): Acceptat,astept sa contactezi lider-ul sau un co-lider in joC! Quote
NEO Posted August 22, 2014 Posted August 22, 2014 Informatii despre tine din viata reala: Nume:Sauciuc Razvan Varsta:16 ani Autodescriere(10 cuvinte):Ambitios,Modest,Pus la punct,Calculat,Harnic,Prietenos,Deschis la minte ,etc ; Decat sa scriu prostii mai bine ma opresc aici . Orasul in care locuiesti: Iasi Informatii din joc: Nickname:Razvan_xD Level:9 Ai primit vreodata ban?(Daca da,de ce?):3/3 warns Poza cu /stats(Obligatoriu):http://imgur.com/Ztb8o0F Nume folosite in trecut:Nu am Cateva mici intrebari: Ai citit regulamentul si informatiile despre clan?:Da Cu ce crezi ca poti ajuta clanul?:Mats,Om de incredere, De ce doresti sa faci parte din acest clan?:Pentru ca am vorbit cu Nicky. si mi se pare un om ok,cine se aseamana se aduna; Pentru a avea mai multa activitate,pentru a-mi face o imagine mai buna,imi place sa ajut,etc Esti de acord sa porti tag-ul [sTR] in joc?:Desigur Vei respecta lider-ul si membrii cu rank superior tie?:Desigur Date de contact: Skype(Daca ai):razvy988 Yahoo Messenger(Daca ai):Nu folosesc. Quote
alextare Posted August 22, 2014 Posted August 22, 2014 Informatii despre tine din viata reala: Nume:Sauciuc Razvan Varsta:16 ani Autodescriere(10 cuvinte):Ambitios,Modest,Pus la punct,Calculat,Harnic,Prietenos,Deschis la minte ,etc ; Decat sa scriu prostii mai bine ma opresc aici . Orasul in care locuiesti: Iasi Informatii din joc: Nickname:Razvan_xD Level:9 Ai primit vreodata ban?(Daca da,de ce?):3/3 warns Poza cu /stats(Obligatoriu):http://imgur.com/Ztb8o0F Nume folosite in trecut:Nu am Cateva mici intrebari: Ai citit regulamentul si informatiile despre clan?:Da Cu ce crezi ca poti ajuta clanul?:Mats,Om de incredere, De ce doresti sa faci parte din acest clan?:Pentru ca am vorbit cu Nicky. si mi se pare un om ok,cine se aseamana se aduna; Pentru a avea mai multa activitate,pentru a-mi face o imagine mai buna,imi place sa ajut,etc Esti de acord sa porti tag-ul [sTR] in joc?:Desigur Vei respecta lider-ul si membrii cu rank superior tie?:Desigur Date de contact: Skype(Daca ai):razvy988 Yahoo Messenger(Daca ai):Nu folosesc. PRO Quote
xXPaulXx Posted August 22, 2014 Posted August 22, 2014 Informatii despre tine din viata reala:Nume:Paul CristianVarsta:12 AniAutodescriere(10 cuvinte):De treaba si imi place mult fotbalulul si ciclismulOrasul in care locuiesti: Sighetu MarmatieiInformatii din joc:Nickname: Cristi10(Paul)Level: 9Ai primit vreodata ban?(Daca da,de ce?):Nu nu am fostPoza cu /stats(Obligatoriu): Doar Cristi10(Paul)Nume folosite in trecut:Cateva mici intrebari:Ai citit regulamentul si informatiile despre clan?:DaCu ce crezi ca poti ajuta clanul?: Sun un player foarte activ si va ajut cu orice problema...De ce doresti sa faci parte din acest clan?:Este clanul meu favorit.Esti de acord sa porti tag-ul [sTR] in joc?: Mereu!!Vei respecta lider-ul si membrii cu rank superior tie?: DaDate de contact:Skype(Daca ai): paul.cristian46Yahoo Messenger(Daca ai): cristipaul17@yahoo.com Informatii despre tine din viata reala:Nume:Paul CristianVarsta:12 AniAutodescriere(10 cuvinte):De treaba si imi place mult fotbalulul si ciclismulOrasul in care locuiesti: Sighetu MarmatieiInformatii din joc:Nickname: Cristi10(Paul)Level: 9Ai primit vreodata ban?(Daca da,de ce?):Nu nu am fostPoza cu /stats(Obligatoriu): http://i.imgur.com/9K5nSQA.pngNume folosite in trecut: Doar Cristi10(Paul)Cateva mici intrebari:Ai citit regulamentul si informatiile despre clan?:DaCu ce crezi ca poti ajuta clanul?: Sun un player foarte activ si va ajut cu orice problema...De ce doresti sa faci parte din acest clan?:Este clanul meu favorit.Esti de acord sa porti tag-ul [sTR] in joc?: Mereu!!Vei respecta lider-ul si membrii cu rank superior tie?: DaDate de contact:Skype(Daca ai): paul.cristian46Yahoo Messenger(Daca ai): cristipaul17@yahoo.com Scuzatimi greseala al doilea e bun... Quote
