Cristi599 Posted August 13, 2014 Posted August 13, 2014 (edited) Salut, am revenit cu un pack format din 3 tinte umplute cu valoare. Tintele v1 si v2 sunt facute in totalitate de mine, v3 am facut-o dupa modelul tintei lui tratec. v1: Download hud.txd: http://ge.tt/6XcnV5r1/v/0 v2: Download hud.txd: http://ge.tt/4JhVV5r1/v/0 v3: Download hud.txd: http://ge.tt/2KLrU5r1/v/0 Tutorial instalare: Downloadaţi 'hud.txd' şi bagati-l in 'models' din folderul principal GTA (inlocuiti-l cu cel deja existent). Toate sunt facute de mine în PhotoShop. Aştept hateri. Edited August 13, 2014 by sLam. 2
Load.AIM Posted August 13, 2014 Posted August 13, 2014 Tot a lui Justinian e mai buna, dar ai +1 de la mine.
Savage Benqletz Posted August 13, 2014 Posted August 13, 2014 Nu-s țintele tale? Eu nu vreau sa fiu hater. Le-am vazut si am tacut. Cea Aqua este plagiata 100%, daca nu de la mine, sigur de la Alexander sau altcineva. Doar ai dat resize. Cea mov, te da de gol ca ai recolorato , probabil nu sti sa folosesti brush-ul. Si cea verde dupa forma este facuta pe Kartell. Repet poate ma insel dar te dau de gol ca le-ai recolorat si ai dat un resize. Nu cred ca sunt facute 100% de tine. Layzz, nu sunt tintele mele, probabil doar aia Aqua, eu nu recolorez asa de prost, si stiu sa fac un cerc.
Raulinkov Posted August 13, 2014 Posted August 13, 2014 (edited) Eu nu vreau sa fiu hater. Le-am vazut si am tacut. Cea Aqua este plagiata 100%, daca nu de la mine, sigur de la Alexander sau altcineva. Doar ai dat resize. Cea mov, te da de gol ca ai recolorato , probabil nu sti sa folosesti brush-ul. Si cea verde dupa forma este facuta pe Kartell. Repet poate ma insel dar te dau de gol ca le-ai recolorat si ai dat un resize. Nu cred ca sunt facute 100% de tine. Layzz, nu sunt tintele mele, probabil doar aia Aqua, eu nu recolorez asa de prost, si stiu sa fac un cerc. Ai dreptate, nu sunt facute de el in totalitate. Cea verde e de pe siteu' ala de tinte doar ca a modificat la ea niste chestii minore iar celelalte tot asa resize,recolor. Un singur cuvant am de spus, SMEN. Edited August 13, 2014 by FlameAlive
TeoHD Posted August 13, 2014 Posted August 13, 2014 Aia verde este destul de interesanta, dar o tin pe a mea, e mult mai buna. Felicitari oricum!
Cristi599 Posted August 13, 2014 Author Posted August 13, 2014 (edited) Eu nu vreau sa fiu hater. Le-am vazut si am tacut. Cea Aqua este plagiata 100%, daca nu de la mine, sigur de la Alexander sau altcineva. Doar ai dat resize. Cea mov, te da de gol ca ai recolorato , probabil nu sti sa folosesti brush-ul. Si cea verde dupa forma este facuta pe Kartell. Repet poate ma insel dar te dau de gol ca le-ai recolorat si ai dat un resize. Nu cred ca sunt facute 100% de tine. Layzz, nu sunt tintele mele, probabil doar aia Aqua, eu nu recolorez asa de prost, si stiu sa fac un cerc. Dude, usor. Sunt ale mele. Eram sigur ca vor spune unii ca v1 este a lui alexander. Dacă te uiti bine eu nu am facut-o atât de bine ( se poate vedea ca nu este un cerc perfect). V2 - vreau sa vad cum ca s-ar fi postat. La v3 am zis ca am luat-o de la modelul tintei lui tratec si am redimensionat-o. Ai dreptate, nu sunt facute de el in totalitate. Cea verde e de pe siteu' ala de tinte doar ca a modificat la ea niste chestii minore iar celelalte tot asa resize,recolor. Un singur cuvant am de spus, SMEN. citeste mai sus. Aia verde este destul de interesanta, dar o tin pe a mea, e mult mai buna. Felicitari oricum! Multumesc. Edited August 13, 2014 by sLam.
Savage Benqletz Posted August 13, 2014 Posted August 13, 2014 Eu am spus ca nu sunt sigur, si eu primeam mesaje la tintele mele de genul asta. Doar toate tintele mele chiar sunt facute de mine. E ok daca sunt facute de tine bravo, daca le-ai plagiat .. e problema ta. Bafta.
.Fireside. Posted August 14, 2014 Posted August 14, 2014 (edited) Eu nu vreau sa fiu hater. Le-am vazut si am tacut. Cea Aqua este plagiata 100%, daca nu de la mine, sigur de la Alexander sau altcineva. Doar ai dat resize. Cea mov, te da de gol ca ai recolorato , probabil nu sti sa folosesti brush-ul. Si cea verde dupa forma este facuta pe Kartell. Repet poate ma insel dar te dau de gol ca le-ai recolorat si ai dat un resize. Nu cred ca sunt facute 100% de tine. Layzz, nu sunt tintele mele, probabil doar aia Aqua, eu nu recolorez asa de prost, si stiu sa fac un cerc. E clar ca nu-s ale lui dupa romanul tau. Edited August 14, 2014 by .FiRESiDE.
Sapilif Posted August 15, 2014 Posted August 15, 2014 Tintele sunt ok. De la cine sunt procurate nu ma mai pricep...
Recommended Posts