Pardau Emanuel Posted August 19, 2014 Posted August 19, 2014 Puteti sa imi raspundeti la o intrebare simpla?Cum fac sa am fps mare pe samp? Quote
BlackEvil Posted August 19, 2014 Posted August 19, 2014 Adauga-ti gta3.img a lui Justinian, care este postat la moduri. Acolo ai un tutorial + programe care te vor ajuta. Sau, contacteaza-l personal pe Rasta. 1 Quote
Walker. Posted August 19, 2014 Posted August 19, 2014 @, Aceste fisiere va vor imbunatati FPS-ul in joc (in special celor care au PC-uri mai slabe).Ele au fost arhivate, aici se gaseste link-ul pentru a downloada arhiva: http://www46.zippysh...46343/file.html*Cum se utilizeaza?Dupa ce descarcati arhiva, dezarhivati fisierele (puteti folosi WinRAR sau 7-Zip) si le puneti in folderul unde aveti instalat GTA SA. Practic, inlocuiti fisierele deja existente cu fisierele noi. Un al doilea pas ar fi de a renunta la programele inutile cat timp te joci. Orice program in plus poate afecta jocul dumneavoastra. Incercati sa inchideti Yahoo Messenger / Skype / Team Speak / etc. Intrati in Options > Display Setup > Advanced > Rezolutia o setati pe x16(Exemplu: 1024 x 768 x 16). Intrati in Options > Display Setup > Advanced > Visual FX Quality si il setati pe LOW. Intrati in Options > Display Setup > Advanced > Frame Limiter si il setati pe OFF. Intrati in Options > Display Setup > Advanced > Draw Distance si il setati pe 0. 3 Quote
GF Catalin. Posted August 19, 2014 Posted August 19, 2014 Te duci frumos dai uninstall la san andreas sau delete si dai turn off la pc si te duci pe afara.Simplu nu? 2 Quote
Pardau Emanuel Posted August 19, 2014 Author Posted August 19, 2014 Multumesc @Walker mi-ai fost de mare ajutor.Si @catalin data viitoare daca vrei sa postezi ceva undeva nu posta doar pentru ati creste numarul de posturi k? Quote
Walker. Posted August 19, 2014 Posted August 19, 2014 Multumesc @Walker mi-ai fost de mare ajutor.Si @catalin data viitoare daca vrei sa postezi ceva undeva nu posta doar pentru ati creste numarul de posturi k? .t/c. Quote
DALyw0w Posted August 20, 2014 Posted August 20, 2014 Puteti sa imi raspundeti la o intrebare simpla?Cum fac sa am fps mare pe samp? Perfectiunea nu o poti atinge niciodata. Dar iti recomand: 1. Options - > Display -> Advance -> Draw Distance cat mai mic. 2. Options - > Display -> Advance -> Frame Limit OFF. 3. Options - > Display -> Advance -> Rezolutions ( 16 BITI ) INDICAT 800x600x16. 4. Options - > Display -> Advance -> Visual Quality [ LOW/MEDIUM ] . 1 Quote
RAIN. Posted August 28, 2014 Posted August 28, 2014 Inainte de a deschide jocul, inchide toate programele gen: skype, messenger, browser-ul, torrent etc. Posibil sa fie si de la asta. Daca ai moduri, sterge din ele. Lasa-ti doar ce ai nevoie, o tinta si atat. Intrii in GTA - options si toate setarile sa fie la OFF / LOW / rezolutie mica daca ai un PC mai modest. Quote
xVaSx Posted June 14, 2015 Posted June 14, 2015 Vreau FPS mai mare imi puteti spune toti pasi va rog frumoas. Si un link daca se poate . Multumesc! Quote
Riquz Posted June 14, 2015 Posted June 14, 2015 Daca ai un PC foarte slab fps-urile nu vor veni de la Dumnezeu, cum si banii: daca ai invatat prost o sa poti face suma de bani pe care o meriti. Iti recomand sa nu iti instalezi moduri si sa nu ai pc-ul incarcat cu chestii de prisos. Iti recomand un pc puternic pentru a putea rula jocurile la o viteza maxima. Quote
M0desTep113 Posted June 14, 2015 Posted June 14, 2015 Iti trebuie PC bun, o placa video de 1 GB + si 2GB ram + daca vrei sa ai peste 60-70 FPS, dar si scaderea din moduri poate aduce la o calitate mai buna a FPS-ului. Quote
Recommended Posts