Warwick.. Posted October 5, 2014 Posted October 5, 2014 @, Esti prea slab, eu te termin, te fac praf! N-ai rime deloc, ramai la stadiul de dobitoc! Nu vreau sa te jignesc, dar daca mai incerci sa zici vreo rima, pe loc te pleznesc! Te-am pupat, ti-am bagat mintile in cap! Quote
Huanq Posted October 5, 2014 Posted October 5, 2014 @, A inceput jocu, A venit timpu sa pun x-u pe 0, Sa fac ce n-a facut omu, Cand incep s-o dau pe beat o dau tare, Sunt agresiv in rima, Sar pe tine cum sare Grasu pe mata, Rima mea-i complexa ca M4 Asa ca-ncep sa te fac, Ti-o zic direct fara complexe, Ai fost banat de 2 ori mai fratica, Horus a.k.a Hank tu tot ramai printre prafani, Daca-ntelegi ce zic in p*** mea, Sa n-o dam in liric c***, Eu te iau cu fabula cum te ia Bytza la teste, Ai fost asa slab n-ai stiut sa dai x delete shortcut. Te fac cu propozitiile mele metaforice, Epitete predicate, comparatii personificari ca uteru' lu mata, Rima mea-i complexa si alba ca sani lu gagicata. #Astept sa vad ce pregatesti. Quote
Warwick.. Posted October 5, 2014 Posted October 5, 2014 @, Stii doar sa jignesti, vrei sa-ti dau p*** sa mi-o belesti? Nu te lua de familie, ca ti-o iei in bot si peste bot. Sunt in forma, dau in coana' ca surdu-n toba. N-ai deloc rime, esti pe langa subiect. Mi-e mila de tine, zici ca sunt banat? Tu, marele codat.. Asa am incheiat, sunt Warwick cel talentat si te-am pupat! Quote
Huanq Posted October 5, 2014 Posted October 5, 2014 @, Stii doar sa jignesti, vrei sa-ti dau p*** sa mi-o belesti? Nu te lua de familie, ca ti-o iei in bot si peste bot. Sunt in forma, dau in coana' ca surdu-n toba. N-ai deloc rime, esti pe langa subiect. Mi-e mila de tine, zici ca sunt banat? Tu, marele codat.. Asa am incheiat, sunt Warwick cel talentat si te-am pupat! Nu fratica nu se termina asa, Eu nu jignesc eu ma manifest, Ce sa o iau in bot ma? Vezi-ti de control, Zici ca n-am rime ca ti-e ciuda pe mine Rima mea-i alba si stilata ca tamponu tau. Nu vezi ca inca te oftici? Eu le fac fraere tu le folosesti, Zici ca esti talentat, talentat la supt? Tu-mi zici mie de rime si te dai baietas, Cand tu ai luat versurile din manele mai ... coita. Quote
Dragonu47 Posted October 12, 2014 Posted October 12, 2014 Cineva sa dea T/C ca se fac baietii de cacao...rimele pe care le faceti majoritatea..nu se leaga una cu alta. Daca macar faceati si voi 4 versuri sa se lege unu' de altu' mai ziceam..dar asa... Quote
MORGAN Posted October 17, 2014 Posted October 17, 2014 Muzica asta nu consta doar in niste rime penibile si jignitoare pe care va chinuiti sa le faceti ore intregi, iar apoi scrieti jos cu hastag: '' Un fleac, le-am facut in cateva secunde ''. Unde nu-i cap, vai de rime! Quote
Sqw. Posted October 21, 2014 Posted October 21, 2014 N-am venit sa zic cine stie ce, Sunt aici sa zic 2-3 rime, Nu sunt baiatu' haterel, Sunt simplu Sqw, aka Sizikel. Am venit aici pentru comentarii, Si cred ca majoritatea de aici sunteti pe "avarii", Nu vreau sa spun cuvinte grele pentru hoti. Pace baieti, Sqw este cu toti. Bafta baietii. Quote
AnaelAndru Posted October 26, 2014 Posted October 26, 2014 Sal0t. Stiu ca va d0are in c** de ce spun da. M-ati provocat sa rimez fara un anumit sens. Toti de pe aici iti mananca banii asa ca nu fany. Rima nu vine la comanda ci cand ea e gandita yo. Premieru a venit si la noi s-a milogit eu deja m-am plictisit Cand a ajuns mare e tare cand era mic zici ca era un c***t Am compus asta intr-un min [sunt incepator] Quote
Kenz0r Posted October 27, 2014 Posted October 27, 2014 (edited) Ciudata treaba pe aici, tin sa va anunt ca o sa se deschida Taxi Grove Street sau chiar S.I Grove Street, daca o mai tineti asa baieti. Edited October 27, 2014 by Pandalau Quote
