Asakura Posted December 23, 2014 Posted December 23, 2014 Eu nu stau sa ma cert cu tine, in schimb atat am de zis unde sunt dovezile la cele spuse de tine mai sus.? Quote
Krytos Robert Posted December 23, 2014 Posted December 23, 2014 Pe chat clan :)) Am si martori . Quote
Ponel Posted December 23, 2014 Posted December 23, 2014 Robert, sper sa fie o invatatura de minte, puteai sa ii faci un screenshot si dupa sa te plangi, nu sa injuri inapoi, de cand mi-am luat ban din 3/3 warns m-am linistit si daca incepe cineva ma injura ii fac post si gata... Quote
Krytos Robert Posted December 23, 2014 Posted December 23, 2014 Deci: Eu as vrea sa ma renatorc in clan , propun sa se voteze cine vrea sa ma intorc si cn nu vrea si daca ies mai multe sa intru intru daca nu nu ok ? Dar sa se anunte toti membri clanului fiind ca nu toti acu cont pe forum. Quote
Ponel Posted December 23, 2014 Posted December 23, 2014 (edited) Eu sunt PRO Sa vedem ce zic ceilalti Edited December 23, 2014 by Valy8000 Quote
Asakura Posted December 23, 2014 Posted December 23, 2014 (edited) Eu nu zic nici PRO nici CONTRA. Voi vb cu CatyX sa vad daca vrea sa te primeasca sau nu. O sa revin cu un raspuns aici. "EDIT" Am vb cu CatyX si nu mai esti primit in clan pentru ca injuriile tale au fost adresate la adresa lui Creata ca tu ai primit "Fail rob" si Creata incepuse ""))"" pentru asa ceva incepi sa o injurii? Asa ca nu mai zi ca aveai martori, ca te injurase si ea, etc ca o cunosc destul de bine pe Creata si nui sta ei in caracter sa se coboare la mintea ta sa incepe sa te injure sau sa-ti plateasca cu aceeasi moneda. Edited December 23, 2014 by Asakura Quote
Krytos Robert Posted December 23, 2014 Posted December 23, 2014 Eu nu zic nici PRO nici CONTRA. Voi vb cu CatyX sa vad daca vrea sa te primeasca sau nu. O sa revin cu un raspuns aici. "EDIT" Am vb cu CatyX si nu mai esti primit in clan pentru ca injuriile tale au fost adresate la adresa lui Creata ca tu ai primit "Fail rob" si Creata incepuse ""))"" pentru asa ceva incepi sa o injurii? Asa ca nu mai zi ca aveai martori, ca te injurase si ea, etc ca o cunosc destul de bine pe Creata si nui sta ei in caracter sa se coboare la mintea ta sa incepe sa te injure sau sa-ti plateasca cu aceeasi moneda. :D :lol: :lol: :lol: :lol: Sa mori tu ca asa a fost ? Quote
Asakura Posted December 23, 2014 Posted December 23, 2014 :D :lol: :lol: :lol: :lol: Sa mori tu ca asa a fost ? Din momentu asta ti-ai pierdut toate sansele de a mai intra in [FTW]. Goodbye !!! Quote
Krytos Robert Posted December 23, 2014 Posted December 23, 2014 (edited) Putin imi pasa :P :P din moment ce sunt asa de multi distrusi in clan :P Edited December 23, 2014 by Krytos_Robert Quote
Asakura Posted December 24, 2014 Posted December 24, 2014 Putin imi pasa :P :P din moment ce sunt asa de multi distrusi in clan :P Daca sunt asa de multi distrusi in clan de ce te tot milogesti de noi sa te primim inapoi? Mai usor cu jignirile ca si forumu are un regulament si nu cred ca-ti va placea sa ramai fara cont. Quote
Krytos Robert Posted December 24, 2014 Posted December 24, 2014 Pai nu stiam ca are asa multi dar acum descopar dar, tot mai vr in clan :lol: :lol: Quote
TheWhiteKnife Posted December 26, 2014 Posted December 26, 2014 Stai pe tușă . Ai intrat ai văzut că suntem "distruși" la ce mai vrei să intri ? Uitete prima dată la tine, și după să vorbești. Quote
Krytos Robert Posted December 26, 2014 Posted December 26, 2014 Prietene nu ma refeream la toti , ma refeream doar la 2 - 3 dintre ei asa ca, stai in banca ta. ;) ;) Quote
Asakura Posted December 26, 2014 Posted December 26, 2014 Prietene nu ma refeream la toti , ma refeream doar la 2 - 3 dintre ei asa ca, stai in banca ta. ;) ;) Mai usor cu tupeu si aroganta asta, iti zic pentru ultima data. Daca ai fi citit regulamentu forumului ai fi vazut ca este mult mai aspru decat cel de pe server. REPET: iti zic pentru ultima data. Quote
Krytos Robert Posted December 26, 2014 Posted December 26, 2014 Bine <_< , va las acolo ... Si sa stiti ca aveti o problema ca pierdeti din membri valorosi si nu ma refer la mine , eu nu ma consider valoros. Si Asakura nu sunt arogant , daca eu sunt prietenos si el e asa frustrat nu inseamna ca sunt arogant , nu am de ce sa fiu arogant . Pacat ca erau niste membri super de treaba dar au plecat aproape toti cei de treaba. Da... va las sa va bucurati ca m-ati dat afara. Quote
Krytos Robert Posted December 27, 2014 Posted December 27, 2014 Unde erau aia care nu fac DM ... http://imgur.com/a/gDGVW Quote
Asakura Posted December 27, 2014 Posted December 27, 2014 Bine <_< , va las acolo ... Si sa stiti ca aveti o problema ca pierdeti din membri valorosi si nu ma refer la mine , eu nu ma consider valoros. Si Asakura nu sunt arogant , daca eu sunt prietenos si el e asa frustrat nu inseamna ca sunt arogant , nu am de ce sa fiu arogant . Pacat ca erau niste membri super de treaba dar au plecat aproape toti cei de treaba. Da... va las sa va bucurati ca m-ati dat afara. 1: Cand o persoana se crede pe el insusi valoros atunci da dovada de imaturitate. 2: Lasai pe cei din juru tau sa te considere valoros prin faptele si comportamentu tau, daca ajungi sa te lauzi pe tine insusi inseamna ca nu esti departe de unu plin de aroganta si nesimntire. Unde erau aia care nu fac DM ... http://imgur.com/a/gDGVW 1: In privinta DM-ului Veres nu va mai face parte din clan stai lin ca imd ce voi fi ON va fi dat afara din clan. Quote
Krytos Robert Posted December 27, 2014 Posted December 27, 2014 1: Cand o persoana se crede pe el insusi valoros atunci da dovada de imaturitate. 2: Lasai pe cei din juru tau sa te considere valoros prin faptele si comportamentu tau, daca ajungi sa te lauzi pe tine insusi inseamna ca nu esti departe de unu plin de aroganta si nesimntire. Domaneee ce zic eu si ce intelege el... Eu spuneam ca nu ma consider VALOROS . Si sa sti ca ar trebui sa citesti de 3 ori si apoi sa faci tu comentari la adresa mea. Cand eu zic ca nu sunt valoros vine el si zice ”Cand o persoana se crede pe el insusi valoros atunci da dovada de imaturitate. 2: Lasai pe cei din juru tau sa te considere valoros prin faptele si comportamentu tau, daca ajungi sa te lauzi pe tine insusi inseamna ca nu esti departe de unu plin de aroganta si nesimntire.” Da tu ce ai ma cu mn ? Quote
Ponel Posted December 30, 2014 Posted December 30, 2014 Krytos, nu mai fi asa arogant, ti-a zis frumos ca nu mai poti intra in clan, de ce tot contiuni ? tot postezi aici de parca te-ar fi dat afara dintr-o factiune cu 1000 FP.... Quote
Ponel Posted January 2, 2015 Posted January 2, 2015 Asakura, o intrebare, am vazut ca multi sub scrisul lor apare o imagine care si-au pus-o ei, am vazut ca ai si tu, cum imi pun si eu ca nu stiu :| Quote
Asakura Posted January 2, 2015 Posted January 2, 2015 Asakura, o intrebare, am vazut ca multi sub scrisul lor apare o imagine care si-au pus-o ei, am vazut ca ai si tu, cum imi pun si eu ca nu stiu :| Ti-am facut un mic tutorial video, sper sa intelegi despre ce este vb si cum poti adauga o semnatura pe contu tau forum. I-ti poti lua orice poza care doresti tu de pe google, nu neaparat cea din filmu meu, de poza aia m-am folosit sa-ti fac filmu ca sa-ti dai seama cum iti poti adauga o semnatura. LINK: https://www.youtube.com/watch?v=dtIdMrQcefU&feature=youtu.be 1 Quote
Recommended Posts