Kazu Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 Cum sa iei un job: Pentru a lua un job, trebuie mai intai sa stiti unde este locatia sa. Pentru a afla locatia job-ului respectiv, trebuie sa tastati comanda [/jobs]. Si va aparea urmatorul chenar. Tot ce ramane acum de facut este sa selectati jobul dorit si sa apasati butonul checkpoint. * Semnificaţia fiecărui job în parte:Detectiv - Permite căutarea unor membrii de pe server, tastand numele sau ID-ul acestuia. Se foloseste comanda [/find ID]Mecanic - Permite repararea maşiniilor, reîncărcarea cu benzină, dar si tractarea masinilor abandonate, folosind comanda [/tow].Şofer de autobuz - Conduci un autobuz prin nişte checkpointuri şi-ţi dă bani.Tirist - Duci diferite remorci la un checkpoint şi-ţi dă o sumă de bani.Fermier - Aduni recolta şi-ţi dă bani.Car Jacker - "Furi" o masina de pe strada si o duci la un checkpoint care iti apare pe harta, folosind comanda [/dropcar]. Fisherman - Poti prinde pesti, folosind comanda [/fish] Arms dealer - Se ocupa cu obtinerea de mats, care sunt foarte necesare mafiilor. Lawn mower - Se ocupa cu taierea ierbii. Tot ce trebuie sa faci este sa te urci intr-un "tractoras" si sa te plimbi cu el. Atentie, doar pe iarba. Pizza boy - Se ocupa cu livrarea de pizza. In data ce iti iei jobul, poti incepe munca folosind comanda [/pizza], si iti vor aparea checkpointuri la care trebuie sa ajungi fara a te da jos de pe scuter. Drugs dealer - Se ocupa cu drogurile. Drogurile ajuta la umplerea vietii, insa trebuie sa stai nemiscat timp de 30 de secunde. P.s: Stiu ca a mai fost facut un tutorial de genul asta, insa nu era facut asa. Aici este totul in "mare" si este foarte usor de priceput. Daca v-am fost de ajutor apasati pe !! 1
TroubleMaker Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 Cum sa iei un job: Pentru a lua un job, trebuie mai intai sa stiti unde este locatia sa. Pentru a afla locatia job-ului respectiv, trebuie sa tastati comanda [/jobs]. Si va aparea urmatorul chenar. Tot ce ramane acum de facut este sa selectati jobul dorit si sa apasati butonul checkpoint. * Semnificaţia fiecărui job în parte: Detectiv - Permite căutarea unor membrii de pe server, tastand numele sau ID-ul acestuia. Se foloseste comanda [/find ID] Mecanic - Permite repararea maşiniilor, reîncărcarea cu benzină, dar si tractarea masinilor abandonate, folosind comanda [/tow]. Şofer de autobuz - Conduci un autobuz prin nişte checkpointuri şi-ţi dă bani. Tirist - Duci diferite remorci la un checkpoint şi-ţi dă o sumă de bani. Fermier - Aduni recolta şi-ţi dă bani. Car Jacker - "Furi" o masina de pe strada si o duci la un checkpoint care iti apare pe harta, folosind comanda [/dropcar]. Fisherman - Poti prinde pesti, folosind comanda [/fish] Arms dealer - Se ocupa cu obtinerea de mats, care sunt foarte necesare mafiilor. Lawn mower - Se ocupa cu taierea ierbii. Tot ce trebuie sa faci este sa te urci intr-un "tractoras" si sa te plimbi cu el. Atentie, doar pe iarba. Pizza boy - Se ocupa cu livrarea de pizza. In data ce iti iei jobul, poti incepe munca folosind comanda [/pizza], si iti vor aparea checkpointuri la care trebuie sa ajungi fara a te da jos de pe scuter. Drugs dealer - Se ocupa cu drogurile. Drogurile ajuta la umplerea vietii, insa trebuie sa stai nemiscat timp de 30 de secunde. P.s: Stiu ca a mai fost facut un tutorial de genul asta, insa nu era facut asa. Aici este totul in "mare" si este foarte usor de priceput. Daca v-am fost de ajutor apasati pe !! Foarte bun pentru incepatori ;) Bravo pentru munca depusa :d
Tiger_999 Posted May 14, 2013 Posted May 14, 2013 @@Kazu Eo deja am facut un tutorial cu toate joburile care e pus cu Pinned deci al tau nu isi are rostul dar ma rog...
Costian Posted May 17, 2013 Posted May 17, 2013 (edited) @Kazu nu te supara ca iti zic da mai este un topic factu cu jocuri etc. Nu fa topicuri pentru +1 :D Dar sa nu te superi ca ti-am zis, doar faci ce vrei :P Edited May 17, 2013 by El_Shaarawy
Recommended Posts