liviuboss Posted August 17, 2014 Posted August 17, 2014 Deci nu stiu de ce imi tot pica netul in truna facanduma sa iau in-truna Desync pe server, daca stie careva ce ii pot face la midem ca sa nu imi mai tot pice netul la 10 sec sa imi lase un comm, Multumesc! Quote
Alberto Posted August 17, 2014 Posted August 17, 2014 Daca ai router...reseteazal si mai sterge din moduri daca ai ca se poate sa iti faca asa mare lag jocul de iti da desync pana la urma Quote
BYTA12 Posted August 18, 2014 Posted August 18, 2014 Daca ai router...reseteazal si mai sterge din moduri daca ai ca se poate sa iti faca asa mare lag jocul de iti da desync pana la urma Quote
Walker. Posted August 18, 2014 Posted August 18, 2014 @@liviuboss, Instaleaza driverul de la placa de retea sau contacteaza-i pe cei de la care ai internetul. Quote
liviuboss Posted August 18, 2014 Author Posted August 18, 2014 @@liviuboss, Instaleaza driverul de la placa de retea sau contacteaza-i pe cei de la care ai internetul. Am sa incerc sa i contactez pe cei de la net. Quote
DALyw0w Posted August 21, 2014 Posted August 21, 2014 Deci nu stiu de ce imi tot pica netul in truna facanduma sa iau in-truna Desync pe server, daca stie careva ce ii pot face la midem ca sa nu imi mai tot pice netul la 10 sec sa imi lase un comm, Multumesc! Daca stai la casa si ai "stalp de curent" din care iti pleaca si firul de net, asta este cauza "o dereglare/miscare" a firului din pozitia corecta. Suna-i pe cei de la firma de net si spunele ca s-a intamplat un deranjament si trebuie revizuit. Succes! Quote
liviuboss Posted August 21, 2014 Author Posted August 21, 2014 Daca stai la casa si ai "stalp de curent" din care iti pleaca si firul de net, asta este cauza "o dereglare/miscare" a firului din pozitia corecta. Suna-i pe cei de la firma de net si spunele ca s-a intamplat un deranjament si trebuie revizuit. Succes! Multumesc Foarte foarte mult am sa incerc ce ai zis, si o sa i sun pe cei de la net. Si fii atent cate o data imi palpaie becu si boxa tot de la stalp sar putea de acolo sa faca figuri si netul? Quote
DALyw0w Posted August 21, 2014 Posted August 21, 2014 Si mie imi palpaie boxa. Da netu sigur de acolo e. Quote
Recommended Posts