Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Avatare:HDZtxyF.pngaadb9xL.png0djNuWe.pngXYb8qiC.pngGEQKpHN.pngLlgTUg0.pngoXXsjcg.pngiHo9f0U.pngeA9PGB3.pngBdont4j.pngxtPsaU7.png5Dz4wY5.pnglwoleug.png7rgiAYF.pngKbbTr5E.gifoLPjFY9.pnget5RgrF.png

Semnaturi/Logo-uri/Bannere:

qQV9aF3.png0ZqWCnB.pngz5TUHV1.pngqI7b44e.png

gAbg6KP.png

Astept sfaturi si pareri!

Edited by Viruss aka KonaN01
  • Upvote 1
Posted

Nu sunt eu in stare să dau un sfat încă dar părerea mea e că sunt foarte frumoase  :D

P.S : Ai putea sa-mi spui cum se numeste fontul mic " +bugged+ " ?

Posted (edited)

Nu sunt eu in stare să dau un sfat încă dar părerea mea e că sunt foarte frumoase   :D

P.S : Ai putea sa-mi spui cum se numeste fontul mic " +bugged+ " ?

Visitor

http://www.dafont.com/visitor.font Merge foarte bine in general pe textele mici.

Edited by Viruss aka KonaN01
Posted

Imi place ca nu faci ca toti, creatii numai cu glow, mai ai si ceva Sharp pe acolo :)) Sunt cat de cat ok lucrarile, mai lucreaza la texte, efecte mai vintage pe cele cu styling(un sfat prietenesc).

Posted

Imi place ca nu faci ca toti, creatii numai cu glow, mai ai si ceva Sharp pe acolo :)) Sunt cat de cat ok lucrarile, mai lucreaza la texte, efecte mai vintage pe cele cu styling(un sfat prietenesc).

Multumesc :D

• 2 weeks later...
  • 1 year later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp