Vlad Gribincea Posted August 12, 2014 Posted August 12, 2014 (edited) Unde preferi sa mergi,la MUNTE, sau la MARE? Edited August 12, 2014 by HackedVlad_MD Quote
TrefLaa Posted August 28, 2014 Posted August 28, 2014 La munte. Imi place natura și aerul curat, dar și marea este o opțiune. Quote
G3oo Posted August 29, 2014 Posted August 29, 2014 Imi plac amandoua dar parca mai mult muntele pentru ca la munt e aer curat,te distrezi,faci foc,asculti muzica pe cand la mare nu poti baga muzica sau sa te distrezi la un gratar pentru ca nu ai unde . Quote
Loki Posted September 2, 2014 Posted September 2, 2014 Desi locuiesc in Brasov, tot pe munte e mai frumos. Quote
PhunkB Posted September 2, 2014 Posted September 2, 2014 In fiecare an merg si la munte, si la mare. Problema este ca de fiecare data la munte mi se face rau de la serpentine. La munte ai ce vedea, ce vizita.. La mare vezi doar litoralul si o gramada de bunaciuni. Dar e frumos in ambele locuri. Eu prefer la mare, deoarece la munte patesc ce patesc. Quote
Recommended Posts