BadeaIonut Posted August 13, 2014 Author Posted August 13, 2014 (edited) Iti apreciez pc-ul intradevar este bun. Nu se compara cu jaful meu de calculator. Dar sti ceva? Still i don't give a f**k, am un calculator decent, rulez jocuri bune. De ce dumnezeu sa-mi iau calculator de 42 de milioane [lei vechi] cand pot frumos sa-mi construiesc unu din piese la jumatate din suma, si cu restu ... sa ma duc la mare sa undeva. Efectiv nu vad logica. In fine problema ta, daca stiai de unde sa iti iei piese bune iti faceai aproximativ acelas calculator la o treime ori jumate din suma. Bafta. Pai daca gasesti piese "bune" la jumate din suma, numai era de gaming. Deci eu nu am zis ca iau pc nou de "OFFICE" si unu de "GAMING" alea valoreaza mai mult, greu gasesti piese bune care sa fie la jumate din suma si sa fie de gaming....piesele astea la jumate de suma le gasesti la mana a doua, dar ce faci dupa? Vor trece 3 luni si se duce pc-ul. Macar am piese noi care stau 2 ani sa mearga extrem de bine...dupa 4-5 ani mi se duce pc-ul, dar ma tine mai mult :). Daca eu imi permit sa dau atata, ce nu iti convine tie ca am dat eu, am platit din bani tai? Edited August 13, 2014 by AnTrAcItOn Quote
ByTz0o Posted August 13, 2014 Posted August 13, 2014 Iti apreciez pc-ul intradevar este bun. Nu se compara cu jaful meu de calculator. Dar sti ceva? Still i don't give a f**k, am un calculator decent, rulez jocuri bune. De ce dumnezeu sa-mi iau calculator de 42 de milioane [lei vechi] cand pot frumos sa-mi construiesc unu din piese la jumatate din suma, si cu restu ... sa ma duc la mare sa undeva. Efectiv nu vad logica. In fine problema ta, daca stiai de unde sa iti iei piese bune iti faceai aproximativ acelas calculator la o treime ori jumate din suma. Bafta. OFF:Scuze ca ma bag, dar sunt banii lui. Nu-i impunem noi ce sa faca cu banii lui ;). ON: Eu sunt multumit de pc-ul, imi merge GTA 4 la full hd pe setari 'medium' la 35-40 fps, fifa 14 la setari maxime, nfs the rivals / cs:go la fel.. Quote
Savage Benqletz Posted August 13, 2014 Posted August 13, 2014 OFF:Scuze ca ma bag, dar sunt banii lui. Nu-i impunem noi ce sa faca cu banii lui ;). ON: Eu sunt multumit de pc-ul, imi merge GTA 4 la full hd pe setari 'medium' la 35-40 fps, fifa 14 la setari maxime, nfs the rivals / cs:go la fel.. Cred ca ti-e rau. I-am zis eu ce sa faca cu banii? I-am spus ca i-a aruncat aiurea. Plm cand o sa fie mare si nu o sa mai ii dea bani mamica si taticu. O sa-i para rau ca adat 50 de milioane pe un calculator. Quote
BadeaIonut Posted August 13, 2014 Author Posted August 13, 2014 (edited) Cred ca ti-e rau. I-am zis eu ce sa faca cu banii? I-am spus ca i-a aruncat aiurea. Plm cand o sa fie mare si nu o sa mai ii dea bani mamica si taticu. O sa-i para rau ca adat 50 de milioane pe un calculator. Ba tu esti dus cu pluta? Ba nene, daca tu ai dacie, arunci degeaba bani pe un Ferrari? :)). Stii tu ca atunci cand voi fi mare sa nu pot strange bani singur?! Gresesti omule, am un viitor bun, nu sunt dala lenes, sunt cu burta pe carte :)). Nu vad ce te fute pe tine grija, ca dau eu atatia bani? Ce as putea face cu 42 de milioane? Sa iau de mancare 4 luni sa ma ingras, unde ajung eu? :)) Frate voi nu ganditi ce vorbiti. Edited August 13, 2014 by AnTrAcItOn Quote
