Asakura Posted November 6, 2014 Posted November 6, 2014 Ti-am facut eu un mic film sa vezi cum poti sa-ti vezi zilele de cand esti in clan: https://www.youtube.com/watch?v=qILr5CUCCvM&feature=youtu.be Iar acesta este sistemu rank-up: http://forum.bugged.ro/topic/94787-ftw-for-the-win-sistem-rank-up/ Quote
Panyk Posted November 7, 2014 Posted November 7, 2014 Salut . Cum pot sa vad cate zile am in clan ? La /clan -> members nu imi apare numele meu ... Cine ma poate ajuta si pe mine ? Daca faci parte din [FTW] nu are cum sa nu iti apara numele :). Am observat ca ai intrebat care e ownerul server-ului. Este Shad0w. :) Quote
Fabian Paven Posted November 11, 2014 Posted November 11, 2014 M-am gresit . Vroiam sa zic ownerul clanului . Si ownerii serverului stiu ca sunt Shad0w si Tibi Quote
Mehusion Posted December 13, 2014 Posted December 13, 2014 Salut lume ! Eu sunt un nou membru , care este de incredere si civilizat. Ma cheama Mehusion Kitzuga, nu sunt roman, si am 23 de ani . Quote
Asakura Posted December 14, 2014 Posted December 14, 2014 Salut lume ! Eu sunt un nou membru , care este de incredere si civilizat. Ma cheama Mehusion Kitzuga, nu sunt roman, si am 23 de ani . Zici ca nu esti roman? :D Sa te cred? :) la cat de bine vb romaneste? :) Te cred ca vrei sa acumulezi cele 10 posturi pentru a putea creea un topic pe forum dar vino si tu cu vb serioase :D Quote
Ponel Posted December 17, 2014 Posted December 17, 2014 (edited) Zici ca nu esti roman? :D Sa te cred? :) la cat de bine vb romaneste? :) Te cred ca vrei sa acumulezi cele 10 posturi pentru a putea creea un topic pe forum dar vino si tu cu vb serioase :D A avut si el chef de umpic de caterinca =]], era clar ca e roman, la ce nume de japonez si-a pus :DD Edited December 17, 2014 by Valy8000 Quote
Gepetto.Capone Posted December 19, 2014 Posted December 19, 2014 Băieți , o să fiu inactiv 2 zile , mă duc să ucid porcu. Baftă , aveți grijă de voi. Quote
CrEaP Posted December 19, 2014 Posted December 19, 2014 maa , nu mai vorbeste urat =)) http://www.youtube.com/watch?v=coSVAyxU_gA smecher video-ul, Maaaaaaaaaaaa nu fura banii :)))))))))))))) Quote
GEODOX 47 Posted December 19, 2014 Posted December 19, 2014 Se va adauga iar /getgift de craciun ?? Tot aud pe uni ca zic asta. Quote
Krytos Robert Posted December 19, 2014 Posted December 19, 2014 Vand PCJ cu 11-12 zile si 400km -450. Rpd oferte ca o omor :) Quote
Asakura Posted December 20, 2014 Posted December 20, 2014 Ce ziceti de cererea asta al lui http://forum.bugged.ro/topic/94776-ftw-for-the-win-inactivitate/page-2 La voi anu cate luni are? La mine are 12, se pare ca la altii are 21 luni ANU =)) Quote
TheWhiteKnife Posted December 20, 2014 Posted December 20, 2014 El le-a pus luna data si anul , cred. 1 Quote
Krytos Robert Posted December 22, 2014 Posted December 22, 2014 Gts cu ce drept ma dai tu afara din clan? Quote
Asakura Posted December 22, 2014 Posted December 22, 2014 Gts cu ce drept ma dai tu afara din clan? O sa-ti dau eu raspunsu in locu lui. Daca tu ai glume cu prietenii tai legat de ""sloboz, etc"" sa fi sanatos, aici noi nu acceptam asa ceva tinand cont ca tu ai injurato pe Creata fara nici un motiv, doar ca erai tu nervos si nu aveai pe cine sa te razbuni. Pana la urma Creata ce este? Bataia ta de joc? Pentru ce ai facut tu nici 1 clan war nu se da. Pentru injuriile de genu ala se da direct unvite tinand cont ca la tine aia a fost nesimntire cat inca 10 SA:MP-uri unu peste altu. Alea nu au fost niste simple injurii, alea au fost injurii si nesimntire cat casa amestecate una cu alta ce rezulta un comportament tare urat pentru care ai primit unvite. Daca eram in locu lui Creata iti faceam si post ca pentru injurii de genu ala nu se mai tine cont ca au fost pe clan-chat. Quote
Krytos Robert Posted December 22, 2014 Posted December 22, 2014 O sa-ti dau eu raspunsu in locu lui. Daca tu ai glume cu prietenii tai legat de ""sloboz, etc"" sa fi sanatos, aici noi nu acceptam asa ceva tinand cont ca tu ai injurato pe Creata fara nici un motiv, doar ca erai tu nervos si nu aveai pe cine sa te razbuni. Pana la urma Creata ce este? Bataia ta de joc? Pentru ce ai facut tu nici 1 clan war nu se da. Pentru injuriile de genu ala se da direct unvite tinand cont ca la tine aia a fost nesimntire cat inca 10 SA:MP-uri unu peste altu. Alea nu au fost niste simple injurii, alea au fost injurii si nesimntire cat casa amestecate una cu alta ce rezulta un comportament tare urat pentru care ai primit unvite. Daca eram in locu lui Creata iti faceam si post ca pentru injurii de genu ala nu se mai tine cont ca au fost pe clan-chat. Prietene nu am injurat-o fara nici un motiv , ia zicea ca mama e curva si ca se pisa pe mn da! Asta ti se pare fara motiv ? Eu spre deosebire de ia sunt activ in fiecare zi cel putin 6 ore si sunt prieten cu 80% din membri clanului si nu injur cand mi se scoala mie da!? Asa ca veziti de treaba ca nu ai fostu tu in locu meu . Daca te injura de mama si mai erai si nervos ce ii ziceai ? Eu de felu meu nu prea injur chiar daca sunt injurat nu ripostez ca prostu dar atunci eram foarte nervos. Sa isi vada de treaba ei da, daca o mananca ce sa ii fac ? Quote
Recommended Posts