Jump to content

[FTW] - For The Win.- Discutii generale / Discussions

Recommended Posts

Posted

Nu are rost sa se faca sedinte, pierdere de timp, daca are ceva catyx sa ne zica ceva importante ne zice direct.

Posted

Propun sa se faca si sedinte. :)

Nu vad rostu acestei sedinte. Nu suntem factiune sau ca alte clanuri. Alte clanuri fac sedinta pentru a lua materials si salarii. Pentru asta sunt sedintele in alte clanuri.

Cum noi nu va cerem materials pentru rank-up asa canu vad de ce am face sedinte. Nu mi se pare corect ca voi sa alergati sa faceti 50.000 - 100.000 mats si pe el sa luati un salariu maxim de 300.000 - 400.000 in functie de rank cand pe el puteti sa luati minim 3.000.000.

REPET: nu vad rostu sedintei.

Posted (edited)

Uni fac asemenea sedinte pentru mats ca sa scoate ei profit, nu stiu cum de nu scrie mare cand intri intr-un clan,"materials pentru salarii nu se dau, daca liderul clanului cere materails faceti poza si facetii reclamate pe panel", asa ar fi mai putine tepe

Edit: ori cum nu o sa puna, ii doare fix (sa nu zic unde, e forum totusi), de noi, mai fac unele atenti doar ca sa nu piarda din playeri, ori cum nu mai are mult 4 saptamani si incepe sa se clatine, sunt multi copiii de 7-8 ani care se izbesc in tine iar staff-ul e plin de oameni indiferenti sau care le pasa ca au admin si nu vor sa il piarda, in factiuni se intra numa pe pile acum si as putea sa fac o lista de cateva pagini pe tema asta

Edited by Valy8000
Posted (edited)

Uni fac asemenea sedinte pentru mats ca sa scoate ei profit, nu stiu cum de nu scrie mare cand intri intr-un clan,"materials pentru salarii nu se dau, daca liderul clanului cere materails faceti poza si facetii reclamate pe panel", asa ar fi mai putine tepe

Edit: ori cum nu o sa puna, ii doare fix (sa nu zic unde, e forum totusi), de noi, mai fac unele atenti doar ca sa nu piarda din playeri, ori cum nu mai are mult 4 saptamani si incepe sa se clatine, sunt multi copiii de 7-8 ani care se izbesc in tine iar staff-ul e plin de oameni indiferenti sau care le pasa ca au admin si nu vor sa il piarda, in factiuni se intra numa pe pile acum si as putea sa fac o lista de cateva pagini pe tema asta

Eu de ce crezi ca m-am lasat de serverul asta? Din cauza stafului care nu ii intereseaza decat lor si prietenilor sa le fie bine si atat.

In rest taie si spanzura cum apuca si pe unde apuca.

Cand jucam pe server eram cautat pe skype ""vrei in LVPD te costa 300.kk fara test"" cum frate sa bagi asa ceva intr-o factiune?

Cand am facut o data lui adminu Radw reclamatie Rayan imd mia dat suspend IP 3 zile si mia sters toate reclamatiile, de ce oare? Acum ganditiva si voi.

Serverul asta mult timp nu va mai tine daca o tine tot in ritmu asta. Multi au putut sa-si cumpere UnBan cu puncte premium pentru Cheats iar lui JheLeW nu a vrut sai dea UnBan cu toate ca baiatu sa oferit sa plateasca. Drept dovada ca nu ii intereseaza de alti playeri decat de prietenii lor.

Edited by Asakura
Posted (edited)

Eu de ce crezi ca m-am lasat de serverul asta? Din cauza stafului care nu ii intereseaza decat lor si prietenilor sa le fie bine si atat.

In rest taie si spanzura cum apuca si pe unde apuca.

Cand jucam pe server eram cautat pe skype ""vrei in LVPD te costa 300.kk fara test"" cum frate sa bagi asa ceva intr-o factiune?

Cand am facut o data lui adminu Radw reclamatie Rayan imd mia dat suspend IP 3 zile si mia sters toate reclamatiile, de ce oare? Acum ganditiva si voi.

Serverul asta mult timp nu va mai tine daca o tine tot in ritmu asta. Multi au putut sa-si cumpere UnBan cu puncte premium pentru Cheats iar lui JheLeW nu a vrut sai dea UnBan cu toate ca baiatu sa oferit sa plateasca. Drept dovada ca nu ii intereseaza de alti playeri decat de prietenii lor.

Am auzit de ce te lasa-si de server, sunt multi care se lasa de server din cauza staff-ului, nu-i nimic ori cum, in romania nu sunt un numar infinit de jucatori samp...

Si eu m-am lasat..., acum cateva saptamani i-am facut post la radw ca mi-a dat jail pentru o poza in care nici macar glontul spre el nu se vede ca vine, si nici spre el nu tin arma, si ce crezi ? am luat jail, cand i-am facut post, rayan zice "ai primit unjail si licenta de arme inapoi, voi discuta cu radw despre acest complain" cand intru, ma trezesc ca licenta tot 10 ore e suspendata, atunci mi-am dat seama ca pe langa ca ii doare undeva de noi, mai si isi bat joc de noi, si se rad de noi ca niste impretinenti si admini si aia sunt bagati pe pile si scapa pe pile...

cat despre chestia cu bagatul in factiuni pe bani, multi sunt lideri pe pile... singurul lider care am sa il respect vreodata este Garnizon care a fost lider la N.G fara pile si ii trata pe toti egali, sunt prieten cu el, o data unu i-a oferit in jur de 100kk sa il bage in factiune(mi-a povestit), l-a refuzat, si asa era deja plictisit avea 1 nrg si 1 infernus asa ca nu prea ii pasa cati bani ii oferea unul, avea de gand sa scoata liderul si sa se lase de bugged, dar pentru ca adminii sunt invindiosi, din cauza ca unu facea dm pe el, i-a facut video, si cand i-a facut post acel admin(lol, adminii sa faca post? da...) i-a pus dovezile, si shad0w a raspuns la acea plangere si a spus "unde ii se vede numele ?, se vede ca trage cu skinul lui dar nu ii se vede numele" dar el ii puse find la sfarsit, nici nu a putut sa raspunda deoarece shad0w i-a scos liderul cu 100FP, ca sa vezi cat de ofticati si post-hunteri sunt unii admini daca nu primesc cea ce vor....

Ma mira ca inca multi intra pe server, nu mai rezista ori cum mult

Edit:Ca sa vezi cat le ia sa nascoceasca ceva sa nu ia razvi lw...

http://bluepanel.bugged.ro/complaint/view/267390

Dovada ca ii doare-n cur de noi http://bluepanel.bugged.ro/complaint/view/271187

Edited by Valy8000
Posted (edited)

Porumbeilor ce bine va sta :D

Poate cand va mai duceti pe munte aveti grija, va duceti 2 veniti 3 =))

sau poate 4 =]]]]]]]]]]]

Edited by Valy8000
Posted

La plimbare cu Ca77a:

http://i.imgur.com/EZGUCjS.png
http://i.imgur.com/CaTAuRR.png
http://i.imgur.com/ulP7Cuo.png
http://i.imgur.com/OtbuBR9.png

Deci inceputul:
Olivika[FTW]: Ca77a
[A]Ca77a: da?
Olivika[FTW]: Un atograf? =]
[A]Ca77a: Nu, nu am pix =]
Olivika[FTW]: Iti dau ru? Am albastru si negru. =]=]
Olivika[FTW]: Mergi la o plimbare?
[A]Ca77a: da ... =]=]

Si sfirsitul:
uxnZrXA.png?1

Posted (edited)

Salutare,sa stiti ca am decis sa parasesc clanul.Am niste probleme care trebuiesc rezolvate in realitate si nu pot juca chiar asa mult.Voi juca rareori putin  cu un var de-al meu.Vreau sa spun ca in acest clan m-am simtit cel mai bine din toate clanurile in care am fost,oricum nu ma veti vedea in alt clan.Trebuie sa spun ca am facut si un gest stupid care nu trebuia sa-l fac (dm aiurea) si imi pare rau.Va urez toate cele bune si sper ca mai pot intra in clan cand voi fi mai activ,dm-ul care l-am facut astazi a fost ceva urat din partea mea.

Edited by crespo
Posted

Bafta, ori cum dm nu trebuie sa iti faci probleme, pe toti i-a mai scapat un glont :))), sa iti rezolvi problemele cat mai repede ;)

Posted

Eu mi-am uitat parola de yahoo, ma ajuta cineva ? :)))))))

Nu mai scrie cu albastru asta :))) Ma uit ca pisica in calendar sa ad ce e acolo :)