Savage Benqletz Posted August 13, 2014 Posted August 13, 2014 Ba tu esti dus cu pluta? Ba nene, daca tu ai dacie, arunci degeaba bani pe un Ferrari? :)). Stii tu ca atunci cand voi fi mare sa nu pot strange bani singur?! Gresesti omule, am un viitor bun, nu sunt dala lenes, sunt cu burta pe carte :)). Nu vad ce te fute pe tine grija, ca dau eu atatia bani? Ce as putea face cu 42 de milioane? Sa iau de mancare 4 luni sa ma ingras, unde ajung eu? :)) Frate voi nu ganditi ce vorbiti. Vad ca nu pricepi idea. Te las in prostia ta. Bafta. Quote
Bubbix Posted August 13, 2014 Posted August 13, 2014 Daca mi-as pune 8 GB ram , o placa video NVIdia GeForce GTX 750 TI cu PCI Express 3.0 pe o placa de baza cu PCI Express 2.0 crezi ca ar fi bine? Quote
DinuDragos Posted August 13, 2014 Posted August 13, 2014 Daca mi-as pune 8 GB ram , o placa video NVIdia GeForce GTX 750 TI cu PCI Express 3.0 pe o placa de baza cu PCI Express 2.0 crezi ca ar fi bine? Merge. Pune fara griji. 1 Quote
SourceX Posted August 13, 2014 Posted August 13, 2014 Meh, nu e mult 4.200 de RON sau cat vine in RO, sunt aproximativ 1000 de euro. Oricum, nu merita banii aia, adica eu pentru 12 GB RAM, i7 Quad Core de 3.9 ( overclocked ), si GTX 770 am dat aproximativ 800 de euro. Banuiesc ca tu l-ai cumparat direct din magazin, nu e asamblat. Quote
BadeaIonut Posted August 13, 2014 Author Posted August 13, 2014 Meh, nu e mult 4.200 de RON sau cat vine in RO, sunt aproximativ 1000 de euro. Oricum, nu merita banii aia, adica eu pentru 12 GB RAM, i7 Quad Core de 3.9 ( overclocked ), si GTX 770 am dat aproximativ 800 de euro. Banuiesc ca tu l-ai cumparat direct din magazin, nu e asamblat. Nu din magazin, e asamblat. Poate ai luat tu la mana a-2-a si ti-a dato mai ieftin. Quote
SourceX Posted August 13, 2014 Posted August 13, 2014 Nu din magazin, e asamblat. Poate ai luat tu la mana a-2-a si ti-a dato mai ieftin. Nu ma, mi-am luat eu piesele si mi l-am facut singur...oricum, probabil datorita faptului ca procesorul meu e Quad si al tau e Octa.. Quote
DinuDragos Posted August 13, 2014 Posted August 13, 2014 Nu ma, mi-am luat eu piesele si mi l-am facut singur...oricum, probabil datorita faptului ca procesorul meu e Quad si al tau e Octa.. NU E OCTA-CORE. SUNTETI CRETINI? INTEL NU ARE PROCESOARE CU MAI MULT DE 4 NUCLEE, AMD ARE DE LA 4 IN SUS. AI LUAT 4770K EL ARE 4790K. CE NAIBA NU INTELEGETI DIN INTEL ARE MAXIM 4 NUCLEE LA CPU, RASTA S-A SATURAT SA ISI BATA CAPUL CU CRETINI SI CRED CA O SA FAC SI EU ASTA. Quote
SourceX Posted August 13, 2014 Posted August 13, 2014 NU E OCTA-CORE. SUNTETI CRETINI? INTEL NU ARE PROCESOARE CU MAI MULT DE 4 NUCLEE, AMD ARE DE LA 4 IN SUS. AI LUAT 4770K EL ARE 4790K. CE NAIBA NU INTELEGETI DIN INTEL ARE MAXIM 4 NUCLEE LA CPU, RASTA S-A SATURAT SA ISI BATA CAPUL CU CRETINI SI CRED CA O SA FAC SI EU ASTA. Un tovaras are i7 8CORE de 2.8GHZ..daca vrei iti trimit si SS. Quote
DinuDragos Posted August 13, 2014 Posted August 13, 2014 Ss in dx poate, fa-i ss in cpu-z si nabu astalaltu cu placa video de 4 gb sa faca ss in gpu-z Quote
BadeaIonut Posted August 13, 2014 Author Posted August 13, 2014 (edited) Na ma na, toti nabi numa cu GPZ. Vreti voi sa fie mai putin ca sunteti tari invidiosi....chiar nu imi pasa de parerile voastre. Ss in dx poate, fa-i ss in cpu-z si nabu astalaltu cu placa video de 4 gb sa faca ss in gpu-z Edited August 13, 2014 by AnTrAcItOn Quote
DinuDragos Posted August 13, 2014 Posted August 13, 2014 Spune ce scrie la memory size. Ti-a dat teapa maxima "programatorul". Quote
ByTz0o Posted August 13, 2014 Posted August 13, 2014 Are dreptate Olandezu, eu n-am gasit GTX 660 cu 4GB VRAM. Exista cu 3GB VRAM, dar nu cu 4GB :) Quote
Evander Posted August 13, 2014 Posted August 13, 2014 Calculatorul e beton man, dar de 4200 ron imi iau 8 dacii la 500 ron una si imi mai raman bani si de vreo 20 shaorme. Quote
