DragonuAK47 Posted August 26, 2014 Posted August 26, 2014 Stie careva de ce imi apare asa http://i.imgur.com/M2JKle1.png?1 Quote
Apollyon Posted August 26, 2014 Posted August 26, 2014 Daca ai spune si unde ai intalnit asta ar fi mai usor sa gasesti o solutie. Quote
DragonuAK47 Posted August 26, 2014 Author Posted August 26, 2014 Daca ai spune si unde ai intalnit asta ar fi mai usor sa gasesti o solutie. asa imi arata cand vreau sa vad o poza Quote
Rays BAWS Posted August 26, 2014 Posted August 26, 2014 ce poza,mai exact?iti apare un cer cu nori ? probabil ca nu-i buna poza. Quote
ProLifer Posted August 26, 2014 Posted August 26, 2014 (edited) @, cred a merge asta: 1)click dreapta pe ea -> properties 2)ti se deschide un meniu, cauta "open with: " 3)selecteaza la "open with" (click pe change) Windows Photo viewer Daca asta ti se intampla la toate imaginile, inseamna ca ai bifat sa le deschizi cu alt program or ai o problema la Windows. Daca ti se intampla la o singura poza inseamna ca poza e busita si nu ai cum s-o repari. Bafta! Edited August 26, 2014 by ChangeDeaD Quote
DragonuAK47 Posted August 26, 2014 Author Posted August 26, 2014 @, cred a merge asta: 1)click dreapta pe ea -> properties 2)ti se deschide un meniu, cauta "open with: " 3)selecteaza la "open with" (click pe change) Windows Photo viewer Daca asta ti se intampla la toate imaginile, inseamna ca ai bifat sa le deschizi cu alt program or ai o problema la Windows. Daca ti se intampla la o singura poza inseamna ca poza e busita si nu ai cum s-o repari. Bafta! http://i.imgur.com/SPss1RR.png?1 ASA IMI APARE Quote
bogdynodye Posted August 26, 2014 Posted August 26, 2014 (edited) @, cred a merge asta: 1)click dreapta pe ea -> properties 2)ti se deschide un meniu, cauta "open with: " 3)selecteaza la "open with" (click pe change) Windows Photo viewer Daca asta ti se intampla la toate imaginile, inseamna ca ai bifat sa le deschizi cu alt program or ai o problema la Windows. Daca ti se intampla la o singura poza inseamna ca poza e busita si nu ai cum s-o repari. Bafta! idem.Sau folosește click dreapta, open with ->windows photo viewer Edited August 26, 2014 by Bogdy INEGALABILUL. Quote
DragonuAK47 Posted August 26, 2014 Author Posted August 26, 2014 http://i.imgur.com/SPss1RR.png?1 asa imi apare poza aia mica cu niste nori Quote
DragonuAK47 Posted August 26, 2014 Author Posted August 26, 2014 (edited) @, fa ce ti-am spus mai sus. click dreapta pe ea adica? pe ce sa dau click dreapta ca pe poza nu am cum sa dau :) Edited August 26, 2014 by DRAGO. Quote
Apollyon Posted August 26, 2014 Posted August 26, 2014 Incearca sa o deschizi cu alt program, poate ai selectat sa fie deschisa cu un program gresit. Quote
Alberto Posted August 26, 2014 Posted August 26, 2014 (edited) Ce om praf...ti-au zis oamenii astia de nu stiu cate ori...doamne!normal click dreapta pe fisier doar nu pe mama Edited August 26, 2014 by King White Quote
DragonuAK47 Posted August 26, 2014 Author Posted August 26, 2014 Ce om praf...ti-au zis oamenii astia de nu stiu cate ori...doamne!normal click dreapta pe fisier doar nu pe mama Bai ragalie care esti, mai bine as tacea in locul tau. ;) Level 18. Quote
Alberto Posted August 26, 2014 Posted August 26, 2014 (edited) Bai ragalie care esti, mai bine as tacea in locul tau. ;) Level 18. Te mai lauzi si ca ai level 18 :))))))) Si eu am level 18 si sunt in stare cand mi se spune sa dau click dreapta si propietati sa imi dau seama ca pe poza... ca doar despre asta e vorba.Nu este in functie de level-ul de pe samp cat de destept esti.Vai de capul tau...mai bine taceai.Sa ma contrazica cineva daca nu am dreptate Edited August 26, 2014 by King White Quote
kosnes scartait da roti Posted November 5, 2014 Posted November 5, 2014 Te mai lauzi si ca ai level 18 :))))))) Si eu am level 18 si sunt in stare cand mi se spune sa dau click dreapta si propietati sa imi dau seama ca pe poza... ca doar despre asta e vorba.Nu este in functie de level-ul de pe samp cat de destept esti.Vai de capul tau...mai bine taceai.Sa ma contrazica cineva daca nu am dreptate Se referea la tine ca ai level 18 -,-. Quote
k1llxTRan Posted November 6, 2014 Posted November 6, 2014 @, cred a merge asta: 1)click dreapta pe ea -> properties 2)ti se deschide un meniu, cauta "open with: " 3)selecteaza la "open with" (click pe change) Windows Photo viewer Daca asta ti se intampla la toate imaginile, inseamna ca ai bifat sa le deschizi cu alt program or ai o problema la Windows. Daca ti se intampla la o singura poza inseamna ca poza e busita si nu ai cum s-o repari. Bafta! Quote
Alberto Posted November 7, 2014 Posted November 7, 2014 Se referea la tine ca ai level 18 -,-. Se referea la el, nabule...eu nu aveam level 18.Taci daca nu stii ca post-ul e vechi Quote
Gabriel98 Posted November 7, 2014 Posted November 7, 2014 Stie careva de ce imi apare asa http://i.imgur.com/M2JKle1.png?1 Cred ca te pot ajuta eu ...... Urmeaza acest model : Pasul 1 : Incearca sa adaugi la sfarsit screenului .png P 2 : Daca nu merge cu extensia .png incearca asa : Clic dreapta pe screen - DESCHIDERE CU.... - ALEGI DE ACOLO : EX: SCREEN : http://www.imgz.ro/i/545c9623f3eda.png Bafta ! Quote
kosnes scartait da roti Posted November 7, 2014 Posted November 7, 2014 Se referea la el, nabule...eu nu aveam level 18.Taci daca nu stii ca post-ul e vechi Ai grija cum vorbesti acolo, ca poate te ingrop sal Quote
Alberto Posted November 10, 2014 Posted November 10, 2014 Ai grija cum vorbesti acolo, ca poate te ingrop sal Hai ca ma speriasi ce sa mai Quote
bogdynodye Posted November 10, 2014 Posted November 10, 2014 (edited) parcă sunteţi nişte copii de gradiniţă :| @drago, în locul tău m-aş lăsa de bugged, eşti prea newbie pentru server, ţi-am explicat 3-4 persoane cum să rezolvi problema, parcă eşti redus mintal :| p.s: daca King White are level 18 e răgălie? macar el nu este aşa newbie ca tine, nu toţi trăiesc intr-un joc, comparativ cu tine. Edited November 10, 2014 by AIM - Swich Quote
k1llxTRan Posted November 14, 2014 Posted November 14, 2014 T/C Nerezolvat/Rezolvat.Nu mai inteles nimic. Quote
Recommended Posts