Jump to content

Recommended Posts

Posted

Mai bine decat sa dai atatia bani pe un PC, mai bine iti iei o consola PS4,XBOX ONE, XBOX 360 si joci jocurile calumea si le joci cum trebuie! Asa dai 4.200 lei pe un PC si joci aceleasi jocuri ca pe PC! In locul tau imi luam in PS4, si imi cumparam cate un joc daca tot zici ca ai bani asa multi!   .t/c.

Posted

My Setup: Procesor Intel 7 4790k Octa-Core de 4.00 GHz  (cel mai nou procesor aparut in August)

Memorie RAM: 8GB

System operare Wndows 7 activat pe 64 bit

Placa video nVIDIA GeForce gtx 660 4 GB

LED-uri rosi pe lateral, frontal, spate

Carcasa: Zalman Z11 Plus

4 USB-uri, HardDisk de 1 TB, SSD 

Placa de baza: http://www.pcgarage.ro/placi-de-baza/msi/z87-gd65-gaming/

Am nota 7.8, maxima e 7.9. 

7 Ventilatoare, Sursa jos.

FACILITATI: Niciodata NU se blocheaza pc-ul

NU exista joc car sa nu il pot juca

NU exista aplicatii multipe gen Torrent, RedTube, Sa:Mp etc. care sa imi dea semne de oboseala

Caldura pe timp de Iarna :))))

9rn22e.jpg

E camera lu Sora-mea...:-w

Am dat 4200 RON.  

Ai dat o groaza de bani pe pc-ul asta.

Mai bine-ti luai altceva. :mellow:

Posted

4200 e numai procul mane.. Ce naiba... Nu se merita + ca daca da o pana de curent si iti pocneste sursa ce faci ?? I5 e de ajuns.

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
Posted

My Setup: Procesor Intel 7 4790k Octa-Core de 4.00 GHz  (cel mai nou procesor aparut in August)

Memorie RAM: 8GB

System operare Wndows 7 activat pe 64 bit

Placa video nVIDIA GeForce gtx 660 4 GB

LED-uri rosi pe lateral, frontal, spate

Carcasa: Zalman Z11 Plus

4 USB-uri, HardDisk de 1 TB, SSD 

Placa de baza: http://www.pcgarage.ro/placi-de-baza/msi/z87-gd65-gaming/

Am nota 7.8, maxima e 7.9. 

7 Ventilatoare, Sursa jos.

FACILITATI: Niciodata NU se blocheaza pc-ul

NU exista joc car sa nu il pot juca

NU exista aplicatii multipe gen Torrent, RedTube, Sa:Mp etc. care sa imi dea semne de oboseala

Caldura pe timp de Iarna :))))

9rn22e.jpg

E camera lu Sora-mea...:-w

Am dat 4200 RON.  

Avem aceeasi carcasa la PC, numai ca la mine, lumina e albastra, nu rosie :x

Posted (edited)

Super fain! Nu îți irosi timpul și resursele cu jocuri de șanț (SAMP, CS 1.6, Metin căcat, etc..), Photoshop am citit ca faci, fă și în After effects și in Resolume pentru video-mapping. Succes!

//Ignoră ciudoșii care stau toata ziua pe samp și habar n-au ce e aia programare sau photoshop, și când îi scoți la soare fac infarct că nu și-au făcut "raportul".

Edited by AndydoT
Posted (edited)

Super fain! Nu îți irosi timpul și resursele cu jocuri de șanț (SAMP, CS 1.6, Metin căcat, etc..), Photoshop am citit ca faci, fă și în After effects și in Resolume pentru video-mapping. Succes!

//Ignoră ciudoșii care stau toata ziua pe samp și habar n-au ce e aia programare sau photoshop, și când îi scoți la soare fac infarct că nu și-au făcut "raportul".

Nu e adevarat, metin 2 este de c****, intradevar, dar la celelalte jocuri, nu,  daca le joci cu masura, da...dar nici sa joci ca disperatu pentru un joc. Oricum nu prea mai imi pasa de topic, puteti sa-l inchideti.

http://forum.bugged.ro/topic/136212-gta-5-mituri-si-legende-mina-abandonatamitul-4/ Uite eu fac Mituri si Legende GTA 5, sper sa iti placa, editez in Sony Vegas :D.

Edited by AnTrAcItOn
Posted

Calculataroru e bun nu zic nimic, dar nu merita sa bagi atatia bani intr-un calculator ca nu iesi afara si il pui in buzunar ca un telefon de exemplu.

Posted

Pai daca vrei sa joci jocuri ca lumea, e logic sa iei pc de gaming, mai ales ca ai nevoie de resurse extrem de bune. Crezi ca un joc cu grafica complexa cum e watch dogs, sa iti mearga in pc de 20-25 de milioane!? De exemplu, de ce sa iau Ferrari ca e doar o bucata de metal cu motor, mai bine ia Dacie ca e mai ieftina. Ti-ar conveni? Nu vrei un Ferrari ca are o viteza mai mare decat o Dacie cu viteza mica? :))

Am vazut acest comentariu si mi-a sarit in ochi, sa sti ca eu am un pc de 15 milioane si imi merge perfect wath dogs. Ii cam dau dreptate lu Valentyn... Dar ma rog e alegera ta, asa el este foarte bun, sper sa il folosesti la adevarata lu capacitate nu sa joci doar SA:MP.

Posted

Am vazut acest comentariu si mi-a sarit in ochi, sa sti ca eu am un pc de 15 milioane si imi merge perfect wath dogs. Ii cam dau dreptate lu Valentyn... Dar ma rog e alegera ta, asa el este foarte bun, sper sa il folosesti la adevarata lu capacitate nu sa joci doar SA:MP.

Pai eu nu inteleg, adica daca iti iei PC de nu stiu cate milioane, nu am voie sa joc SA:MP? :)) Da il folosesc la adevarata lui capacitate...dar daca nu am altceva ce juca, joc si jocuri de "antichitate"  :) 

Posted (edited)

@,  La câţi bani ai dat tu pe acel PC, mai bine ţi-l luai pe ăsta îl are un prieten şi joacă GTA V la ultra, http://www.altex.ro/sistem-it-myria-xdrive-v13-intel-core-i5-4440-pana-la-3-3ghz-6gb-1tb-amd-radeon-r7-250-1gb-gddr5-linuxa adăugat încă 2 GB de ram şi placă video nouă, nu s-a meritat pe ce ai dat tu, sincer să-ţi zic.

Il joc la ultra si pe asta :D. Dar in fine, eu de 3 pagini cer sa fie topic closed. Eu vreau sa achitionez Geforce GTX 770. 

Edited by AnTrAcItOn
Posted

Ai dat cam mult pe el, cu 10.000 iti luai AlienWare, care duce mult mai bine jocurile, dar este doar un sfat.

Posted

Ai dat cam mult pe el, cu 10.000 iti luai AlienWare, care duce mult mai bine jocurile, dar este doar un sfat.

Alienware e un c****, platesti mai mult numele