Michaels Posted August 17, 2014 Posted August 17, 2014 (edited) Ei bine, daca vrei sa joci un cs 1.6 cu prietenii pe modul classic, te poti conecta pe 5.12.255.194:27015 , server cs normal. Serverul se numeste: Bugged CS Pentru cine doreste detalii: http://www.gametracker.com/server_info/5.12.255.194:27015/ Ba m-ai mult, caut admini, sa stea si ei on pe server. Serverul este creat de mine. PS: Nu fac reclama la nimeni, ba mai mult, dragi admini, puteti intra pe server sa vedeti ca fac reclama la comunitate. SERVERUL DEABEA S-A DESCHIS ! Edited August 17, 2014 by BALVIN Quote
SHEiN.exe Posted August 17, 2014 Posted August 17, 2014 Ei bine, daca vrei sa joci un cs 1.6 cu prietenii pe modul classic, te poti conecta pe 5.12.255.194:27015 , server cs normal. Serverul se numeste: Bugged CS Pentru cine doreste detalii: http://www.gametracker.com/server_info/5.12.255.194:27015/ Ba m-ai mult, caut admini, sa stea si ei on pe server. Serverul este creat de mine. PS: Nu fac reclama la nimeni, ba mai mult, dragi admini, puteti intra pe server sa vedeti ca fac reclama la comunitate. SERVERUL DEABEA S-A DESCHIS ! Salut BALVIN, as juca si eu dar am o problemă ciudată la CS 1.6. Nu pot sa-mi mut arma de pe mana stanga pe mana dreapta. Am incercat in consola comanda aia, am apasat pe H si am dat pe Right Hand, ajuta-ma băăăă. Quote
Michaels Posted August 17, 2014 Author Posted August 17, 2014 Salut BALVIN, as juca si eu dar am o problemă ciudată la CS 1.6. Nu pot sa-mi mut arma de pe mana stanga pe mana dreapta. Am incercat in consola comanda aia, am apasat pe H si am dat pe Right Hand, ajuta-ma băăăă. Salut, te pot ajuta, dute la optiuni, la video, si vezi ca trebuie sa scrie acolo opengl, daca nu scrie alegi opengl si dai apply, si pe urma o sa iti mearga. Quote
SHEiN.exe Posted August 17, 2014 Posted August 17, 2014 Salut, te pot ajuta, dute la optiuni, la video, si vezi ca trebuie sa scrie acolo opengl, daca nu scrie alegi opengl si dai apply, si pe urma o sa iti mearga. Ma scoate din joc. Quote
Michaels Posted August 17, 2014 Author Posted August 17, 2014 Ma scoate din joc. E clara treaba. Ai Skype? Daca da, dami-l prin pm sau aici, cum vrei. Quote
SHEiN.exe Posted August 17, 2014 Posted August 17, 2014 E clara treaba. Ai Skype? Daca da, dami-l prin pm sau aici, cum vrei. vlad.boys Quote
Recommended Posts