BadeaIonut Posted August 13, 2014 Author Posted August 13, 2014 (edited) Spune ce scrie la memory size. Ti-a dat teapa maxima "programatorul". Am vorbit cu el, a zis ca am de 2 gb, eu am inteles 4 gb :)). Octa-Core a zis taica-miu...dar ma rog e quad core. Nu e nicio teapa, m-am lamurit. Edited August 13, 2014 by AnTrAcItOn Quote
ByTz0o Posted August 13, 2014 Posted August 13, 2014 Teapa nu ti-ai luat, stai linistit, dar mergea un i5 + GTX 770 / R9 280X, cu mult peste i7 4970k + GTX 660. Quote
DinuDragos Posted August 13, 2014 Posted August 13, 2014 Am vorbit cu el, a zis ca am de 2 gb, eu am inteles 4 gb :)). Octa-Core a zis taica-miu...dar ma rog e quad core. Nu e nicio teapa, m-am lamurit. Ce inseamna sa auzi in dungi. Deci chiar n-ai stiut ce ai in carcasa, macar sunt multunit ca am reusit sa te fac sa stii ce piese ai pus acolo. Apropo, lasa fanboy-ismele, nu doar ca e de prost gust, dar s-ar putea sa dai de un fanboy amd care se ia de toate neamurile tale pentru brandul favorit (cunosc din astia). Eu merg intotdeauna pe raportul calitate-pret. De ce naiba sa dau sa zicem 1000 pe o placa nvidia cand cu 900 iau una de la amd si o bate la orice ora. Sau, de ce sa dau 300 pe un ssd samsung cu 3 ani garantie cand la banii astia pot lua unul de la intel cu 5 ani garantie si aceleasi performante. Exemplele pot continua. Quote
BadeaIonut Posted August 13, 2014 Author Posted August 13, 2014 (edited) Ce inseamna sa auzi in dungi. Deci chiar n-ai stiut ce ai in carcasa, macar sunt multunit ca am reusit sa te fac sa stii ce piese ai pus acolo. Apropo, lasa fanboy-ismele, nu doar ca e de prost gust, dar s-ar putea sa dai de un fanboy amd care se ia de toate neamurile tale pentru brandul favorit (cunosc din astia). Eu merg intotdeauna pe raportul calitate-pret. De ce naiba sa dau sa zicem 1000 pe o placa nvidia cand cu 900 iau una de la amd si o bate la orice ora. Sau, de ce sa dau 300 pe un ssd samsung cu 3 ani garantie cand la banii astia pot lua unul de la intel cu 5 ani garantie si aceleasi performante. Exemplele pot continua. S-a facut un test, amd e aproape la fel de buna ca intel 7, daca te uiti la frame-rate o sa vezi ca in unele locuri bate mai mult intel. Cum ai zis calitate-pret :). eu am 4790k...e mai bun decat intel 7 din video. Cred ca tu auzi in dungi, fara suparare, se vede clar in video. Placa video la fel, nVIDIA bate. Te rog sa te uiti cu atentie in video's. Edited August 13, 2014 by AnTrAcItOn Quote
alesu Posted August 13, 2014 Posted August 13, 2014 (edited) Vesnicul nvidia vs amd si intel vs amd. Mereu vor exista tabere. N-are rost sa va certati pe care componente sunt mai bune sau nu. Mereu vor varia intre ele, oricum e o mafie mare acolo sus, intre corporatiile astea. Cat timp noi ne certam care e mai buna, ei se sterg cu banii la cur. Edited August 13, 2014 by AIMRasta Quote
DinuDragos Posted August 13, 2014 Posted August 13, 2014 Vesnicul nvidia vs amd si intel vs amd. Mereu vor exista tabere. N-are rost sa va certati pe care componente sunt mai bune sau nu. Mereu vor varia intre ele, oricum e o mafie mare acolo sus, intre corporatiile astea. Cat timp noi ne certam care e mai buna, ei se sterg cu banii la cur. Purul adevar... Quote
ByTz0o Posted August 13, 2014 Posted August 13, 2014 Mereu amd o sa bata nvidia in jocurile optimizate pe amd, iar nvidia mereu o sa bata amd-ul in jocurile optimizate pe nvidia. :mellow: :mellow: Quote
Recommended Posts