Adeus Posted August 18, 2014 Posted August 18, 2014 Am Instalat Gta San Andreas. Am copiat #####-ul si tot ce era de copiat. Am instalat SaMp-ul. Am adaugat Serverul de samp ca sa intru la joc dar nu mergea. Dadeam pe Connect,se incarca dar nu imi intra in joc si nici in GTA nu intra.L+am reinstalat de 3ori si nimic. Pentru ca am reinstalat windowsul ? Quote
Walker. Posted August 18, 2014 Posted August 18, 2014 @, Fa update la driverele la placa video sau schimba cra.ckul, cel mai sigur nu e bun crac.k-ul. 1 Quote
Adeus Posted August 18, 2014 Author Posted August 18, 2014 @, Fa update la driverele la placa video sau schimba cra.ckul, cel mai sigur nu e bun crac.k-ul. Am descarcat alt #####,dar tot asa imi da. :( Quote
Walker. Posted August 18, 2014 Posted August 18, 2014 @, Click dreapta pe SA:MP ->> Proprieties ->> Compatibilty ->> Programul se executa in modul compatibil pentru: Windows-ul tau. Daca nu merge descarca versiunea Hoodlum a jocului. 1 Quote
Adeus Posted August 18, 2014 Author Posted August 18, 2014 @, Click dreapta pe SA:MP ->> Proprieties ->> Compatibilty ->> Programul se executa in modul compatibil pentru: Windows-ul tau. Daca nu merge descarca versiunea Hoodlum a jocului. As face-o,dar... Mi-am instalat un Windows 7 in limba Maghyara si nu inteleg nimic.Nu-s ungur. :( Oricum mersi de ajutor. +1. Quote
Walker. Posted August 18, 2014 Posted August 18, 2014 @, Instaleaza Windows 7 in Engleza sau romana. Quote
Adeus Posted August 18, 2014 Author Posted August 18, 2014 @, Instaleaza Windows 7 in Engleza sau romana. CD-ul pe care este Windowsul este ORIGINAL Magyar,asa a fost cumparat.Eu n-am ce face.Doar daca nu-mi bag iara-si windows 8. :( Quote
Walker. Posted August 18, 2014 Posted August 18, 2014 @, Atunci descarca versiunea GTA San Andreas Hoodlum. Quote
Adeus Posted August 18, 2014 Author Posted August 18, 2014 @, Atunci descarca versiunea GTA San Andreas Hoodlum. Imi pare rau dar nici asa nu merge. Oricum Mersi pentru Ajutor. RESPECT. Quote
Walker. Posted August 18, 2014 Posted August 18, 2014 (edited) @, Du-te in Documente (dokumentumok) http://i.imgur.com/q9s9au6.png ->> Gta San Andreas User Files si sterge gta_sa.set sigur trebuie sa mearga. Edited August 18, 2014 by W a l k e r Quote
Adeus Posted August 18, 2014 Author Posted August 18, 2014 (edited) @W a l k e R dai add skype: pisec.beny sau mess:bpisec@yahoo.com ,sa ma ajuti cu ajutorul Team Viewer-ului.Doar daca doresti,eu nu te oblig sau sa ma rog de tine. Daca nu vrei nu ma supar,oricum m-ai ajutat destul. Ma voi descurca,fac eu cumva sa rezolv problema. Edited August 18, 2014 by VitaminV Quote
Walker. Posted August 18, 2014 Posted August 18, 2014 (edited) @, Nu folosesc skype, nu intru pe messenger..scuze incearca ce am zis eu, straduieste-te putin, te rog frumos. Deci in bara de jos ai o imagine gen Folder, dai pe ea si trebuie sa apara un folder cu numele Gta San Andreas user Files sau GTA San Andreas felhasználói fájlok intrii in el si ai gta_sa.set si il stergi. Imagine : http://i.imgur.com/q9s9au6.png Edited August 18, 2014 by W a l k e r Quote
Adeus Posted August 18, 2014 Author Posted August 18, 2014 Imi pare rau dar nu merge nicicum. Lasa... Mersi oricum de ajutor.Cand il voi face iti voi da niste bani in Game pentru tot ajutorul acordat. Quote
Walker. Posted August 18, 2014 Posted August 18, 2014 (edited) @, Cred ca problema este de la Windows, altceva nu stiu, ia incearca sa instalezi driverul de la placa video. Zi-mi ce placa video ai sa iti pot da driverul. Edited August 18, 2014 by W a l k e r Quote
SynNCronN Posted August 18, 2014 Posted August 18, 2014 Incearca sa iei gta de pe alt site si sa bagi #####. Quote
Adeus Posted August 18, 2014 Author Posted August 18, 2014 Incearca sa iei gta de pe alt site si sa bagi #####. GTA-ul l-am descarcat de pe [ bugged.ro nu promoveaza pirateria. nu puneti link-uri de download. puteti primi WARN pe forum. ] si de pe piratebay,nu cred ca mai gasesti un site mai bun si care sa nu aibe virusi. Quote
SynNCronN Posted August 18, 2014 Posted August 18, 2014 GTA-ul l-am descarcat de pe [ bugged.ro nu promoveaza pirateria. nu puneti link-uri de download. puteti primi WARN pe forum. ] si de pe piratebay,nu cred ca mai gasesti un site mai bun si care sa nu aibe virusi. Vrei sa iti dau eu unul? Quote
Adeus Posted August 18, 2014 Author Posted August 18, 2014 Va multumesc tuturor pentru ajutor,dar nu era problema de la windows sau PC,trebuia dat doar un restart. Multumesc tuturor pentru ajutorul acordat. RESPECT!!! Quote
Walker. Posted August 19, 2014 Posted August 19, 2014 Va multumesc tuturor pentru ajutor,dar nu era problema de la windows sau PC,trebuia dat doar un restart. Multumesc tuturor pentru ajutorul acordat. RESPECT!!! .t/c. Quote
Recommended Posts