Pathos Posted August 30, 2014 Posted August 30, 2014 Deci ,de candva timp am aceasta problema:: si am incercat toate rezolvarile posibile dar degeaba,inclusiv rezolvarea din acest video.Vreau sa ma sfatuiti si pe mine ce sa fac..sa updatez driverul...sa imi schimb placa video?Ce sa fac?Mentionez ca aceasta problema a aparut cand ma jucam Sniper Elite 3.Astept pareri,ii rog pe toti care ma pot ajuta,sa lase un comment aici.Multumesc!Va rog sa nu imi veniti cu rezolvari gen aceasta:https://www.youtube.com/watch?v=QQJ9T0oY-Jk ,le-am incercat pe toate sau aproape pe toate. Quote
vlad3333 Posted September 29, 2014 Posted September 29, 2014 Am aceasi problema ca a ta .Va rog ajutati-ne! Quote
Alexutzzz_TheNoLmit Posted September 30, 2014 Posted September 30, 2014 Daca ti-a aparut problema dupa ce ai facut o modificate software(adica ai instalat jocul ala) inseamna ca ori trebuie sa iti bagi un alt drive orireinstalezi windows sau il resetezi, mao documenteaza-te pe YT!Bafta! Quote
Arrow_ Posted October 26, 2014 Posted October 26, 2014 Reinstaleaza-ti windowsu acel joc posibil a avut un virus sau nu ai tu placa video ram sau processor pentru el. Quote
Recommended Posts