SayKer Posted August 15, 2014 Posted August 15, 2014 Salut! Am si eu o problema. Eram pe SA:MP si un tip mi-a trimis mesaj ca daca vreau sa facem 100kk pe zi. I-am dat add pe skype si mi-a zis ca are puncte premium si ca imi pune hidden pe masina si dupa sa o vindem si scoatem profit. Dar,din pacate nu a fost asa. Mi-a dat teapa. Si eu l-am intrebat la inceput: "Ce garantie am eu ca tu nu imi dai teapa?" si el a spus "Pai imi faci reclamatie pe forum". Eu i-am dat un Stratum ca sa puna hidden pe el si dupa mi-a inchis apelul pe skype,mi-a dat eject din masina si a plecat. Va rog sa luati masuri si sa ma ajutati. Va multumesc. Aici am cateva poze. Quote
KiNNd3R Posted August 15, 2014 Posted August 15, 2014 Salut! Am si eu o problema. Eram pe SA:MP si un tip mi-a trimis mesaj ca daca vreau sa facem 100kk pe zi. I-am dat add pe skype si mi-a zis ca are puncte premium si ca imi pune hidden pe masina si dupa sa o vindem si scoatem profit. Dar,din pacate nu a fost asa. Mi-a dat teapa. Si eu l-am intrebat la inceput: "Ce garantie am eu ca tu nu imi dai teapa?" si el a spus "Pai imi faci reclamatie pe forum". Eu i-am dat un Stratum ca sa puna hidden pe el si dupa mi-a inchis apelul pe skype,mi-a dat eject din masina si a plecat. Va rog sa luati masuri si sa ma ajutati. Va multumesc. Aici am cateva poze.teapa.png 1.Deschide un ticket pe panel! 2.Sunteti prosti ca ii credeti, e greu sa munciti? 3.Nu cred ca vei primi nimic inapoi. 4.S@L P@ ! Quote
BYTA12 Posted August 15, 2014 Posted August 15, 2014 1.Deschide un ticket pe panel! 2.Sunteti prosti ca ii credeti, e greu sa munciti? 3.Nu cred ca vei primi nimic inapoi. 4.S@L P@ ! Quote
Adeus Posted August 15, 2014 Posted August 15, 2014 1.Deschide un ticket pe panel! 2.Sunteti prosti ca ii credeti, e greu sa munciti? 3.Nu cred ca vei primi nimic inapoi. 4.S@L P@ ! Quote
BlackEvil Posted August 16, 2014 Posted August 16, 2014 1.Deschide un ticket pe panel! 2.Sunteti prosti ca ii credeti, e greu sa munciti? 3.Nu cred ca vei primi nimic inapoi. 4.S@L P@ ! Quote
TeKo Posted August 16, 2014 Posted August 16, 2014 1.Deschide un ticket pe panel! 2.Sunteti prosti ca ii credeti, e greu sa munciti? 3.Nu cred ca vei primi nimic inapoi. 4.S@L P@ ! Este mai usor sa critici si / sau sa razi de prostia pe care o face altcineva. Era destul sa i se explice ca poate deschide un ticket dar nu are sanse mari de a recupera ceva. Poate si el a vrut sa faca un ban mai repede sa detina ceva ce noi avem de ceva vreme pe acest server. Urat sa vezi ca pentru un joc uni se mananca intre ei si dau tepe. @SayKer, daca nu rezolvi nimic dupa ce deschizi un ticket iti dau eu un Stratum si sa iti fie invatatura de minte sa nu mai ai incredere chiar in orice player. Incearca sa faci ceva prin munca pentru ca este mai sigur. Playeri ce profita de naivitatea altora merita ban permanent. Quote
Alberto Posted August 16, 2014 Posted August 16, 2014 El o sa primeasca ban cel mai probabil, dar el nu va primi sigur nimic inapoi de la admini Quote
D3sTr0 Posted August 16, 2014 Posted August 16, 2014 El o sa primeasca ban cel mai probabil, dar el nu va primi sigur nimic inapoi de la admini IDEM, puteai sa ii faci post pe bluepanel.bugged.ro Quote
