Jump to content

Cerere - AIM - Lays6 [Acceptat]

Recommended Posts

Posted

INFORMATII DESPRE VIATA REALA:

Nume: Ionatan.
Varsta: 13 ani.
Autodescriere (~ 30 cuvinte):  Sunt un tip sociabil, prietenos, glumet. Nu imi plac glumele de prost gust. Ma acomodez oriunde ajung. Imi place mult sa imi fac prieteni noi. Ador muzica (Urasc manelele). Sunt un baiat intelegator, de treaba, calm, nu ma infurii de la orice prostie. Am cei 7 ani de acasa si stiu sa ma comport ca un om matur.

STATISTICI ONLINE:

San Andreas - Multiplayer:

Nick : Lays6.
Nivel : 25.
Nume folosite anterior: -
Vechime pe server: 3-4 luni.
Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): Nu, nu am fost banat.

Poza cu invitatie: http://minus.com/i/46UHu7mMblY8

Link cu faction history: http://bluepanel.bug...o/profile/Lays6

CONTACT/ETC.:

Contact skype/yahoo messenger: Skype - jmaxius69.
De ce iti doresti sa faci parte din clan?: Deoarece este un clan renumit, respectat, cu membrii seriosi, activi si maturi. Doresc sa imi fac prieteni si sa ma distrez impreuna cu voi.
Cum consideri ca poti ajuta clanul?: Dand dovada de maturitate, seriozitate si event-uri din cand in cand.
Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?: Da.
Esti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server?: Da.

Posted

Neutru! Nu am auzit de tine in viata mea x-x

Kenny, e a 5-a aplicatie pe care o face, ar trebuii sa-l cunosti :)).

Pro, iti doresti sa intri in AIM.

Posted (edited)

Contra, suferi + imi trimeteai sms-uri ca sa iti dau invitatie in clan.

Edited by AIM.Elisei
Posted (edited)

Ma scuzati, dar trebuie sa spun si eu ceva.

Contra, suferi + imi trimeteai sms-uri ca sa iti dau invitatie in clan.

Cand am suferit ma? Tot eu sufar? Am intrebat daca poti sa imi dai pe [/r] (Cand eram in FBI) nu prin [/sms] + nu ti-am trimis sms-uri de genu dami si mie o invitatie. Cat stii sa minti frate, pune o dovada daca ai asa ceva. Daca era asa puteam sa cer si de la altii nu era problema asta.

Daca inca ai boala pe mine e clara treaba.

//Edit - Daca tu credeai ca eu am suferit atunci cand tu faceai bug abuse pe celalat cont cu wanted 6 - robbery te inseli, mai sunt si alti robbery care puteam sa omor

Multumesc pentru cei care imi dau o sansa in [AIM].

Edited by Lays6
Posted

Prietenas, daca imi trimeteai un sms cu textul: "Scuze Elisei pentru tot ce am facut, a fos vina mea. Vreau sa fim prieteni.'' Acum era un pro.

Te rog sa nu mai comentezi la contra / neutru, multumesc.

Posted (edited)

Prietenas, daca imi trimeteai un sms cu textul: "Scuze Elisei pentru tot ce am facut, a fos vina mea. Vreau sa fim prieteni.'' Acum era un pro.

Te rog sa nu mai comentezi la contra / neutru, multumesc.

Ce a facut asa grav? Daca un "x" iti trimite sms - " Vrei sa fim prieteni?", tu ii dai pro? Frumoasa gandire. Ma mir. Cred ca va urma inca un wipe, ca deja nu se mai poate.

On: Acceptat. 

.t/c.

Edited by AIMNyetComrade
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp