BadeaIonut Posted August 9, 2014 Posted August 9, 2014 (edited) My Setup: Procesor Intel 7 4790k Octa-Core de 4.00 GHz (cel mai nou procesor aparut in August) Memorie RAM: 8GB System operare Wndows 7 activat pe 64 bit Placa video nVIDIA GeForce gtx 660 4 GB LED-uri rosi pe lateral, frontal, spate Carcasa: Zalman Z11 Plus 4 USB-uri, HardDisk de 1 TB, SSD Placa de baza: http://www.pcgarage.ro/placi-de-baza/msi/z87-gd65-gaming/ Am nota 7.8, maxima e 7.9. 7 Ventilatoare, Sursa jos. FACILITATI: Niciodata NU se blocheaza pc-ul NU exista joc car sa nu il pot juca NU exista aplicatii multipe gen Torrent, RedTube, Sa:Mp etc. care sa imi dea semne de oboseala Caldura pe timp de Iarna :)))) E camera lu Sora-mea...:-w Am dat 4200 RON. Edited August 9, 2014 by AnTrAcItOn 1 Quote
XxXxExtremexXxX Posted August 9, 2014 Posted August 9, 2014 My Setup: Procesor Intel 7 4790k Octa-Core de 4.00 GHz (cel mai nou procesor aparut in August) Memorie RAM: 8GB System operare Wndows 7 activat pe 64 bit Placa video nVIDIA GeForce gtx 660 4 GB LED-uri rosi pe lateral, frontal, spate Carcasa: Zalman Z11 Plus 4 USB-uri, HardDisk de 1 TB, SSD Placa de baza: http://www.pcgarage.ro/placi-de-baza/msi/z87-gd65-gaming/ Am nota 7.8, maxima e 7.9. 7 Ventilatoare, Sursa jos. FACILITATI: Niciodata NU se blocheaza pc-ul NU exista joc car sa nu il pot juca NU exista aplicatii multipe gen Torrent, RedTube, Sa:Mp etc. care sa imi dea semne de oboseala Caldura pe timp de Iarna :)))) E camera lu Sora-mea...:-w Am dat 42.000 RON. Mai puneam putin la banii aia si-mi luam garsoniera. 2 Quote
TeoHD Posted August 9, 2014 Posted August 9, 2014 Frumos Pc, sa fii mandru de el =))). off: =)))))))))))))))))))))) trebuia sa iti iei garsoniera Brow =)). p.s: nice birou, roz + alb = WTF. Quote
BadeaIonut Posted August 9, 2014 Author Posted August 9, 2014 (edited) Frumos Pc, sa fii mandru de el =))). off: =)))))))))))))))))))))) trebuia sa iti iei garsoniera Brow =)). p.s: nice birou, roz + alb = WTF. Am precizat ca e camera lu sora-mea sunteti orbi? =))))) Edited August 9, 2014 by AnTrAcItOn Quote
Tiago123 Posted August 9, 2014 Posted August 9, 2014 (edited) My Setup: Procesor Intel 7 4790k Octa-Core de 4.00 GHz (cel mai nou procesor aparut in August) Memorie RAM: 8GB System operare Wndows 7 activat pe 64 bit Placa video nVIDIA GeForce gtx 660 4 GB LED-uri rosi pe lateral, frontal, spate Carcasa: Zalman Z11 Plus 4 USB-uri, HardDisk de 1 TB, SSD Placa de baza: http://www.pcgarage.ro/placi-de-baza/msi/z87-gd65-gaming/ Am nota 7.8, maxima e 7.9. 7 Ventilatoare, Sursa jos. FACILITATI: Niciodata NU se blocheaza pc-ul NU exista joc car sa nu il pot juca NU exista aplicatii multipe gen Torrent, RedTube, Sa:Mp etc. care sa imi dea semne de oboseala Caldura pe timp de Iarna :)))) E camera lu Sora-mea...:-w Am dat 42.000 RON. Frate până nu îmi arăti de la proprietăti screen să văd cu adevărat nu te cred. Si eu pot spune ca am un super PC dar am unul decent zic eu. Aștept si de la tine o poză / screen. Dacă este lafel cu ce zici tu chiar ai un monstru de calculator.î Pc-ul meu : Edited August 9, 2014 by Scaidrou Quote
TeoHD Posted August 9, 2014 Posted August 9, 2014 Am precizat ca e camera lu sora-mea sunteti orbi? =)))))Am vazut, eram doar ironic.Fa un ss la my computer- proprietati:x. Salut! Quote
Gigii. Posted August 9, 2014 Posted August 9, 2014 My Setup: Procesor Intel 7 4790k Octa-Core de 4.00 GHz (cel mai nou procesor aparut in August) Memorie RAM: 8GB System operare Wndows 7 activat pe 64 bit Placa video nVIDIA GeForce gtx 660 4 GB LED-uri rosi pe lateral, frontal, spate Carcasa: Zalman Z11 Plus 4 USB-uri, HardDisk de 1 TB, SSD Placa de baza: http://www.pcgarage.ro/placi-de-baza/msi/z87-gd65-gaming/ Am nota 7.8, maxima e 7.9. 7 Ventilatoare, Sursa jos. FACILITATI: Niciodata NU se blocheaza pc-ul NU exista joc car sa nu il pot juca NU exista aplicatii multipe gen Torrent, RedTube, Sa:Mp etc. care sa imi dea semne de oboseala Caldura pe timp de Iarna :)))) E camera lu Sora-mea...:-w Am dat 42.000 RON. PC-ul lui ANTRA :))) GG BRO', vinde-l si ia-ti garsoniera :))) 1 Quote
R A M S I Posted August 9, 2014 Posted August 9, 2014 Nu inteleg ce e asa de scump 42.000 insemnand doar 42 de milioane sau 420 milioane. Daca ar fi 420.000 lei ti-ai luat teapa ;))... Quote
Weakness. Posted August 9, 2014 Posted August 9, 2014 420 de milioane? Probabil nu te impaci cu noii bani.. ce ti-ai bagat in 420 de milioane? Oricum, i7 cred ca a fost o proasta alegere, adica, i5 ofera exact aceleasi performante si este mult mai ieftin. Depinde si care. :) Quote
BadeaIonut Posted August 9, 2014 Author Posted August 9, 2014 (edited) Frate până nu îmi arăti de la proprietăti screen să văd cu adevărat nu te cred. Si eu pot spune ca am un super PC dar am unul decent zic eu. Aștept si de la tine o poză / screen. Dacă este lafel cu ce zici tu chiar ai un monstru de calculator.î Pc-ul meu : Monstru tati. Apropo Intel 7 are aceleasi perfomante, dar mai multa putere in 8 nuclee ;). Am vazut, eram doar ironic. Fa un ss la my computer- proprietati:x. Salut! Poftim. Edited August 9, 2014 by AnTrAcItOn Quote
Gigii. Posted August 9, 2014 Posted August 9, 2014 (edited) Monstru tati. Apropo Intel 7 are aceleasi perfomante, dar mai multa putere in 8 nuclee ;). Gata, deja nu se mai poate, nu te cred! Poti sa pui ce SS vrei, nu te cred, faci acest PC ca, cadou mie si te cred!<JOKE> GG, arata bine! :))) Edited August 9, 2014 by Gigii RED 2 Quote
BadeaIonut Posted August 9, 2014 Author Posted August 9, 2014 Nu ai ce face cu banii :)). Nice. Mi-a dat Jiji Becali :))). Mersi :). 1 Quote
Lorenz Posted August 9, 2014 Posted August 9, 2014 Iti dau 1kg de sutiene pe el , vrei ? ON : Frumos . Vinzi biroul ? Quote
Weakness. Posted August 9, 2014 Posted August 9, 2014 Un i5 high-clocked e la fel ca i7, probabil mai bun in jocuri. i7-le e mai bun pentru editari video, 3D, diferite chestii de genu. Ai montat tu PC-ul? Fa si niste poze cu WM-ul. :) Quote
