Jump to content

[FTW] - For The Win.- Discutii generale / Discussions

Recommended Posts

Posted (edited)

Doresc sa zic ceva celor care se plang ca nu sunt acceptati deloc intr-o factiune

In primul rand cum ati vrea sa fiti acceptati daca voi injurati faceti DM sau altceva pe cei din factiuni si sunteti bagati dupa pe BL.

Exemplu: Numele tău ( din joc ) : aMz

Rank-ul tau: 2.
Numele jucătorului reclamat : MihaiAlex93.
Nivelul jucătorului reclamat : 30.

Link catre panel cu profilul lui: http://bluepanel.bug...ile/MihaiAlex93
Motivul : Imi zice cuvinte de mama.
Dovadă(poze/film): 
http://imgur.com/qFFTKXs

Cei asta frate ? si te plangeai in game ca nu esti acceptat deloc.

Asa ca incercati sa deveniti mai civilizati.

In al doilea rand nu mai dati COPY-PASTE ca liderii mai se uita si in alte aplicatii de-ale voastre, si se observa diferenta, incercati sa le faceti cat de cat lungi dar si de calitate buna.

Atat am avut de zis.

O seara placuta!

Edited by Valy8000
  • Upvote 2
Posted

un mic video cu efectele mele, fum, felul cum sare iarba, tinta mica, artificii, mod infernus HD, faruri albastre si mod NRG-900.

Posted (edited)

Scuzati-mi inactivitatea, se pare ca am probleme cu hardware-ul, vineri sau mai târziu revin deoarece trebuie PC-ul trimis la Bucuresti.

Edited by Valy8000
Posted

Stie cineva cum are dr0y nick pe forum..? Am cautat si nu il gasesc.

>>DeadshoT[FTW]<<

De ce nu il întrebi in joc?
Posted (edited)

Dragi CO-lideri,cand dati CW aduceti-va aminte sa il mai si scoateti. Exemplu : V@li ai dat CW lui RaZvY77 in data de 01.03.2015. Suntem in 20.03.2015 si inca nu i-ai scos CW,care in mod normal trebuie scos dupa 7 zile !

Si inca ceva... daca dati un CW nu uitati sa postati pe forum la rubrica Sanctiuni  dupa modelul prezentat acolo...

Edited by smiley.flo
Posted (edited)

Tu cum ai vrea sa ii scot cw cand pc-ul ii la reparat, ii puteti scoate voi.

Edited by Valy8000
Posted

Bun, de acum revenim la veche metoda. Cand se da un CW, postati acolo numele celui sanctionat, motivul si data cand expira CW.

lPUT9pu.jpg

• 2 weeks later...
Posted

Nu se vede. A fost concurs pt rank 6 si au fost doar 2 cereri depuse. Drept urmare nu vreau sa mai aud in joc chestii de genul: "vreau rank 6, cum il obtin?"

Posted

Cata, cand esti in joc sa ii dai afara pe astia 3 "muschetari" ca nu creca au invatat la scoala sa citeasca.

uN0adCg.jpg