KONi Posted August 16, 2014 Posted August 16, 2014 http://bluepanel.bugged.ro/complaints Intra pe acest link si fa-i reclamatie exact aici. Quote
LegO ToyS Posted August 17, 2014 Posted August 17, 2014 Nu este aici locul de a arata.. fa reclamatie. Quote
Miki Posted August 19, 2014 Posted August 19, 2014 Este mai usor sa critici si / sau sa razi de prostia pe care o face altcineva. Era destul sa i se explice ca poate deschide un ticket dar nu are sanse mari de a recupera ceva. Poate si el a vrut sa faca un ban mai repede sa detina ceva ce noi avem de ceva vreme pe acest server. Urat sa vezi ca pentru un joc uni se mananca intre ei si dau tepe. @SayKer, daca nu rezolvi nimic dupa ce deschizi un ticket iti dau eu un Stratum si sa iti fie invatatura de minte sa nu mai ai incredere chiar in orice player. Incearca sa faci ceva prin munca pentru ca este mai sigur. Playeri ce profita de naivitatea altora merita ban permanent. Frumos din partea ta. Si in legatura cu increderea degeaba le-o spui, ei "se mananca intrei ei", cum ai spus tu, si se incred in persoane pe care le cunosc de cateva ore, poate nici alea. Quote
Tarzan_. Posted August 19, 2014 Posted August 19, 2014 http://bluepanel.bugged.ro/complaints Intra pe acest link si fa-i reclamatie exact aici. Quote
DeYn Posted August 21, 2014 Posted August 21, 2014 Asa suntem noi unii Romani sa furam .. sper sa nu dau de asa ceva pe viitor :) Frumos gest NexT . Altadata fii mai atent cu cine te inprietenesti si in cine sa ai incredere. Quote
Vexatu Posted August 21, 2014 Posted August 21, 2014 Este mai usor sa critici si / sau sa razi de prostia pe care o face altcineva. Era destul sa i se explice ca poate deschide un ticket dar nu are sanse mari de a recupera ceva. Poate si el a vrut sa faca un ban mai repede sa detina ceva ce noi avem de ceva vreme pe acest server. Urat sa vezi ca pentru un joc uni se mananca intre ei si dau tepe. @SayKer, daca nu rezolvi nimic dupa ce deschizi un ticket iti dau eu un Stratum si sa iti fie invatatura de minte sa nu mai ai incredere chiar in orice player. Incearca sa faci ceva prin munca pentru ca este mai sigur. Playeri ce profita de naivitatea altora merita ban permanent. o.O Cat adevar. Quote
IancuRare Posted August 21, 2014 Posted August 21, 2014 Salut! Am si eu o problema. Eram pe SA:MP si un tip mi-a trimis mesaj ca daca vreau sa facem 100kk pe zi. I-am dat add pe skype si mi-a zis ca are puncte premium si ca imi pune hidden pe masina si dupa sa o vindem si scoatem profit. Dar,din pacate nu a fost asa. Mi-a dat teapa. Si eu l-am intrebat la inceput: "Ce garantie am eu ca tu nu imi dai teapa?" si el a spus "Pai imi faci reclamatie pe forum". Eu i-am dat un Stratum ca sa puna hidden pe el si dupa mi-a inchis apelul pe skype,mi-a dat eject din masina si a plecat. Va rog sa luati masuri si sa ma ajutati. Va multumesc. Aici am cateva poze.teapa.png Doamne , cum ai reusit sa ii pici in plasa ? Fa la complaints pe panel , te duci si scrii numele lui pe panel , dupa dai ''reclama player '' si pui motiv scam + pozele alea . Quote
Recommended Posts