iKevin Posted August 22, 2014 Posted August 22, 2014 Informatii despre tine din viata reala: Nume:Sauciuc Razvan Varsta:16 ani Autodescriere(10 cuvinte):Ambitios,Modest,Pus la punct,Calculat,Harnic,Prietenos,Deschis la minte ,etc ; Decat sa scriu prostii mai bine ma opresc aici . Orasul in care locuiesti: Iasi Informatii din joc: Nickname:Razvan_xD Level:9 Ai primit vreodata ban?(Daca da,de ce?):3/3 warns Poza cu /stats(Obligatoriu):http://imgur.com/Ztb8o0F Nume folosite in trecut:Nu am Cateva mici intrebari: Ai citit regulamentul si informatiile despre clan?:Da Cu ce crezi ca poti ajuta clanul?:Mats,Om de incredere, De ce doresti sa faci parte din acest clan?:Pentru ca am vorbit cu Nicky. si mi se pare un om ok,cine se aseamana se aduna; Pentru a avea mai multa activitate,pentru a-mi face o imagine mai buna,imi place sa ajut,etc Esti de acord sa porti tag-ul [sTR] in joc?:Desigur Vei respecta lider-ul si membrii cu rank superior tie?:Desigur Date de contact: Skype(Daca ai):razvy988 Yahoo Messenger(Daca ai):Nu folosesc. Informatii despre tine din viata reala: Nume:Paul Cristian Varsta:12 Ani Autodescriere(10 cuvinte):De treaba si imi place mult fotbalulul si ciclismul Orasul in care locuiesti: Sighetu Marmatiei Informatii din joc: Nickname: Cristi10(Paul) Level: 9 Ai primit vreodata ban?(Daca da,de ce?):Nu nu am fost Poza cu /stats(Obligatoriu): Doar Cristi10(Paul) Nume folosite in trecut: Cateva mici intrebari: Ai citit regulamentul si informatiile despre clan?:Da Cu ce crezi ca poti ajuta clanul?: Sun un player foarte activ si va ajut cu orice problema... De ce doresti sa faci parte din acest clan?:Este clanul meu favorit. Esti de acord sa porti tag-ul [sTR] in joc?: Mereu!! Vei respecta lider-ul si membrii cu rank superior tie?: Da Date de contact: Skype(Daca ai): paul.cristian46 Yahoo Messenger(Daca ai): cristipaul17@yahoo.com Scuzatimi greseala al doilea e bun... Acceptati pentru teste, contactati: Nicky, qwerty, Now. sau iKevin ! Quote
Kirin Posted August 24, 2014 Posted August 24, 2014 Informatii despre tine din viata reala: Nume: Neagu Bogdan-Florin Varsta: 19 Autodescriere(10 cuvinte): Baiat istet cu cei sapte ani de acasa, imi plac glumele, imi place sa ma distrez cu prietenii si sa joc fotbal. Orasul in care locuiesti: Piatra Neamt Informatii din joc: Nickname: Kirin Level: 10 Ai primit vreodata ban?(Daca da,de ce?): Nu. Poza cu /stats(Obligatoriu): http://imgur.com/dYAJb03 Nume folosite in trecut: Nu am. Cateva mici intrebari: Ai citit regulamentul si informatiile despre clan?: Da. Cu ce crezi ca poti ajuta clanul?: Cu orice e nevoie. De ce doresti sa faci parte din acest clan?: Vreau sa fac parte intr-un clan cu oameni seriosi si activi, si cu cei sapte ani de acasa. Esti de acord sa porti tag-ul [sTR] in joc?: Da. Vei respecta lider-ul si membrii cu rank superior tie?: Da. Date de contact: Skype(Daca ai): Yahoo Messenger(Daca ai): bogdan_1303@yahoo.com Quote
xKentHD Posted August 25, 2014 Posted August 25, 2014 (!) Nu poti folosi link-uri catre postimage. Foloseste un site ca imgur.com, cubeupload sau min.us pentru uploadarea imaginilor. http://cubeupload.com/im/wvxaEA.png Informatii despre tine din viata reala: Nume: Stefan Varsta: 15 Autodescriere(10 cuvinte): Sunt de treaba , imi place sa ascult muzica, sa joc samp si footbal Orasul in care locuiesti: Bucuresti Informatii din joc: Nickname: xKentHD Level: 7 Ai primit vreodata ban?(Daca da,de ce?): Nu. Poza cu /stats(Obligatoriu): http://cubeupload.com/im/wvxaEA.png Nume folosite in trecut: Nu am. Cateva mici intrebari: Ai citit regulamentul si informatiile despre clan?: Da. Cu ce crezi ca poti ajuta clanul?: Cu orice e nevoie. De ce doresti sa faci parte din acest clan?: Vreau sa fac parte intr-un clan cu oameni seriosi si activi, si cu cei sapte ani de acasa. Esti de acord sa porti tag-ul [sTR] in joc?: Da. Vei respecta lider-ul si membrii cu rank superior tie?: Da. Date de contact: Skype(Daca ai): stefan.agn Yahoo Messenger(Daca ai): Quote
Bogdan Ionut Posted August 26, 2014 Posted August 26, 2014 (edited) Nume:BogdanVarsta:13Autodescriere(10 cuvinte):Parul negru,Ochi caprui,ScundOrasul in care locuiesti:Drobeta turnul severinNickname:WileLevel:15Ai primit vreodata ban?(Daca da,de ce?):WarnPoza cu /stats(Obligatoriu):http://minus.com/i/06Q1D8PnKBm5Nume folosite in trecut:Nu am avutAi citit regulamentul si informatiile despre clan?:DaCu ce crezi ca poti ajuta clanul?:Cu ce este nevoieDe ce doresti sa faci parte din acest clan?:Pentru ca vreau sa ajutEsti de acord sa porti tag-ul [sTR] in joc?:DaVei respecta lider-ul si membrii cu rank superior tie?:DaSkype(Daca ai):Am dar nu imi mergeYahoo Messenger(Daca ai):Am Dar nu imi merge Edited August 26, 2014 by bogdanwsw123 Quote
Now. Posted August 26, 2014 Posted August 26, 2014 Nume:Bogdan Varsta:13 Autodescriere(10 cuvinte):Parul negru,Ochi caprui,Scund Orasul in care locuiesti:Drobeta turnul severin Nickname:Wile Level:15 Ai primit vreodata ban?(Daca da,de ce?):Warn Poza cu /stats(Obligatoriu):http://minus.com/i/06Q1D8PnKBm5 Nume folosite in trecut:Nu am avut Ai citit regulamentul si informatiile despre clan?:Da Cu ce crezi ca poti ajuta clanul?:Cu ce este nevoie De ce doresti sa faci parte din acest clan?:Pentru ca vreau sa ajut Esti de acord sa porti tag-ul [sTR] in joc?:Da Vei respecta lider-ul si membrii cu rank superior tie?:Da Skype(Daca ai):Am dar nu imi merge Yahoo Messenger(Daca ai):Am Dar nu imi merge Acceptat. Quote
NEAGUPAUL777 Posted August 28, 2014 Posted August 28, 2014 (edited) Informatii despre tine din viata reala: Nume: Paul Varsta: 12 ani. Autodescriere(10 cuvinte): Baiat cu cei sapte ani de acasa, serios, care a facut o mare greseala in viata lui. Orasul in care locuiesti: Piatra-Neamt. Informatii din joc: Nickname: NEAGU7PAUL Level: 10. Ai primit vreodata ban?(Daca da,de ce?): Nu. Poza cu /stats(Obligatoriu): http://imgur.com/IVP62iC Nume folosite in trecut:NEAGUPAUL7 Cateva mici intrebari: Ai citit regulamentul si informatiile despre clan?: Da. Cu ce crezi ca poti ajuta clanul?: Cu orice este nevoie. De ce doresti sa faci parte din acest clan?: Pentru ca imi lipseste foarte mult, si pentru ca vreau sa il fac cel mai bun si cel mai populat clan de pe server. Esti de acord sa porti tag-ul [sTR] in joc?: Binentels. Vei respecta lider-ul si membrii cu rank superior tie?: Da. Date de contact: Skype(Daca ai): paul.neagu7 Edited August 28, 2014 by NEAGUPAUL777 Quote
