Jump to content

Cerere - AIM - .Radu[] [Respins]

Recommended Posts

Posted (edited)

INFORMATII DESPRE VIATA REALA:

Nume: Radu.
Varsta: 16 ani
Autodescriere (~ 30 cuvinte): Salut eu sunt Radu! Sunt un baiat foarte de treaba, imi place sa-mi fac noi prieteni sa port discutii cu anumiti oameni.. Sunt o fire energica, imi place sa ma implic in orice, sunt si serios cand este cazul.. Pe scurt acesta sunt eu... Radu!

STATISTICI ONLINE:

San Andreas - Multiplayer:

Nick : .Radu[]
Nivel : 34
Nume folosite anterior: Radu.666, RadwSky, JustBlue si actualul nickname: .Radu[]
Vechime pe server: 1 an si 3 luni.
Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): Da am avut acum foarte multi timp, motiv: 3/3 warn.

Poza cu invitatie: http://i.imgur.com/PFlbfCw.png

Link cu faction history: http://bluepanel.bugged.ro/profile/.Radu[]

CONTACT/ETC.:

Contact skype/yahoo messenger: Skype: rradu194 ; Mesenger: rradu194@yahoo.com.
De ce iti doresti sa faci parte din clan?: Imi doresc sa intru in acest clan deoarece este foarte frumos, cunoscut si cu o vechime foarte mare pe sv, ceea ce inseamna ca este foarte apreciat de toti playeri acestui sv si toti ar fi impliniti daca ar intra in acest clan..
Cum consideri ca poti ajuta clanul?: Cu tot ce mi se cere, cum am spus ma bag in toate propunerile si ideile prietenilor.
Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?: Desigur, doar ca acum nu il mai pot schimba deoarece l-am schimbat de prea multe ori si am o restrictie pana intr.o anumita zi si nu am voie sa-mi schimb nick-ul p forum... Dar imediat dupa ce se duce aceasta restrictie o sa il pun!
Esti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server? Cu cea mai mare placere.

Edited by bVb.Radu
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp