.Fireside. Posted August 8, 2014 Posted August 8, 2014 (edited) Salut buGGed atat RED (IonutMH)cat si BLUE (.FiRESiDE). Azi va prezint a 2-a tinta creata de mine, de data asta ceva mai buna ca precedenta.Aceasta tinta are culoarea PiNK (roz) spre deosebire de precedenta care era ORANGE (portocalie).Sper sa va placa. Astept parerile voastre, astept sfaturile voastre. Daca ma criticati, argumentati. Nu o faceti doar pentru +1 critica, argmentati ca sa se vada ca stiti ceva in ale tintelor.Cateva poze cu M4A1 / Deagle:DEAGLE pe loc: DEAGLE cand tragi: M4 pe loc: M4 cand tragi: Lick download tinta (hud.txd): http://www.2shared.com/file/3DNQUSYk/hud.htmlSiteM16 (poza cu hud daca vrti sa o puneti cu TXD Workshop): #Nu uitati si de: Weapons pack, diverse culori (5): Click aici!HUD.TXD ORANGE by .FiRESiDE (prima mea tinta): Click aici!Daca va placut tinta, m-ar ajuta extrem de mult un +1. MULTUMESC PENTRU TIMPUL ACORDAT.Am revenit cu edit deaorece am facut tinta in niste culori noi. Este aceeasi tinta doar ca are culori diferite.YELLOW (galben) RED (rosu). GREEN GROVE (verde grove) GREEN School Instructor (verde ca la S.I.) CYAN (Albastru deschis) Aici aveti toate cele 5 siteM16 ca sa le puneti cu TXD Workshop: http://imgur.com/a/6WGhZ // Daca doriti tinta pe alta culoare, lasati un reply cu culoarea dorita. Edited August 9, 2014 by .FiRESiDE. 2
JoKeruL69 Posted August 8, 2014 Posted August 8, 2014 Tinta in sine arata OK si presupun ca e buna, insa culoarea este cam urata.
.Fireside. Posted August 8, 2014 Author Posted August 8, 2014 Tinta in sine arata OK si presupun ca e buna, insa culoarea este cam urata. Multumesc, am sa tin cont de sfatul tau.
Florea.sincer Posted August 8, 2014 Posted August 8, 2014 Frumoasa, ar fi frumos sa faci cu toate culorile.
.Fireside. Posted August 8, 2014 Author Posted August 8, 2014 Frumoasa, ar fi frumos sa faci cu toate culorile. Am mai adaugat 5 culori noi. Frumusica Merci, uita-te am mai adaugat 5 culori noi.
DelTroN. Posted August 9, 2014 Posted August 9, 2014 Deobicei folosesc tinte extrem de mici,oricum multumim de postare!
.Fireside. Posted August 9, 2014 Author Posted August 9, 2014 Prea frumoase, +1 cand pot. Merci, ma bucur ca iti plac. Destul de frumoase, felictiari pentru creatie! Multumesc. Deobicei folosesc tinte extrem de mici,oricum multumim de postare! Multumesc de sfat. O sa tin cont de parerea ta la urmatoarea tinta.
AlexEu Posted August 9, 2014 Posted August 9, 2014 @ .FiRESiDE. imi dai te rog frumos modul de arme din poza,dau +1
.Fireside. Posted August 9, 2014 Author Posted August 9, 2014 @ .FiRESiDE. imi dai te rog frumos modul de arme din poza,dau +1 Armele au fost postate tot de mine, uite aici: Click aici!
sNk69 Posted September 20, 2014 Posted September 20, 2014 Am downloadat si eu acest hud =)) sa va spun ceva hudu asta are aim sau no recoil deci cand trag cu Tec/uzy pe alte sv care contin aceste arme nu pe bugGEd. Trag de la distanta mare si ii nimereste )) le scade viata pea uusor are aim in el
.Fireside. Posted September 20, 2014 Author Posted September 20, 2014 Am downloadat si eu acest hud =)) sa va spun ceva hudu asta are aim sau no recoil deci cand trag cu Tec/uzy pe alte sv care contin aceste arme nu pe bugGEd. Trag de la distanta mare si ii nimereste )) le scade viata pea uusor are aim in el =)))))) LOL. Esti atat dde praf. Cer adminilor sa testeze acest hud, sa vada ca nu are nimic. @Shad0w
seBinho.666 Posted September 20, 2014 Posted September 20, 2014 Deobicei folosesc tinte extrem de mici,oricum multumim de postare!
.Fireside. Posted September 20, 2014 Author Posted September 20, 2014 Deobicei folosesc tinte extrem de mici,oricum multumim de postare! Mz colegu' :D
Recommended Posts