Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Buna seara Bugged! .Richer este prima persoana despre care scriu.

Am stat putin de vorba cu el. Este un om de nota 10.

''Ma numesc Gabriel.Am 14 ani si joc pe server de 1 an.Am trecut clasa a 9a, trecand recent printr-o provocare. Adica Evaluarea Nationala''

''Ti s-a parut dificila?''

''Nu. Ma asteptam sa fie mai greu.Sunt un baiat sufletist si cu simtul umorului''

Cam atat stiu momentan despre Gabriel. Sunt incantata ca l-am cunoscut. 

Nu uitati! Cand te joci nu conteaza doar sa dai rob sau sa muncesti pana te plictisesti. Este important si sa cunosti oameni noi , cu diferite caractere. Ii multumesc mult pentru informatii. 

post-33331-0-45828500-1407787184_thumb.jpg

post-33331-0-15913100-1407788278_thumb.jpg

Edited by Diana21.666
  • Upvote 3
Posted

Astazi m-am intalnit cu 2 persoane dragute.

A: ''Am 17 ani si sunt din judetul Mures. Imi place sa ies pe afara si sa ma joc SA:MP. Am level 7 si 100 ore jucate.''

V:''Am 15 ani si sunt din judetul Arges. Ma numesc Casian. Imi place sa ma joc SA:MP si fotbal. Am level 22 si 375 ore jucate.''

post-33331-0-93418200-1407789215_thumb.jpg

Posted

Astazi m-am intalnit cu 2 persoane dragute.

A: ''Am 17 ani si sunt din judetul Mures. Imi place sa ies pe afara si sa ma joc SA:MP. Am level 7 si 100 ore jucate.''

V:''Am 15 ani si sunt din judetul Arges. Ma numesc Casian. Imi place sa ma joc SA:MP si fotbal. Am level 22 si 375 ore jucate.''

Poti sa-ti incepi jurnalul personal scriind despre toate fleacurile de pe server, nu vad necesitatea topicului.

Posted

E frumos topicul că sunt şi eu în el xD.

Continuă să faci ce-ţi place.

Poate mai intru si eu pe blue sa fac si eu poze cu voi, POATE. 

Acum sunt pe red in news reporter si nu stiu daca o sa ma mai apuc de blue catva timp.

On: @@Diana21.666, cam pe la ce ora faceti poze de genul asta, vin si eu, chiar daca intr-un fel nu mai joc pe blue.

Posted

Poate mai intru si eu pe blue sa fac si eu poze cu voi, POATE. 

Acum sunt pe red in news reporter si nu stiu daca o sa ma mai apuc de blue catva timp.

On: @@Diana21.666, cam pe la ce ora faceti poze de genul asta, vin si eu, chiar daca intr-un fel nu mai joc pe blue.

Nu este o ora anume :)

Poti sa-ti incepi jurnalul personal scriind despre toate fleacurile de pe server, nu vad necesitatea topicului.

Daca nu iti place nu te uita. Si atata timp cat sunt cateva comentarii pozitive n-am de ce sa ma las;