Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Salut buGGed atat RED (IonutMH)cat si BLUE (.FiRESiDE). Azi va prezint a 2-a tinta creata de mine, de data asta ceva mai buna ca precedenta.

Aceasta tinta are culoarea PiNK (roz) spre deosebire de precedenta care era ORANGE (portocalie).

Sper sa va placa. Astept parerile voastre, astept sfaturile voastre. Daca ma criticati, argumentati. Nu o faceti doar pentru +1 critica, argmentati ca sa se vada ca stiti ceva in ale tintelor.

Cateva poze cu M4A1 / Deagle:

DEAGLE pe loc: 0wtsQOL.jpg
DEAGLE cand tragi: Fn1koIv.jpg
M4 pe loc: 9RjWnuT.jpg
M4 cand tragi: ieATkxA.jpg

Lick download tinta (hud.txd): 
http://www.2shared.com/file/3DNQUSYk/hud.html

SiteM16 (poza cu hud daca vrti sa o puneti cu TXD Workshop): Wn9rwkU.png

#Nu uitati si de: 

Weapons pack, diverse culori (5): 
Click aici!

HUD.TXD ORANGE by .FiRESiDE (prima mea tinta): Click aici!

Daca va placut tinta, m-ar ajuta extrem de mult un +1.

MULTUMESC PENTRU TIMPUL ACORDAT.

Am revenit cu edit deaorece am facut tinta in niste culori noi. Este aceeasi tinta doar ca are culori diferite.

YELLOW (galben) 

jaaxnZ2.png  

RED (rosu). 

kLW9Af1.png

GREEN GROVE (verde grove) 

EQKeddk.png

GREEN School Instructor (verde ca la S.I.) 

GhKsbZh.png

CYAN (Albastru deschis) 

GkxrETO.png

Aici aveti toate cele 5 siteM16 ca sa le puneti cu TXD Workshop: http://imgur.com/a/6WGhZ

// Daca doriti tinta pe alta culoare, lasati un reply cu culoarea dorita.

Edited by .FiRESiDE.
  • Upvote 2
Posted

Prea frumoase, +1 cand pot.

Merci, ma bucur ca iti plac.

Destul de frumoase, felictiari pentru creatie!

Multumesc.

Deobicei folosesc tinte extrem de mici,oricum multumim de postare!

Multumesc de sfat. O sa tin cont de parerea ta la urmatoarea tinta.

• 1 month later...
Posted

Am downloadat si eu acest hud =)) sa va spun ceva hudu asta are aim sau no recoil deci cand trag cu Tec/uzy pe alte sv care contin aceste arme nu pe bugGEd. Trag de la distanta mare si ii nimereste )) le scade viata pea uusor are aim in el

Posted

Am downloadat si eu acest hud =)) sa va spun ceva hudu asta are aim sau no recoil deci cand trag cu Tec/uzy pe alte sv care contin aceste arme nu pe bugGEd. Trag de la distanta mare si ii nimereste )) le scade viata pea uusor are aim in el

=)))))) LOL. Esti atat dde praf. Cer adminilor sa testeze acest hud, sa vada ca nu are nimic. @Shad0w 

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp