Jump to content

Recommended Posts

Posted

Cand intru in orice joc Gta/samp/ NFS si pot casti, tovarasii mei aud de parca ar juca ei(am casti date la minim, microfonul are setarile la maxim) trebuie sa tin micro la gura si sa tip. Ce sa fac? +1 la cel mai bun raspuns.

Posted

Cand intru in orice joc Gta/samp/ NFS si pot casti, tovarasii mei aud de parca ar juca ei(am casti date la minim, microfonul are setarile la maxim) trebuie sa tin micro la gura si sa tip. Ce sa fac? +1 la cel mai bun raspuns.

Spune-mi te rog daca ai placa de sunet realtek.

Posted

Da, relatek, cred...dar sunt sigur ca am relatek, sunt la mare. Dar daca sti , posteaza aici.

Spune-mi te rog daca ai placa de sunet realtek.

Da. Cred..sunt la mare, dar daca sti, lasa mesaj aci, e relatek.

Castile sunt busite la fire...Si microfonu' la fel,daca nu e de la asta,daca vrei ma bag cu TW in PC la tine sa vad ce pot face...

Am spion tastatura, pot sa iti aflu orice parola, deci nu prin TW daca vrei zici aci.

Posted

NoIse Suppression - nu mai paraie microfonul

Acoustic Echo Cancellation - Cand filmezi/ vorbesti skype si ai casti, cei cu care vorbesti nu vor auzi nimic din ce faci tu pe PC ( asculti muzica etc...)

Si celelalte setari pe care le am eu le pui optional. Mie cu aceste setari convorbirile sunt blacute.

Tutorial - Click!

• Upvote 1
Posted

Merci foarte mult, dar nu am avere sa iti dau, iti spunncu sinceritatea mea, ti-as da si un Infernus daca as avea , dar unii oameni ''plang'' daca ar da ceva, e doar un joc, merci mult.

Posted

Merci foarte mult, dar nu am avere sa iti dau, iti spunncu sinceritatea mea, ti-as da si un Infernus daca as avea , dar unii oameni ''plang'' daca ar da ceva, e doar un joc, merci mult.

Cu placere. Eu nu ti-am raspuns la topic pentru nustiu ce rasplata, eu ti-am raspuns deoarece am avut si eu aceeasi problema si nu am vrut sa stai mult timp sa gasesti o solutie cum am facut eu. Deci ai primit raspunsul, se poate da T/C .t/c.  @RayaN @Shad0w @Arthur

Posted

Sunt stricate castile... PUNCT.

Nu trebuie nu stiu ce raspunsuri tehnice.. au cazut pe jos si nu mai merg.

Asa am stricat si eu vreo 10 perechi de casti bune de 70 lei fiecare deci.

Ele au un vocalizator ( partea care fac castile sa functioneze ) iar acela este foarte sensibil. De aceea este invelit in plastic si puful acela de la urechi: ca sa il protejeze.