Nicky. Posted August 28, 2014 Author Posted August 28, 2014 (edited) Informatii despre tine din viata reala: Nume: Paul Varsta: 12 ani. Autodescriere(10 cuvinte): Baiat cu cei sapte ani de acasa, serios, care a facut o mare greseala in viata lui. Orasul in care locuiesti: Piatra-Neamt. Informatii din joc: Nickname: NEAGU7PAUL Level: 10. Ai primit vreodata ban?(Daca da,de ce?): Nu. Poza cu /stats(Obligatoriu): http://imgur.com/IVP62iC Nume folosite in trecut:NEAGUPAUL7 Cateva mici intrebari: Ai citit regulamentul si informatiile despre clan?: Da. Cu ce crezi ca poti ajuta clanul?: Cu orice este nevoie. De ce doresti sa faci parte din acest clan?: Pentru ca imi lipseste foarte mult, si pentru ca vreau sa il fac cel mai bun si cel mai populat clan de pe server. Esti de acord sa porti tag-ul [sTR] in joc?: Binentels. Vei respecta lider-ul si membrii cu rank superior tie?: Da. Date de contact: Skype(Daca ai): paul.neagu7 Respins-Nu primim copii in clan. Edited September 2, 2014 by Nicky. Quote
iKevin Posted August 29, 2014 Posted August 29, 2014 Informatii despre tine din viata reala: Nume:Andan Varsta:18 Autodescriere(10 cuvinte):Sunt un baiat amuzant cu simtu' umorului dar caruia nu-i place batjocura si cu o limita ! Orasul in care locuiesti:Tulcea Informatii din joc: Nickname:iKevin Level:12 Ai primit vreodata ban?(Daca da,de ce?):Nu Poza cu /stats(Obligatoriu): http://imgur.com/UiUkA94 Nume folosite in trecut:Andan01 Cateva mici intrebari: Ai citit regulamentul si informatiile despre clan?:Da Cu ce crezi ca poti ajuta clanul?:Cu orice imi cere lideru' sau co-liderul De ce doresti sa faci parte din acest clan?:Deoarce este un clan cu membri seriosi si activi, un clan distractiv, serios si cu simtu' umorului Esti de acord sa porti tag-ul [sTR] in joc?:Da Vei respecta lider-ul si membrii cu rank superior tie?:Desigur Date de contact: Skype(Daca ai):andan_boss Yahoo Messenger(Daca ai):andan_boss@yahoo.com Quote
Nicky. Posted August 29, 2014 Author Posted August 29, 2014 Informatii despre tine din viata reala: Nume:Andan Varsta:18 Autodescriere(10 cuvinte):Sunt un baiat amuzant cu simtu' umorului dar caruia nu-i place batjocura si cu o limita ! Orasul in care locuiesti:Tulcea Informatii din joc: Nickname:iKevin Level:12 Ai primit vreodata ban?(Daca da,de ce?):Nu Poza cu /stats(Obligatoriu): http://imgur.com/UiUkA94 Nume folosite in trecut:Andan01 Cateva mici intrebari: Ai citit regulamentul si informatiile despre clan?:Da Cu ce crezi ca poti ajuta clanul?:Cu orice imi cere lideru' sau co-liderul De ce doresti sa faci parte din acest clan?:Deoarce este un clan cu membri seriosi si activi, un clan distractiv, serios si cu simtu' umorului Esti de acord sa porti tag-ul [sTR] in joc?:Da Vei respecta lider-ul si membrii cu rank superior tie?:Desigur Date de contact: Skype(Daca ai):andan_boss Yahoo Messenger(Daca ai):andan_boss@yahoo.com Acceptat. Quote
