Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut! Am si eu o problema. Eram pe SA:MP si un tip mi-a trimis mesaj ca daca vreau sa facem 100kk pe zi. I-am dat add pe skype si mi-a zis ca are puncte premium si ca imi pune hidden pe masina si dupa sa o vindem si scoatem profit. Dar,din pacate nu a fost asa. Mi-a dat teapa. Si eu l-am intrebat la inceput: "Ce garantie am eu ca tu nu imi dai teapa?" si el a spus "Pai imi faci reclamatie pe forum". Eu i-am dat un Stratum ca sa puna hidden pe el si dupa mi-a inchis apelul pe skype,mi-a dat eject din masina si a plecat. Va rog sa luati masuri si sa ma ajutati. Va multumesc. Aici am cateva poze.post-31983-0-59582100-1408144054_thumb.png  QK19dF.png  cJToDV.png  SHLkUr.png2VkQlw.png 5p9Yqq.png YyuBr6.pngUhfF6c.png

Posted

Salut! Am si eu o problema. Eram pe SA:MP si un tip mi-a trimis mesaj ca daca vreau sa facem 100kk pe zi. I-am dat add pe skype si mi-a zis ca are puncte premium si ca imi pune hidden pe masina si dupa sa o vindem si scoatem profit. Dar,din pacate nu a fost asa. Mi-a dat teapa. Si eu l-am intrebat la inceput: "Ce garantie am eu ca tu nu imi dai teapa?" si el a spus "Pai imi faci reclamatie pe forum". Eu i-am dat un Stratum ca sa puna hidden pe el si dupa mi-a inchis apelul pe skype,mi-a dat eject din masina si a plecat. Va rog sa luati masuri si sa ma ajutati. Va multumesc. Aici am cateva poze.attachicon.gifteapa.png  QK19dF.png  cJToDV.png  SHLkUr.png2VkQlw.png 5p9Yqq.png YyuBr6.pngUhfF6c.png

1.Deschide un ticket pe panel!

2.Sunteti prosti ca ii credeti, e greu sa munciti?

3.Nu cred ca vei primi nimic inapoi.

4.S@L P@ !

Posted

4.S@L P@ !

Posted

4.S@L P@ !

Este mai usor sa critici si / sau sa razi de prostia pe care o face altcineva. Era destul sa i se explice ca poate deschide un ticket dar nu are sanse mari de a recupera ceva. Poate si el a vrut sa faca un ban mai repede sa detina ceva ce noi avem de ceva vreme pe acest server. Urat sa vezi ca pentru un joc uni se mananca intre ei si dau tepe.

@SayKer, daca nu rezolvi nimic dupa ce deschizi un ticket iti dau eu un Stratum si sa iti fie invatatura de minte sa nu mai ai incredere chiar in orice player. Incearca sa faci ceva prin munca pentru ca este mai sigur. Playeri ce profita de naivitatea altora merita ban permanent.

Posted

Este mai usor sa critici si / sau sa razi de prostia pe care o face altcineva. Era destul sa i se explice ca poate deschide un ticket dar nu are sanse mari de a recupera ceva. Poate si el a vrut sa faca un ban mai repede sa detina ceva ce noi avem de ceva vreme pe acest server. Urat sa vezi ca pentru un joc uni se mananca intre ei si dau tepe.

@SayKer, daca nu rezolvi nimic dupa ce deschizi un ticket iti dau eu un Stratum si sa iti fie invatatura de minte sa nu mai ai incredere chiar in orice player. Incearca sa faci ceva prin munca pentru ca este mai sigur. Playeri ce profita de naivitatea altora merita ban permanent.

Frumos din partea ta. Si in legatura cu increderea degeaba le-o spui, ei "se mananca intrei ei", cum ai spus tu, si se incred in persoane pe care le cunosc de cateva ore, poate nici alea.

Posted

Asa suntem noi unii Romani sa furam .. sper sa nu dau de asa ceva pe viitor :) Frumos gest NexT . Altadata fii mai atent cu cine te inprietenesti si in cine sa ai incredere.

Posted

o.O Cat adevar.

Posted

Salut! Am si eu o problema. Eram pe SA:MP si un tip mi-a trimis mesaj ca daca vreau sa facem 100kk pe zi. I-am dat add pe skype si mi-a zis ca are puncte premium si ca imi pune hidden pe masina si dupa sa o vindem si scoatem profit. Dar,din pacate nu a fost asa. Mi-a dat teapa. Si eu l-am intrebat la inceput: "Ce garantie am eu ca tu nu imi dai teapa?" si el a spus "Pai imi faci reclamatie pe forum". Eu i-am dat un Stratum ca sa puna hidden pe el si dupa mi-a inchis apelul pe skype,mi-a dat eject din masina si a plecat. Va rog sa luati masuri si sa ma ajutati. Va multumesc. Aici am cateva poze.attachicon.gifteapa.png  QK19dF.png  cJToDV.png  SHLkUr.png2VkQlw.png 5p9Yqq.png YyuBr6.pngUhfF6c.png

Doamne , cum ai reusit sa ii pici in plasa ? Fa la complaints pe panel , te duci si scrii numele lui pe panel , dupa dai ''reclama player '' si pui motiv scam + pozele alea .