BadeaIonut Posted August 11, 2014 Author Posted August 11, 2014 Probabil aveai o placa video slaba, watch dogs cere resurse in prostie si gta 4 e prost optimizat. Ai incercat AC IV sau COD Ghosts cu vechiul PC? Nu n-am incercat. Aveam o placa video buna, de vina era procesoru, dar hai sa nu ne certam, cum am spus gusturile nu se discuta. Quote
Weakness. Posted August 11, 2014 Posted August 11, 2014 Meh, nota maxima e 7.9...dar nah mai conteaza 7.9? Eu am Intel 7 cu placa video pe care o am, imi merg toate jocurile pe Ultra...acum vad ca e razboi pe procesoare...deci fiecare cu parerea lui, gusturile nu se discuta. La fel ce am scris mai sus, nu stiu ce vrei cu "OC-ul" tau, ce ma chinui eu sa vad ce voltaj are si alte cacaturi decat sa-l stric, sa fac nu stiu ce porcarie mai bine il las asa. Eu stiu sa fac diferente dintre procesoare, intra pe YouTube si scrie un tip de procesor anume vs Intel 7, daca sti engleza vei intelege. Daca te referi la aia cu stransul banilor, stai linistit am un viitor bun. Acum hai sa tacem toti, fiecare cu gusturile lui. P.S: Am avut AMD Atlhon si nu facea treaba deloc bine (joc lagging, gen Wacth Dogs, Gta 4), ceea ce nu cred eu ce zici tu, adevarat nu doar procesoru face treaba numa el, ci toate piesele. "știu să fac diferența dintre procesoare", văd că alții știu care face videoclipuri pe Youtube, nu tu. Quote
Daniel_Mihai Posted August 11, 2014 Posted August 11, 2014 Eu nu înţeleg un singur lucru din acest topic - de ce s-au iscat certuri pe tema 'ai dat prea mulţi bani', 'trăieşti o viaţă pe pc' şi în general o atmosferă de invidie puternică? Atâta timp cât omu' îşi permite de ce să n-o facă? Nu şi-a cumpărat calculator pe banii voştri. No hate, dar... vedeţi-vă mai bine de treburile voastre... 1 Quote
BadeaIonut Posted August 11, 2014 Author Posted August 11, 2014 Eu nu înţeleg un singur lucru din acest topic - de ce s-au iscat certuri pe tema 'ai dat prea mulţi bani', 'trăieşti o viaţă pe pc' şi în general o atmosferă de invidie puternică? Atâta timp cât omu' îşi permite de ce să n-o facă? Nu şi-a cumpărat calculator pe banii voştri. No hate, dar... vedeţi-vă mai bine de treburile voastre... Ai dreptate. Quote
Benedict Posted August 11, 2014 Posted August 11, 2014 Eu vad ca, ai facut acest topic doar ca sa te lauzi. Quote
BadeaIonut Posted August 11, 2014 Author Posted August 11, 2014 (edited) Eu vad ca, ai facut acest topic doar ca sa te lauzi. Da vere, bobospider s-a laudat, pewdiepie s-a laudat si alti gameri, de ei nu zici nimic? :) Vrei sa te platesc pe tine sa faci topic "Antra PC bun" ?! Sa nu mai fie lauda ca asa e mai bine, no? Daca nu erai tu, nu mi-as fi dat seama ca ma laud, shit sherlock. Edited August 11, 2014 by AnTrAcItOn Quote
.Fireside. Posted August 12, 2014 Posted August 12, 2014 ...... Suka, esti angajat la NASA? =)) Quote
BadeaIonut Posted August 12, 2014 Author Posted August 12, 2014 ...... Suka, esti angajat la NASA? =)) Inca nu, daca m-as aspuca sa sparg sistemul NASA poate ma angajeza =)). Quote
.Fireside. Posted August 12, 2014 Posted August 12, 2014 Inca nu, daca m-as aspuca sa sparg sistemul NASA poate ma angajeza =)). Le dai poza cu PC-ul tau si 2 sutiene uzate si esti angajat. Quote
XxXxExtremexXxX Posted August 12, 2014 Posted August 12, 2014 Hmm, m-am mai documentat un pic. Esti sigur ca placa ta video are 4 GB? Nu am gasit niciun GTX 660 cu 4GB. Descarci GPU-Z si te uiti la memory size: Cred ca s-a uitat in dxdiag si acolo ii arata cat duce placa overclockata la maxim. Eu nu înţeleg un singur lucru din acest topic - de ce s-au iscat certuri pe tema 'ai dat prea mulţi bani', 'trăieşti o viaţă pe pc' şi în general o atmosferă de invidie puternică? Atâta timp cât omu' îşi permite de ce să n-o facă? Nu şi-a cumpărat calculator pe banii voştri. No hate, dar... vedeţi-vă mai bine de treburile voastre... Una e sa faci topic si sa spui: Uitati ce PC mi-am luat, a meritat atatia bani sau nu? Si alta e cum a facut el, sa se laude, cand posta in statusuri lucruri gen: "Oare am cel mai tare pc din tot buggedul? *link*".. Quote
BadeaIonut Posted August 12, 2014 Author Posted August 12, 2014 Cred ca s-a uitat in dxdiag si acolo ii arata cat duce placa overclockata la maxim. Una e sa faci topic si sa spui: Uitati ce PC mi-am luat, a meritat atatia bani sau nu? Si alta e cum a facut el, sa se laude, cand posta in statusuri lucruri gen: "Oare am cel mai tare pc din tot buggedul? *link*".. "Uitati ce PC mi-am luat, a meritat atatia bani sau nu?" Tot lauda e (a lauda= a arata ce ai). Vreti sa imi faceti voi topic despre mn, sa va platesc?! N-am voie sa imi expun si eu pc...daca era o rabla de pc, numai zicea nimeni ca e lauda....doare invidia. In dxdiag, arata ca am placa de 4 gb, ai dreptate. Am o nelamurire, la "System" la "Processor" Intel® Core i7-4790k CPU @ 4.0 GHz (8 CPU's) acolo la 8 CPU's arata ca am 8 nuclee?! Quote
XxXxExtremexXxX Posted August 12, 2014 Posted August 12, 2014 "Uitati ce PC mi-am luat, a meritat atatia bani sau nu?" Tot lauda e (a lauda= a arata ce ai). Vreti sa imi faceti voi topic despre mn, sa va platesc?! N-am voie sa imi expun si eu pc...daca era o rabla de pc, numai zicea nimeni ca e lauda....doare invidia. In dxdiag, arata ca am placa de 4 gb, ai dreptate. Am o nelamurire, la "System" la "Processor" Intel® Core i7-4790k CPU @ 4.0 GHz (8 CPU's) acolo la 8 CPU's arata ca am 8 nuclee?! Ma rog... Da, ai 8 nuclee. Quote
alesu Posted August 12, 2014 Posted August 12, 2014 (edited) "Uitati ce PC mi-am luat, a meritat atatia bani sau nu?" Tot lauda e (a lauda= a arata ce ai). Vreti sa imi faceti voi topic despre mn, sa va platesc?! N-am voie sa imi expun si eu pc...daca era o rabla de pc, numai zicea nimeni ca e lauda....doare invidia. In dxdiag, arata ca am placa de 4 gb, ai dreptate. Am o nelamurire, la "System" la "Processor" Intel® Core i7-4790k CPU @ 4.0 GHz (8 CPU's) acolo la 8 CPU's arata ca am 8 nuclee?! Nu ai 8 nuclee FIZICE, ci doar 4 nuclee fizice. CPU-Z si GPU-Z sunt cele mai bune si simple programe pentru a identifica procesorul si placa video, aratand detalii exacte despre acestea. Ma rog... Da, ai 8 nuclee. E imposibil, doar daca nu cumva are un procesor care apare in septembire 2014. A mers in viitor, si-a luat procesorul, s-a intors inapoi. Edited August 12, 2014 by AIMRasta Quote
BadeaIonut Posted August 12, 2014 Author Posted August 12, 2014 Nu ai 8 nuclee FIZICE, ci doar 4 nuclee fizice. CPU-Z si GPU-Z sunt cele mai bune si simple programe pentru a identifica procesorul si placa video, aratand detalii exacte despre acestea. E imposibil, doar daca nu cumva un procesor care apare in septembire 2014. A mers in viitor, si-a luat procesorul, s-a intors inapoi. Io nu stiu ce sa mai cred, m-ati indus in eroare...mai bine sa numai vorbim despre asta, sa nu fie cearta. Quote
Weakness. Posted August 12, 2014 Posted August 12, 2014 Io nu stiu ce sa mai cred, m-ati indus in eroare...mai bine sa numai vorbim despre asta, sa nu fie cearta. Nu sunt procesoare Intel cu 8 nuclee fizice. Ai doar 8 threads, asta-i tot. Quote
Khaos Posted August 12, 2014 Posted August 12, 2014 (edited) Eu cred ca ai postat asta sa arati ca ai bani. Degeaba ai un calculator de 42 de milioane daca te joci doar Sa:Mp si esti prost de puti! ( Nu ma refer la tine, nu te simtii te rog). Bye. .omg. .omg. Edited August 12, 2014 by Alliance.ROBiX Quote
BadeaIonut Posted August 12, 2014 Author Posted August 12, 2014 (edited) Eu cred ca ai postat asta sa arati ca ai bani. Degeaba ai un calculator de 42 de milioane daca te joci doar Sa:Mp si esti prost de puti! ( Nu ma refer la tine, nu te simtii te rog). Bye. .omg. .omg. sa ma gandesc mai bine, eu nu stau ca tine 24h sa ma joc samp (castig eu bani din jocu asta?) sau alte jocuri. Eu nu prea ma joc, mai mult sunt pe Photoshop, eu macar am un mic job de vara, nu ca tine, lenes ;). Am zis eu ca am bani?! Am strans impreuna cu parinti bani in 6 luni, daca aveam bani nu strangeam 6 luni, strangeam in 2 saptamani, aia inseamna sa am bani. Salut. Recunosc am jucat putin samp, acum numai joc. Edited August 12, 2014 by AnTrAcItOn Quote
Sm0K3R Posted August 12, 2014 Posted August 12, 2014 Cat ai dat baaaaa? 42 de mil? De banii aia mancam 4 luni. Nici macar tu nu stii ce ai in pc? =)))))))))))))) MOR :)))))))) Quote
BadeaIonut Posted August 12, 2014 Author Posted August 12, 2014 (edited) Cat ai dat baaaaa? 42 de mil? De banii aia mancam 4 luni. Nici macar tu nu stii ce ai in pc? =)))))))))))))) MOR :)))))))) Ba stiu, dar ma cam enerveaza ca spun ei cu programele lor CPU etc. Te roade invidia ca esti sarac?...Dai tu drumu sa vad ce PC ai daca zici ca esti asa de bun. Eu nu va cred pe voi ca placa are 2 gb si procesoru 4 nuclee, ei doar si-au zis parerea. Eu am spus clar ce piese am de cand am facut topicul si punct...am hateri, sunt cineva! Nu vreau sa intru in detali, bani sunt problema mea personala nu a voastra, am dat eu 42 de milioane din bani vostri?! Tcaeti haterilor. Edited August 12, 2014 by AnTrAcItOn Quote
DinuDragos Posted August 12, 2014 Posted August 12, 2014 http://www.mygarage.ro/parteneri/202698-wasd-ro-intel-core-i7-4790k-review-canionul-dracului-impielitat.html?utm_source=pcgarage.ro&utm_medium=text&utm_content=855743&utm_campaign=review La specs scrie clar 4 nuclee. Sal sal, mz mz mz. Ori esti tu incapatanat ori "programatorul" e un cretin care nu stie ce e cu viata lui. Doar AMD are cpu in 8 nuclee si recunosc ca acel AMD, adica toate-s mai slabe decat asta. Cu placa video nush ce sa zic, fa cum a zis Rasta, ia GPU-Z si fa-i ss sa ne minunam si noi. Quote
alesu Posted August 12, 2014 Posted August 12, 2014 Noi incercam sa-ti spunem ca ori ai fost pacalit, ori ne minti. Oricum, programatorii nu au treaba cu componentele PC-ul, cu hardware. Programatorii lucreaza cu software in principiu. Quote
BadeaIonut Posted August 12, 2014 Author Posted August 12, 2014 (edited) Noi incercam sa-ti spunem ca ori ai fost pacalit, ori ne minti. Oricum, programatorii nu au treaba cu componentele PC-ul, cu hardware. Programatorii lucreaza cu software in principiu. N-am fost pacalit, ma rog cum am spus in dxdiag arata cat e overlockata la maxim. Aia cu CPU e o prostie, nu credeti ce zice acolo. Eu nu am luat piese de la firme ieftine. Sunt dalea mari si cand spun "mari" sunt foare MARI, e practic imposibil sa fi pacalit + ca nu risca ei sa faca asa cv, astfel s-ar desfiinta firma+inchisoare. Hai lasati-ma cu programele voastre, va sperie doar si va face sa regretati. Daca vedeti ce vad eu la pc-ul asta, va spun ca va schimbati parerea si ca programele voastre gen CPU sunt o prostie ;). Edited August 12, 2014 by AnTrAcItOn Quote
SHEiN.exe Posted August 12, 2014 Posted August 12, 2014 Cat ai dat baaaaa? 42 de mil? De banii aia mancam 4 luni. Nici macar tu nu stii ce ai in pc? =)))))))))))))) MOR :)))))))) =))))))))))))))) Quote
alesu Posted August 12, 2014 Posted August 12, 2014 N-am fost pacalit, ma rog cum am spus in dxdiag arata cat e overlockata la maxim. Aia cu CPU e o prostie, nu credeti ce zice acolo. Eu nu am luat piese de la firme ieftine. Sunt dalea mari si cand spun "mari" sunt foare MARI, e practic imposibil sa fi pacalit + ca nu risca ei sa faca asa cv, astfel s-ar desfiinta firma+inchisoare. Hai lasati-ma cu programele voastre, va sperie doar si va face sa regretati. Daca vedeti ce vad eu la pc-ul asta, va spun ca va schimbati parerea si ca programele voastre gen CPU sunt o prostie ;). E imposibil ca pe factura sa scrie ca e octacore. Singurele procesoare octacore exista doar de la AMD si-atat. Intel nu a lansat niciun procesor cu 8 nuclee. Oricum, te las in lumea ta mica si ignoranta :). Bafta. Quote
Sm0K3R Posted August 12, 2014 Posted August 12, 2014 (edited) WTF cum face ba sa mor eu... Parca te-as fi injurat. Tu nu sti de gluma? Si ce? am zis doar ca ai dat mult pe el... Si radeam pentru ca ziceau aia ca nu ai cum sa ai etc..si daia Si uite ce am eu in pc..Nu e cine stie ce dar imi merg jocurile perfect. ;) Edited August 12, 2014 by Black.Hole Quote
Recommended Posts