VirussTG Posted August 10, 2014 Posted August 10, 2014 - VIATA REALA: Nume: Cristian Varsta: 16 Ani Biografie(minim 50 de cuvinte): Ma numesc Cristi,am 16 ani,sunt un baiat cu cei 7 ani de acasa,sunt o fire puternica si nu cedez usor.Stiu sa muncesc in echipa foarte bin,sunt o persoana sincera ,cinstita si sociabila.Imi plac persoanele cu care pot sa am o discutie calma.Nu-mi place minciuna,prostia si persoanele care se dau mai importante decat restul lumii.Deobicei ma acomodez repede intr-un grup nou.Imi place sa fiu punctual si corect cu toti cei din jur,pun suflet in tot ceea ce fac.Deobicei cand mi se acorda sanse nu o dau in bara. Domiciliu: Drobeta Turnu Severin Sex [ M / F ]: Male - ONLINE: Nick Sa:Mp: KonaN01 Level(minim 10): Level 10 De cat timp joci Sa:Mp? 4-5 Ani Ai avut vreodata ban pe Sa:Mp(Daca da, spune de ce):Nu. Cat timp te joci Sa:Mp pe zi:In ultima perioada am jucat mai putin l-am lasat pe sleep deoarece a fost vacanta. Ce nick-uri ai avut inainte?:- - PROGRAME: Stii sa folosesti Photoshop?: Da,foarte bine. Stii sa lucrezi in Sony Vegas?:Destul de bine. Te pricepi in HTML?:Prea putin pentru a fi luat in considerare. Ce programe stii sa folosesti?: Navicat,XXAMP,PhotoShop,Sony Vegas,Camtasia si bineinteles PAINT . - CLAN: De unde ai aflat de acest clan?:Ar fi fost imposibil sa nu se afle de acest clan.Este clanul nu Blaja .Este un clan cunoscut atat pe blue cat si pe red. Cu ce crezi ca poti sa contribui in acest clan?:Cu seriozitate,experienta si munca in echipa. De ce doresti sa te alaturi acestui clan?:Mi-as dori foarte mult sa ma alatur deoarece clanul Cross este unul renumit pe comunitatea bugged.Este un clan doar cu membri seriosi si cred ca ma voi adapta. - CONTACT: ID Yahoo! Messenger: eldar_nevergiveup@yahoo.com Skype: cristi99.23 Quote
Recommended Posts