Anschlutz Posted October 28, 2014 Posted October 28, 2014 Eu sunt kiNNNda. şi vin din secolul 23 atât Quote
SoMuchGREEN Posted October 28, 2014 Posted October 28, 2014 Salut lume, m-am gandit sa fac un topic in care sa va lasati creierul sa lucreze. Mai exact unde puteti face freestyle, respectiv rap. Scrieti rime, faceti rime bine legate. Nu copiati, nu e un concurs ca sa copiati. Nu postati daca nu aveti legatura. Incep eu Incep eu, lasa-ma sa ma prezint, Mi se spune Benqletz, Benq ca un alint. Imi place sa fac rime Dau odata la 1 an, dar dau bine. Rime bine imperecheate, brodare, bine structurate, Sa iti arat eu cine e sefu' in seara asta Chiar daca ai tras dintr-un joint, nu inseamna ca esti Rasta. Asta e un diss pentru toti hateri din sectiune Ca eu si atunci cand tac, fac 2-3 glume bune. Asta am compus in 5 minute, astept replici, nu incercati sa luati rime de pe internet.Voi veni cu replici mai dure daca am rivali pe masura. Acest Topic este super dupa parerea mea, Mai ales, tinand seama de dragostea mea Pentru rap si pentru rime Ce sunt pentru mine ca niste pastile Pe care le inghit in fiecare dimineata Cu apa plata si uneori mi se face greata Cand vad numai ca****** gen Bianca Dragusanu sau alte rahaturi Si tine-ma minte bine Poate-o s-ajungem candva sa mancam din aceeasi farfurie Si cand ne intalnim, sper s-avem o stare de euforie Si sper sa ne-ajutam si la greu si la bine. Rimele astea le-am facut pe minut Ma simt personajul principal Ce incearca sa se faca auzit Intr-un film mut. Sufar, sufar prea mult, Dar ma vindec cand dau frau liber liricii Din mine, ce statea ascunsa si parca-mi vine Sa scriu cat mai mult, chiar daca Sunt la inceput si ce daca: O sa-mi zici" Hai, frate, lasa-te, pleaca" In viata nu uita ca trebuie s-apreciezi Tot ce ti se ofera si nu uita Ca poate maine n-ai sa mai vezi Sau poate n-ai sa mai poti sa mergi. Quote
SoMuchGREEN Posted October 28, 2014 Posted October 28, 2014 FELICITARI PENTRU TOPIC!!! BENQ TE ROG NU-L SCAPA DIN MANA! TINE-L, CAT MAI MULT, AICI NE EXPRIMAM NOI, AICI NE SIMTIM LIBERI!!! Quote
Savage Benqletz Posted October 28, 2014 Author Posted October 28, 2014 Nu-l scap, =)) orcum multi nu aveti legatura, nu tu, dar unii chiar sunt pe dinafara. Quote
SoMuchGREEN Posted October 28, 2014 Posted October 28, 2014 Nu-l scap, =)) orcum multi nu aveti legatura, nu tu, dar unii chiar sunt pe dinafara. Da stiu. Eu sunt pe la inceput, am gasit un channel de YT cu instrumentale si imi pun melodiile pe el, scriu versurile astfel incat sa se potriveasca. Trebuie sa scriu cat mai mult gen "sa-mi dau drumu' la mana". Tu te pricepi :D! Uite o melodie de suflet: "De la septica la 7 7" Quote
Savage Benqletz Posted October 28, 2014 Author Posted October 28, 2014 Da stiu. Eu sunt pe la inceput, am gasit un channel de YT cu instrumentale si imi pun melodiile pe el, scriu versurile astfel incat sa se potriveasca. Trebuie sa scriu cat mai mult gen "sa-mi dau drumu' la mana". Tu te pricepi :D! Uite o melodie de suflet: "De la septica la 7 7" :)) ok, ai gusturi bune la muzica. Quote
Huanq Posted January 24, 2015 Posted January 24, 2015 A'ke yo, am 15 ani si o dau bine, N-aveai tu cerinte cand o dadeai ca mine, Am o minte matura cu 3 tovarasi in ea, Nu incerca in p*** mea s-o dai aiurea, Fiindca, este o lege nescrisa, Scrisa in abscisa. Totul imi confirma ca nu e o lege, desi, Si stii ca te lupti cu tine coaie, Mai bagi si tu un pix pe foaie, Te faci tot mai milos, mars in sloboz, Si tragi de mata sa fii mai pilos, Am o aptitudine de ateu, Sunt un pateu, un rateu, un bombeu, Mi-am ratat viata, beau detergent, Ma simt un sergent si sunt divergent, Crestem ciori vinovate, Cu acte si absente motivate. In curand si varianta audio, revin cu #edit <3 Quote
Recommended Posts