Jump to content

Recommended Posts

Posted

Looooooll frt de knd vroiam tinta astaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa mersiiiiiiii +10 bv respekt pt munca depusaaa

sa mai postezi moduri bv iar

sti sa faci shi moduri an sannybuilder ?

Posted

Looooooll frt de knd vroiam tinta astaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa mersiiiiiiii +10 bv respekt pt munca depusaaa

sa mai postezi moduri bv iar

sti sa faci shi moduri an sannybuilder ?

Mersi si eu.

Ținta asta o are toata lumea.

Cred.

Am avut-o şi eu ceva timp în PC se găseşte pe internet.

Da si gaseste pe nat, si ia-m facut eu ceva modificari.

Posted (edited)

Mersi si eu.

Cred.

Da si gaseste pe nat, si ia-m facut eu ceva modificari.

1.Este analfabet rau, (NAT, omg, ia-m, zomg) i-am si net e corect, incepe scoala acusi, treci pe la ea. 2.Tinta e a lui justin putin editata de tine.

Edited by AIM-SHIFT Finantatorul
Posted

Cu ce program ai filmat ? 

Fraps.

Eu folosesc alta tinta..

Oricum.

+1 (ptr. Eugen) pentru munca depusa, e faina tinta.

Mersi :>

Posted

1.Este analfabet rau, (NAT, omg, ia-m, zomg) i-am si net e corect, incepe scoala acusi, treci pe la ea, 2.Tinta e a lui justin putin editata de tine.

bai mamiferule, realizezi ca ai pus virgula la sfarsit de propozitie, nu ? damn dat dumb pls got take him from our planet. suferiti de romana ca e da' bine.

Posted

bai mamiferule, realizezi ca ai pus virgula la sfarsit de propozitie, nu ? damn dat dumb pls got take him from our planet. suferiti de romana ca e da' bine.

ba-i maimuta, nu suferi, ne certam pe scaip daca vrei 

Posted (edited)

Poti sa imi dai si mie acel mouse si acea bara albastra din chat cand scri ? Si armele rosi+armele de sus de la hp de acolo. Si cum se instaleaza dau +2

Edited by Balatky
  • 2 weeks later...
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp