Layzz Posted August 30, 2014 Posted August 30, 2014 (edited) edit. Edited August 30, 2014 by LAYzz. Quote
Cristi599 Posted August 30, 2014 Posted August 30, 2014 Steaua are grupa cat de cat usoara, cred ca va trece, la fel si Astra. Quote
KiLLeRuSh Posted August 30, 2014 Posted August 30, 2014 De Astra nu stiu ce sa zic , dar Steaua va trece. Quote
Loki Posted September 2, 2014 Posted September 2, 2014 Steaua are totusi o grupa mult mai accesibila, avand ca adversari pe Rio Ave, Aalborg si Dinamo Kiev. Deci sanse de a trece de grupe sunt destul de mari. Pe cand Astra are o grupa destul de dificila cu Celtic, Salzburg si Dinamo Zagreb. Ar fi mai mult decat perfect daca ar trece amandoua de grupe, facand astfel si puncte pentru fotbalul romanesc, totusi ramane de vazut cum vor evolua cele 2 echipe ce reprezinta Romania in Europa League. Quote
Ezioo666 Posted September 2, 2014 Posted September 2, 2014 Eu totuși zic ca Astra nu va trece și Steaua va merge pana in sferturi ;) Quote
Wildmutt Posted September 3, 2014 Posted September 3, 2014 Astra-da(locul 2) Â Steaua-da(locul 1)=grupa usoara Quote
Andrei Budiu Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 Steaua va lua locu 1 in grupa ei. Astra va lua locu 4. Nu va face mai mult de 5 puncte Quote
BadeaIonut Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 Steaua e locu 2 acum....Dinamo Kiev i-a batut cu 3-1, oricum va trece de grupe, de Astra sa speram ca intra si ea in eliminari :D. Quote
Fetitza Posted October 16, 2014 Posted October 16, 2014 Cred ca Steaua se va califica, dar Astra dupa primele meciuri nu prea cred.. Quote
G.Alex Posted November 4, 2014 Posted November 4, 2014 Dupa primele 3 meciuri nu cred ca Astra mai are sanse.. mai ales ca trec printr-o perioada proasta , a plecat si Dinu Gheorge , Niculae nu vrea sa ma investeasca .. usor , usor incep sa se destrame si ei din pacate.. in schimb Steaua are sanse foarte mari , daca castiga meciul cu Rio Ave si fac macar un egal cu Dinamo Kiev sunt calificari 90%.. ma rog , asta depinde si ce o sa se intampla joi la Dinamo Kiev-Aalborg. Quote
Recommended Posts