Jump to content

Recommended Posts

Posted

Subiectul video-ului:DUEL.

O scurta prezentare:- INAINTE SA COMENTATI CA TRAG PRAF TRAGETI O PRIVIRE JOS IN COLT LA FPS.

Link catre filmulet:

Posted

Ai de ... cu lagu asta nu prea ai cum sa tragi.

Eu cand filmez am undeva la 30-40-50+ fps-uri si se misca briciiiii.

Posted

De ce n-ai pus tot video-ul? Ai pus doar aia cand mi-ai dat 2/2 de 2 ori, dar dupa cand ti-am dat eu de 8 ori 2/2 consecutiv, de ce n-ai pus atunci? 

Posted

Subiectul video-ului:DUEL. O scurta prezentare:- INAINTE SA COMENTATI CA TRAG PRAF TRAGETI O PRIVIRE JOS IN COLT LA FPS. Link catre filmulet:

Tragi mai slab ca fratemiu, si el are 8 ani.

Posted (edited)

Eu te incurajez, a fost ok, si eu am 10-20 fps cand filmez, asta e viata.

Ai de ... cu lagu asta nu prea ai cum sa tragi.

Eu cand filmez am undeva la 30-40-50+ fps-uri si se misca briciiiii.

Subiectul video-ului:DUEL.

O scurta prezentare:- INAINTE SA COMENTATI CA TRAG PRAF TRAGETI O PRIVIRE JOS IN COLT LA FPS.

Link catre filmulet:

Daca tot sunteti atatia care ma filmeaza.. Doreste cineva sa-mi iau un bandicam/fraps bun, si sa ma ajuta sa-l setez sa nu-mi fac lag maxim in el si sa pot filma cat doresc eu? Multumesc.

Nu prea imi place videoclipul. Claritatea nu este foarte ok, cam mult lag..  De tras zic eu ca tragi bine pentru inceput. Nimeni nu s-a nascut invatat.

Edited by PhunkB
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp