Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Salut , in urma cu 3 zile am gasit niste gandaci de bucatarie in casa. Cu timpul sau raspindit prin camera mea , mi-au intrat prin leptop , nopatea ies din el. Am dat cu k-otrhine ( Solute de inlaturat gandaci ),  dar in leptop nu stiu daca am voie sa dau. Din cauza asta am blocari frecvente la pc , acesta bazaint tot timpul . Trebuie sa tin apasat pe butonul de start pentru a se inchide  cu totul  , asa ma tem ca mi se va strica , drept am acest leptop de 6 ani :X .. Este excelent si acuma.  Help me please. Fara raspunsuri la caterinca.

Chiar daca am suflat letopul cu pompa cu presiune , nu ies atuncea. Din cauza la leptop ma tem ca se va invasta iarasi casa. Nu cred ca am voie sa  dau cu solutie in iei.

Edited by ManiakEcoo
Posted

Incearca sa-ti desfaci tot leptop-ul, inlatura cat poti cu niste manusi sau ceva ouale de gandaci si gandacii din leptop. Aplica solutie de inlaturat gandaci in toata camera ta dar si pe componentele leptopului. Ai grija ce faci cu suruburile si etc... Tine-l cu solutie pe el  vreo 2-3 zile iar inainte sa-l asamblezi mai dai si cu pompa cu presiune. Ai grija ca solutia de gandaci sa nu fie coroziva si sa nu fie ca un lichid.

Posted

@, eu spreiam in toata camera cu sticluta de accea in care sa aflat solutie se sters giamurile , sincer sa iti zic nu ma prea pricem la tehnologie interioara , doar cea care se vede pe ecran :O . Am 2 capacele in spate.

Posted

@,  Nu , nu am gandaci pe desktop :)) , dar cand este mai intuneric in camera incep sa iasa unu cate unul , si candaci foarte mari , dar ma tem ca aste insecte minuscule ii vor aducea moartea leptopului. @@ChangeDeaD,  Tin sa precizez ca este foarte mare curatenie in casa , dau cu aspiratorul de 3 ori pe zi , sterg praful zilnic , gunoiul nu sta mai mult de 24 ore in casa mea , sunt o persoana caruia detesta mizeria si caruia ii place totul sa fie curat ;).Eu nu stiu sigur daca e voie sa bagi solutie pe piesele de la pc.

Posted

@,  :)) Am dat cu raid la greu , nu mor :O  , au devenit imuni. Doar cu k-otrhine am vazut ca este destul de bun ... Nustiu sigur daca am voie sa dau in leptop cu accea solutie , este in forma de lichid in sticla , se prepara cu apa ;)

Posted

Pe de alta parte exista si aparate de astea de inlaturat gandacii, sobolanii, etc. Cu sobolanii mei din curte n-a prea mers dar gandacii sunt mai mici si nush cum vor rezista.

Posted

pai.. e foarte simplu. ai nevoie de 2 chestii, 1 chibrit si putina benzina.

te duci cu el afara, torni benzina pe el si ii dai foc! functioneaza 100%, iti garantez.

Posted

Iesi ma cu topicul tau,cu minciunile astea. 

pai.. e foarte simplu. ai nevoie de 2 chestii, 1 chibrit si putina benzina.

te duci cu el afara, torni benzina pe el si ii dai foc! functioneaza 100%, iti garantez.

Posted

Fa-ti curat in casa, vinde laptopul si cumpara-ti detergenti. Om prost...

Asa te-a educat maicata sa vb asa?Omu are probleme si tu il iei la misto copil de 10 ani...

Chemi pe cineva de la deratizare si iti va da peste tot dar numai poti sta 3-4 zile in casa este o solutie dar macar scapi de ei.

Posted

@,  Nu , nu am gandaci pe desktop :)) , dar cand este mai intuneric in camera incep sa iasa unu cate unul , si candaci foarte mari , dar ma tem ca aste insecte minuscule ii vor aducea moartea leptopului. @@ChangeDeaD,  Tin sa precizez ca este foarte mare curatenie in casa , dau cu aspiratorul de 3 ori pe zi , sterg praful zilnic , gunoiul nu sta mai mult de 24 ore in casa mea , sunt o persoana caruia detesta mizeria si caruia ii place totul sa fie curat ;).Eu nu stiu sigur daca e voie sa bagi solutie pe piesele de la pc.

''sunt o persoana caruia detesta mizeria'' 

bro, cumpara o surubelnita si desfa laptopul.

Posted

Nu inteleg cum poate un gandac sa stea in laptop... Nu isi prinde antenele prin toate ventilatoarele din el, sau nu se coace de la temperatura din interior? :)) Parca vad ca ai laptop-ul plin cu gandaci taiati si prajiti.... :))

Posted (edited)

Nu inteleg cum poate un gandac sa stea in laptop... Nu isi prinde antenele prin toate ventilatoarele din el, sau nu se coace de la temperatura din interior? :)) Parca vad ca ai laptop-ul plin cu gandaci taiati si prajiti.... :))

Cred ca asta-i bazaitul care se aude: gandaci prinsi in ventilatori sau gandaci prajiti. Sau ambele. Gandaci gata taiati si prajiti. Bon appetit.

Edited by NUSUNTRASTA
Posted

Gandaci in laptop, cum rezista acolo?:))

Daca esti dezordonat si nu stii ce inseamna curatenie, e clar.

Cea mai buna solutie e: Cheama un exterminator si laptop-ul vindetil in targ cu 5 lei.

Posted (edited)

Gandaci in laptop, cum rezista acolo? :))

Daca esti dezordonat si nu stii ce inseamna curatenie, e clar.

Cea mai buna solutie e: Cheama un exterminator si laptop-ul vindetil in targ cu 5 lei.

Pana la urma, nu este vorba de curatenie, poate sa straluceasca totul in casa, astia tot apar... Eu nu inteleg cum au intrat in laptop, si cum rezista sa supravietuiasca acolo, ca-si "tund mustatile" prin ventilatoare ...

Edited by Junky02
Posted

Asa te-a educat maicata sa vb asa?Omu are probleme si tu il iei la misto copil de 10 ani...

Chemi pe cineva de la deratizare si iti va da peste tot dar numai poti sta 3-4 zile in casa este o solutie dar macar scapi de ei.

Vrei sa mai gandesti?
Posted

Oamenilor , au venit deundeva de afara , 1 gandac trebuie sa intre in casa si sa nu il omori si se inmulteste :))   L-am demontat tot  leptopul :))