drinck Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 (edited) http://www.youtube.com/watch?v=GJRNHAJAcYg Descriere : The Walking Dead este un serial de televiziune american post-apocaliptic horror produs de Frank Darabont pe baza seriei omonime de benzi desenate din 2003 The Walking Dead de Robert Kirkman, Tony Moore și Charlie Adlard. Serialul prezintă povestea unui mic grup de supraviețuitori conduși de Șeriful Rick Grimes (Andrew Lincoln). Premiera serialului a avut loc pe 31 octombrie 2010 pe canalul de televiziune prin cablu AMC din Statele Unite. The Walking Dead prezintă povestea care are loc după o „apocalipsă zombi”. Serialul urmărește un mic grup de supraviețuitori care traversează zona metropolitană Atlanta în căutarea unui nou cămin departe de hoardele de nemorți (sau umblători, așa cum sunt numiți de către supraviețuitori). Povestea este axată în principal pe elementul uman al unei lumi post-apocaliptice și modul în care luptă oamenii supraviețuitori. Grupul este condus de către Rick Grimes, care a fost adjunctul unui șerif dintr-un mic oraș din Georgia, înainte de apariția epidemiei care a transformat oamenii în zombi. Deoarece situația lor devine tot mai periculoasă, disperarea grupului de a supraviețui îi împinge la un pas de nebunie, totul în mijlocul unei lumi în care structurile societății globale s-au prăbușit. Edited June 21, 2013 by optical Topic editat : Adaugat trailler So1
Mr.Jaks Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 Nu-mi place, in general toate filmele cu zombi mi se par penibile, parerea mea...
drinck Posted May 13, 2013 Author Posted May 13, 2013 Nu-mi place, in general toate filmele cu zombi mi se par penibile, parerea mea... Daca o sa te uiti o sa-ti schimbi total parerea :D
ZippoXV Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 @@Mr.Jaks Uita-te la el, chiar merita sa te uiti, tot asa am zis si eu, dar chiar a meritat. La fel credeam si de Supernatural, si pana la urma ma uit ca disperatul. Nu stie nimeni cand apare sezonul 4 la Walking Dead?
ScHuRuBeLxD Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 Da , urmaream de mult serialul , dar acum e numai drama,,inainte primele 2 sez era super:X
drinck Posted May 14, 2013 Author Posted May 14, 2013 @@Mr.Jaks Uita-te la el, chiar merita sa te uiti, tot asa am zis si eu, dar chiar a meritat. La fel credeam si de Supernatural, si pana la urma ma uit ca disperatul. Nu stie nimeni cand apare sezonul 4 la Walking Dead? In Septembrie
Asp1r1NNa Posted May 14, 2013 Posted May 14, 2013 E un serial interesant, chiar daca are o tenta horror.
winsi Posted May 16, 2013 Posted May 16, 2013 @Jaks, alea cu buget redus poate, TWD e superior atat in poveste cat si efecte speciale.
Deniis. Posted May 16, 2013 Posted May 16, 2013 E super din ce-ai scris tu acolo, abea astept sa apara alt sezon
drinck Posted May 16, 2013 Author Posted May 16, 2013 E super din ce-ai scris tu acolo, abea astept sa apara alt sezon Deja ai vazut 3 :-]]] ?
Bodie Posted June 18, 2013 Posted June 18, 2013 Am sezoanele in pc, am un amic ce urmareste filmul, mi-a spus ca e fain dar si ca e scarbos... :-? nu am apucat sa vad vre-un episod..
Dynamic Posted June 19, 2013 Posted June 19, 2013 Am multi colegi care se uita la serial .. cred ca o sa incep si eu .
Waynee. Posted June 19, 2013 Posted June 19, 2013 Pot spune ca e cel mai tare serial american,debea astept sa apara sezonul 4.
AdmiraL Posted August 6, 2013 Posted August 6, 2013 este super serialul , chiar acum am terminat de vazut Episodul 9 din sezonul 3
Darthdumb Posted August 16, 2013 Posted August 16, 2013 E mișto serialul,mai am puțin și termin sezonul 3.
RAGNA Posted August 28, 2013 Posted August 28, 2013 Super serialul! Astept sa apara urmatorul episod in Octombrie !
Recommended Posts