[Leon] Posted August 14, 2016 Posted August 14, 2016 E genial. Cine nu baga demisie, automat BL :) Quote
mitza999 Posted August 17, 2016 Posted August 17, 2016 Din cauza faptului ca suntem destul de putini membri in clan numarul de voturi necesare a fost micsorat pentru a nu mai astepta foarte mult cei care fac aplicatii. De la 10 pro-uri am scazut la 7 si de la 5 contra la 3. Se va reveni la aceasta forma in momentul in care in clan vor fi mai multi membrii activi. Quote
DarkTwister. Posted September 8, 2016 Posted September 8, 2016 (edited) Ce pot sa mai zic. Va multumesc pentru sansa acordata, insa in urma unor probleme(daca le pot spune asa) ma voi lasa de SA:MP. Va salut pe toti. Respect! Edited September 8, 2016 by Kenway._007 Quote
WHiTECOREMAGIE Posted September 18, 2016 Posted September 18, 2016 (edited) Baieţi, sunt Larry. Îmi pare foarte rău ca trebuie sa va anunt asta... Anul asta am examenul şi am hotărât să nu mă mai joc acest an, vreau sa ma concentrez mai mult pe şcoală. Vreau sa cer dacă se poate, să nu fiu demis din clan, deoarece am mulţi prieteni şi multe amintiri. RESPECT!MI-AŢI FOST ALĂTURI LA GREU Edited September 18, 2016 by DL.Holler Quote
Curelea Gabriel Posted October 25, 2016 Posted October 25, 2016 Ba eu cand ma pun pe sleep cu tag-ul imi da kick si la voi??? Vreau sa va zic ca daca ma vedeti pe sleep fara tag este din cauza ca eu iau kick cand is pe sleep cu tag-ul :( daca si voua vi se intampla lasati aici un mesaj, SAL! Quote
Xanthos Posted December 23, 2016 Posted December 23, 2016 E perfect daca exista d-astia pe server.. --> http://imgur.com/a/iufJL Quote
Recommended Posts