BadeaIonut Posted August 9, 2014 Author Posted August 9, 2014 Un i5 high-clocked e la fel ca i7, probabil mai bun in jocuri. i7-le e mai bun pentru editari video, 3D, diferite chestii de genu. Ai montat tu PC-ul? Fa si niste poze cu WM-ul. :) Nu e adevarat, i7 e cel mai bun procesor pentru jocuri si programe, editari, e adevarata treaba, practic mi-a dovedit treaba asta, mi-au spus si programatori ;). Nu n-am montat eu PC-ul a facut-o un prieten expert, care a luat piesele din Germania, Indonezia, America si Spania, a fost mult de munca + ca am gasit cele mai bune piese, estimez ca daca pc-ul asta era gata facut ar valora pe undeva 50-60 de milioane. E mai greu sa colectezi piese din multe firme, dar se merita decat sa iei un pc gata facut la comanda care merge prost. Quote
XxXxExtremexXxX Posted August 9, 2014 Posted August 9, 2014 (edited) Nu inteleg ce e asa de scump 42.000 insemnand doar 42 de milioane sau 420 milioane. Daca ar fi 420.000 lei ti-ai luat teapa ;))... 420 milioane. 42 milioane inseamna 4.200 lei. Eu tot imi sustin ideea ca mai pun inca ceva $$ si iau garsoniera, nu inteleg, mai bine traiesc undeva decat sa ma incalzeasca pc-ul =)). //edit: vad ca ai dat 42 milioane, nu 420 cum credeam toti. Edited August 9, 2014 by Seba -.- Quote
BadeaIonut Posted August 9, 2014 Author Posted August 9, 2014 420 milioane. 42 milioane inseamna 4.200 lei. Eu tot imi sustin ideea ca mai pun inca ceva $$ si iau garsoniera, nu inteleg, mai bine traiesc undeva decat sa ma incalzeasca pc-ul =)). //edit: vad ca ai dat 42 milioane, nu 420 cum credeam toti. Stau la casa si e mai mare decat garsoniera =))). Quote
XxXxExtremexXxX Posted August 9, 2014 Posted August 9, 2014 Stau la casa si e mai mare decat garsoniera =))). Peste cativa ani poate nu o sa mai stai cu parintii... Quote
BadeaIonut Posted August 9, 2014 Author Posted August 9, 2014 Peste cativa ani poate nu o sa mai stai cu parintii... Chestia este ca am 2 case si 1 apartament....casa cea veche au cumparat-o parinti parinitlor lu taica-miu si casa in care stau eu acum a fost cumparata de parinti mei, apartamentul ala de parinti lu taica-miu. Destule locuri stai linistit....lasati-ma ca n-am chef sa vorbesc despre pamantul meu =)))))). Quote
VirussTG Posted August 9, 2014 Posted August 9, 2014 Mda interesant PC este unul bun de gaming dar se putea si mai bine la pretul ala! Quote
BadeaIonut Posted August 9, 2014 Author Posted August 9, 2014 Mda interesant PC este unul bun de gaming dar se putea si mai bine la pretul ala! Stiu frate, dar piesele sunt foarte bune pentru ca sunt luate din diferite firme. Decat sa iei unu gata facut din aceasi firma care sa coste 50 de milioane, iti spun ca va merge foarte prost. Eu sincer din toate piesele astea ar valora 60 de milioane, eu fiind mai destept m-am scos cu 42 de milioane, deoarece am luat din mai multe firme. De ce valoreaza 60 de milioane?! Pentru ca calitatea e extrem de buna. P.S: Nu conteaza pretu, ci calitatea ;). Quote
BadeaIonut Posted August 10, 2014 Author Posted August 10, 2014 (edited) Cei care sunt interesati sa vada cum arata. @, Destul de bine :). Edited August 10, 2014 by AnTrAcItOn Quote
Recommended Posts