Soul_Of_Lyon. Posted August 31, 2014 Posted August 31, 2014 (edited) Nume: Visan Adrian Varsta: 15ani. Autodescriere(10 cuvinte): Sunt un baiat cu cei 7ani de acasa, respectos, amuzant dar si serios atunci cand e nevoie. Orasul in care locuiesti: Braila Informatii din joc: Nickname: Soul_Of_Lyon. Level: 13 Ai primit vreodata ban?(Daca da,de ce?): Niciodata. Poza cu /stats(Obligatoriu): http://prntscr.com/4i8i13 Nume folosite in trecut: Nu am mai folosit alte nume. Cateva mici intrebari: Ai citit regulamentul si informatiile despre clan?: Desigur. Cu ce crezi ca poti ajuta clanul?: Pot ajuta clanul cu populare si promovare. De ce doresti sa faci parte din acest clan?: Doresc sa fac parte din acest clan deoarece este unul serios cu mebri de treaba. Esti de acord sa porti tag-ul [sTR] in joc?: Desigur, arata super smecher. Vei respecta lider-ul si membrii cu rank superior tie?: Desigur. Date de contact: Skype(Daca ai): visan.adrian20 Yahoo Messenger(Daca ai): adrian_adrian_67 (nu prea il folosesc, pe skype ma gasiti) Edited August 31, 2014 by Soul_Of_Lyon. Quote
Nicky. Posted September 2, 2014 Author Posted September 2, 2014 Nume: Visan Adrian Varsta: 15ani. Autodescriere(10 cuvinte): Sunt un baiat cu cei 7ani de acasa, respectos, amuzant dar si serios atunci cand e nevoie. Orasul in care locuiesti: Braila Informatii din joc: Nickname: Soul_Of_Lyon. Level: 13 Ai primit vreodata ban?(Daca da,de ce?): Niciodata. Poza cu /stats(Obligatoriu): http://prntscr.com/4i8i13 Nume folosite in trecut: Nu am mai folosit alte nume. Cateva mici intrebari: Ai citit regulamentul si informatiile despre clan?: Desigur. Cu ce crezi ca poti ajuta clanul?: Pot ajuta clanul cu populare si promovare. De ce doresti sa faci parte din acest clan?: Doresc sa fac parte din acest clan deoarece este unul serios cu mebri de treaba. Esti de acord sa porti tag-ul [sTR] in joc?: Desigur, arata super smecher. Vei respecta lider-ul si membrii cu rank superior tie?: Desigur. Date de contact: Skype(Daca ai): visan.adrian20 Yahoo Messenger(Daca ai): adrian_adrian_67 (nu prea il folosesc, pe skype ma gasiti) Acceptat. Quote
Bogdan Tudosie Posted September 4, 2014 Posted September 4, 2014 Informatii despre tine din viata reala: Nume:Bogdan Varsta:14 ani Autodescriere(10 cuvinte):Eu sunt bun ager intelegator generos si pot lucra in achipa Orasul in care locuiesti:Drobeta Turnu Severin Informatii din joc: Nickname:bogdantudosie Level:16 Ai primit vreodata ban?(Daca da,de ce?):Da o data de la warns 3/3 Poza cu /stats(Obligatoriu):http://imgur.com/RxsCaad Nume folosite in trecut:legola Cateva mici intrebari: Ai citit regulamentul si informatiile despre clan?:Da Cu ce crezi ca poti ajuta clanul?:cu mats etc. etc. De ce doresti sa faci parte din acest clan?:Pentru ca imi place Esti de acord sa porti tag-ul [sTR] in joc?: Vei respecta lider-ul si membrii cu rank superior tie?:Da o sai respect Date de contact:04.09.2014 Skype(Daca ai):Bogdantudosie123 Yahoo Messenger(Daca ai):Bogdi_03 Quote
Nicky. Posted September 4, 2014 Author Posted September 4, 2014 Informatii despre tine din viata reala: Nume:Bogdan Varsta:14 ani Autodescriere(10 cuvinte):Eu sunt bun ager intelegator generos si pot lucra in achipa Orasul in care locuiesti:Drobeta Turnu Severin Informatii din joc: Nickname:bogdantudosie Level:16 Ai primit vreodata ban?(Daca da,de ce?):Da o data de la warns 3/3 Poza cu /stats(Obligatoriu):http://imgur.com/RxsCaad Nume folosite in trecut:legola Cateva mici intrebari: Ai citit regulamentul si informatiile despre clan?:Da Cu ce crezi ca poti ajuta clanul?:cu mats etc. etc. De ce doresti sa faci parte din acest clan?:Pentru ca imi place Esti de acord sa porti tag-ul [sTR] in joc?: Vei respecta lider-ul si membrii cu rank superior tie?:Da o sai respect Date de contact:04.09.2014 Skype(Daca ai):Bogdantudosie123 Yahoo Messenger(Daca ai):Bogdi_03 Acceptat,contacteaza un membru din clan pentru invite! Quote
Recommended Posts